icon

Najlepšie chorvátske pláže so živou atmosférou

2. máj 2025

Prosím vás poraďte mi , nikdy sme neboli v Chorvátsku , kde to nevyzerá ako na Seneckých jazerách ? Hľadáme miesto kde sú pekné priezračné pláže nie ako jazero , a ešte kde je aj nejaký ten život ako veľa obchodov,reštaurácie , nočný život kde je proste veľa ľudí a taká dobrá atmosféra kde sa necítite ako na dedine kde nič nikde nie je 🙏🏻😄

nynia
2. máj 2025

Mne Chorvatsko sa absolutne nepaci a to v detstve som ho musela navstivit viac krat rozne miesta. Na Makarskej riviere boli najkrajsie plaze a aj celkom nejaky zivot co sa tyka Chorvatska ale ani tam to nebolo nic wau v porovnani s inymi statnmi.

biba_18
2. máj 2025
@nynia

Mne Chorvatsko sa absolutne nepaci a to v detstve som ho musela navstivit viac krat rozne miesta. Na Makarskej riviere boli najkrajsie plaze a aj celkom nejaky zivot co sa tyka Chorvatska ale ani tam to nebolo nic wau v porovnani s inymi statnmi.

tiež som na tom ako @nynia - nemusím to - a keď už, tak do chorvátska idem vyslovene lebo veget zdochol pes večer 😂

petrife
2. máj 2025

My sme boli minulý rok v Primosten a bolo perfektne. Pláže široké s jemnými kamienkami, more priezračne čisté, teplé. Okolo veľa reštaurácií, zmrzliny, večer v starom meste rôzne vystúpenia. Nám sa tam veľmi páčilo.

matvejka125
2. máj 2025
@petrife

My sme boli minulý rok v Primosten a bolo perfektne. Pláže široké s jemnými kamienkami, more priezračne čisté, teplé. Okolo veľa reštaurácií, zmrzliny, večer v starom meste rôzne vystúpenia. Nám sa tam veľmi páčilo.

@petrife Prosim ta daj tip na ubytovanie, dik.

simona92101
2. máj 2025

Ostrov Pag,Novalja.je tam plaz Zrce,bary,diskoteky,plaze bez deti,cista krasna voda.na okoli nadherne zatoky,autom sa da pobehat.Novalja rusne mesto,pristav.my chodime len tam

petrife
2. máj 2025
@matvejka125

@petrife Prosim ta daj tip na ubytovanie, dik.

@matvejka125 my sme boli ubytovaní v Jadran apartments cez booking. Ale ak budete pozerať, tak hľadajte ubytovanie pod hlavnou cestou, hlavne, ak idete s deťmi, nad cestou je to už dosť do kopca a ďaleko.

espritka29
14. máj 2025

Vodice - cast pri hoteloch Olympia az Imperial. Je tam aj prirodny tien, v kt. su kaviarne, restauracie - promenada. Zije to tam.

cukroska
14. máj 2025

Primošten je nádherný aj to tam žije. Rovnako Trogir,Omiš,Rovinj,Pula je nádherná a rovnako aj
Ostrovy napríklad Pag.