Najlepší ostrov v Chorvátsku na dovolenku s deťmi
Ahojte. Plánujeme dovolenku opäť v Chorvátsku, min.rok sme boli v Baška Voda, bolo pekne, more krásne, ubytovanie s krásnym výhľadom na more...
Tento rok by sme chceli ale vyskúšať nejaký ostrov, kde by boli podmienky podobné. T.j. čisté more, pláž veľmi blízko, a teda pláž by nemala byť v zátoke ale taká s "rozhľadom" 😎. A aby tam bolo čo to pre menšie deti, možnosť výletov loďou (čo je asi skoro všade 🙈)....
Máte konrétne tipy z osobnej skúsenosti prosím?
Ďakujem 🤗
@lienkavax tiež sme boli na Vire. Avšak nie je tam pitná voda, to bolo negatívum. Na bicykli sme prešli celý ostrov za deň .. malý mal 1,5 roka vtedy a viac sme sa presúvali na Nin, lepšie pláže mi tam prišli pre malé deti 🙂
@kristiinaaa nie všade nieje pitná voda
Brač je krásny
Brac je nádherný. Už len vybrať si miesto ktoré by vám vyhovovalo . Ja chodím prevažne len tam . Aj keď minuly rok sme boli v Podgore

Ja poradím ostrov Vir. Mám 2 deti menší tam bol už vo veku keď mal 2 teraz mal 4 a ideme znovu 😊 popozerajte si google maps je tam pekne vidieť pláže je tam aj možnosť ísť loďou tiež sme boli a tento rok ideme znovu už teda tretí krát a stále sme celý ostrov neprešli a to tam chodíme na viac ako 15 dní 😁