icon

Najlepší ostrov v Chorvátsku na dovolenku s deťmi

lienkavax
26. jan 2025

Ahojte. Plánujeme dovolenku opäť v Chorvátsku, min.rok sme boli v Baška Voda, bolo pekne, more krásne, ubytovanie s krásnym výhľadom na more...
Tento rok by sme chceli ale vyskúšať nejaký ostrov, kde by boli podmienky podobné. T.j. čisté more, pláž veľmi blízko, a teda pláž by nemala byť v zátoke ale taká s "rozhľadom" 😎. A aby tam bolo čo to pre menšie deti, možnosť výletov loďou (čo je asi skoro všade 🙈)....
Máte konrétne tipy z osobnej skúsenosti prosím?
Ďakujem 🤗

miruska655
26. jan 2025

Ja poradím ostrov Vir. Mám 2 deti menší tam bol už vo veku keď mal 2 teraz mal 4 a ideme znovu 😊 popozerajte si google maps je tam pekne vidieť pláže je tam aj možnosť ísť loďou tiež sme boli a tento rok ideme znovu už teda tretí krát a stále sme celý ostrov neprešli a to tam chodíme na viac ako 15 dní 😁

kristiinaaa
26. jan 2025

@lienkavax tiež sme boli na Vire. Avšak nie je tam pitná voda, to bolo negatívum. Na bicykli sme prešli celý ostrov za deň .. malý mal 1,5 roka vtedy a viac sme sa presúvali na Nin, lepšie pláže mi tam prišli pre malé deti 🙂

miruska655
26. jan 2025

@kristiinaaa nie všade nieje pitná voda

tiezjedna
26. jan 2025

Brač je krásny

cecilia29
26. jan 2025

Brac je nádherný. Už len vybrať si miesto ktoré by vám vyhovovalo . Ja chodím prevažne len tam . Aj keď minuly rok sme boli v Podgore

lilyianka
26. jan 2025

@lienkavax ja môžem odporučiť ostrov Krk a mesto Malinska, hotel The House
Alebo mesto Njivice, Veya hotel by Aminess.

V oboch prípadoch more hneď pri hoteli. Skus pozrieť. A hlavne autom je to najbližší ostrov, dostaneš sa naň cez most. Netreba sa preplavovať.

emca12
15. jún 2025
@cecilia29

Brac je nádherný. Už len vybrať si miesto ktoré by vám vyhovovalo . Ja chodím prevažne len tam . Aj keď minuly rok sme boli v Podgore

@cecilia29 Dobry deň. Ako ste zajednali trajekt na ostrov Brač?

cecilia29
15. jún 2025
@emca12

@cecilia29 Dobry deň. Ako ste zajednali trajekt na ostrov Brač?

@emca12 prišli sme tam a kúpili si listok na mieste. Ale dá sa aj online. Lenze v Splite tie trajekty chodia casto, tak sme to online neriešili

emca12
15. jún 2025
@cecilia29

@emca12 prišli sme tam a kúpili si listok na mieste. Ale dá sa aj online. Lenze v Splite tie trajekty chodia casto, tak sme to online neriešili

@cecilia29 ďakujem