icon

Najlepšia cestovka

23. feb 2021

Ahojte poraďte mi najlepšiu cestovku s ktorou ste boli spokojné

Strana
z2
petamich
24. feb 2021

dobre ranko, ano paci sa https://www.miatour.sk/ 🙂 my sme sa vlastne s pani majitelkou osobne nikdy nestretli, zijeme v inom meste ako sidlia, tiez nam ju niekto odporucil, vtedy som jej napisala email, co by sme asi chceli a odvtedy sme uz na kazdej dovolenke boli cez nich, mne sa totiz velmi pacil jej pristup a sposob akym komunikuje s klientom
myslim, ze za email/telefonat clovek nic neda a k nicomu to nezavazuje, no tak by ste napokon sli beztak cez niekoho ineho
hlavne nech sa da cestovat :D

diabolka79
3. nov 2021

@dzina007 ano a potom cakat na ubytovanie mozno do 14hod🤣🤣🤣

barborakarin
13. mar 2022

@katarinka289 Ahoj,prosim ta,cez fisher ste mali aspon jeden,ci uz odlet alebo prílet tak,ze ste si ten den este stihli trosku užiť?dakujem

katarinka289
13. mar 2022

@barborakarin to CK neovplyvni.Lety urcuje letecka spolocnost.Ale ano,na hoteli sme boli uz pred obedom

katarinka289
13. mar 2022

@diabolka79 cakanie na izbu nam nevadi.Vzdy si uz doma zbalime plazove veci do prirucneho kufrika a hned po prichode ideme k vode

diabolka79
13. mar 2022

@katarinka289 my tak isto,v prirucnej plavky,gatky,podprda,osuska,prip.plazove saty

diabolka79
13. mar 2022

@barborakarin napr.my kedysi ked sme zacali chodit v roku od roku 2010 letecky,all inclusive,prve tri roky v juli dlhe pobyty,teda 10-11 za exkluzivne peniaze,2012 sme boli v Portugalsku na 11 noci,teda 12 dni,cez dnes uz nebohe Firo,prvy den sme leteli asi o 3:45,posledny den sme odlietali neskoro vecer,takze do BA sme prileteli az po pol 2 v noci vlastne az 13.den,to bolo super,ale vzdy sme cestovali tak ak bol prvy den vecer odlet,aj domov sme leteli az vecer,skratka plnych 7 dni

barborakarin
13. mar 2022

@katarinka289 ano viem,ze CK si nemoze vyberat,ale hovorí sa,ze vraj Hydrotour máva dobre odletové casy(aj ked neviem ci to súvisí s tym ze hydro je kvalitná CK) ale zažili sme na 8dnovke aj to,ze sme odchádzali z BA o 16:00 a z Turecka uz o 10:30 ráno,cize čistých 6 dni -co mi pride pri sucastnych cenách nefér.aj ked viem ze v každej CK hovoria ze prvý a posledný den je určený jasná cestu. Preto ma len tak informatívne a mozno je to uplna sportka,zaujimalo ake casy mával po minule roky fisher

katarinka289
13. mar 2022

@barborakarin my sme mali take casy uz aj z Hydroturom.Na hotel sme prisli o 23:00 a domov sme odchadzali este pred svitanim.Museli sme si davat budik

diabolka79
14. mar 2022

@katarinka289 my sme z dovolenky nikdy necestovali rano,zeby sme museli vstavat,teda co sme si sami vyskladali Malorku,a prisiel pre nas transfer,to sme odchadzali po ranajkach,vacsinou vsak poobede alebo az vecer,z Ibizy som dokonca odchadzala slana,lebo sme mali bus na letisko az o 18,od rana bezdomovci,tak sa mi nechcelo len tak v sprche pri bazene sprchovat.Viem ze Egypt sa dost casto odlieta pred polnocou,Grecko zase nadranom smerom tam

diabolka79
14. mar 2022

@katarinka289 inak cestovky zvykli mavat tabulku odletov dole na stranke,Firo kedysi urcite.My sme nikdy first minute neleteli,vzdy last minutky,kde sme si urcili termin a podla toho hladali,vzdy sa nam zadarilo,co sa tyka destinacie a vacsinou aj pocasia,akurat prva Malorka v juli bolo otras pocasie,esteze sme boli na 12 dni,max teplota asi 28st 😳😳😳

katarinka289
14. mar 2022

@diabolka79 odlietali sme skoro rano z Turecka aj z Korfu.Ale tiez sme mali take lety,ze pred obedom sme prisli a odlietali az okolo jedenastej vecer.Tak ako pises,cely den este pri mori

barborakarin
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2