Najlepšie chorvátske pláže so živou atmosférou
Prosím vás poraďte mi , nikdy sme neboli v Chorvátsku , kde to nevyzerá ako na Seneckých jazerách ? Hľadáme miesto kde sú pekné priezračné pláže nie ako jazero , a ešte kde je aj nejaký ten život ako veľa obchodov,reštaurácie , nočný život kde je proste veľa ľudí a taká dobrá atmosféra kde sa necítite ako na dedine kde nič nikde nie je 🙏🏻😄
Mne Chorvatsko sa absolutne nepaci a to v detstve som ho musela navstivit viac krat rozne miesta. Na Makarskej riviere boli najkrajsie plaze a aj celkom nejaky zivot co sa tyka Chorvatska ale ani tam to nebolo nic wau v porovnani s inymi statnmi.
tiež som na tom ako @nynia - nemusím to - a keď už, tak do chorvátska idem vyslovene lebo veget zdochol pes večer 😂
My sme boli minulý rok v Primosten a bolo perfektne. Pláže široké s jemnými kamienkami, more priezračne čisté, teplé. Okolo veľa reštaurácií, zmrzliny, večer v starom meste rôzne vystúpenia. Nám sa tam veľmi páčilo.
My sme boli minulý rok v Primosten a bolo perfektne. Pláže široké s jemnými kamienkami, more priezračne čisté, teplé. Okolo veľa reštaurácií, zmrzliny, večer v starom meste rôzne vystúpenia. Nám sa tam veľmi páčilo.
@petrife Prosim ta daj tip na ubytovanie, dik.
Ostrov Pag,Novalja.je tam plaz Zrce,bary,diskoteky,plaze bez deti,cista krasna voda.na okoli nadherne zatoky,autom sa da pobehat.Novalja rusne mesto,pristav.my chodime len tam
@petrife Prosim ta daj tip na ubytovanie, dik.
@matvejka125 my sme boli ubytovaní v Jadran apartments cez booking. Ale ak budete pozerať, tak hľadajte ubytovanie pod hlavnou cestou, hlavne, ak idete s deťmi, nad cestou je to už dosť do kopca a ďaleko.
Vodice - cast pri hoteloch Olympia az Imperial. Je tam aj prirodny tien, v kt. su kaviarne, restauracie - promenada. Zije to tam.
Primošten je nádherný aj to tam žije. Rovnako Trogir,Omiš,Rovinj,Pula je nádherná a rovnako aj
Ostrovy napríklad Pag.

Mne Chorvatsko sa absolutne nepaci a to v detstve som ho musela navstivit viac krat rozne miesta. Na Makarskej riviere boli najkrajsie plaze a aj celkom nejaky zivot co sa tyka Chorvatska ale ani tam to nebolo nic wau v porovnani s inymi statnmi.