Najlepšie dovolenkové destinácie medzi Vianocami
Tento rok bol pre mna velmi zly ohladom vztahovych zalezitosti a tak po 35 rokoch prvy krat odpadla letna dovolenka, Snad to dozenie este predviacnocne kupanie. Ale moja otazka je skor na vas, Kam chodievate na dovolenky a ci medzi vianocami,alebo pred. Kde je podla vas najkrajsie a najlepsie v tom case, Nemyslim iba rezort a plaz, ale nejake zazitkove veci ako safari , alebo paradne okolie kam sa da zbehnut. Zanzibar a Tanzaniu nemusite spominat to uz mame obehane. Trebarz Vietnam (ostrov) vela ludi si vychvaluje, ale ked pozriem mapu tak je to bezny ostrov, ako kdekolvek v stredomori. Nieco ine proste, zazitkove. Dakujem za rady.
Boli sme tak aj v Dominikánskej republike a bolo super. Ten Phu Quoc, čo píšeš, je síce ostrov, ale chodí sa tam hlavne kôli tomu výbornému hotelu, je tam všetko od výmyslu sveta, nudiť sa určite nebudete. Plus aj výlety sú v ponuke.
Sri Lanka a odtiaľ na par dni na Maldivy
Boli sme tak aj v Dominikánskej republike a bolo super. Ten Phu Quoc, čo píšeš, je síce ostrov, ale chodí sa tam hlavne kôli tomu výbornému hotelu, je tam všetko od výmyslu sveta, nudiť sa určite nebudete. Plus aj výlety sú v ponuke.
@jaja20 ten hotel je ozajn fajn, tie vsetky domceky a rozvoz po rezorte, Dokonca aj napodobenina benatok a extra lanovka, ale vsetko je to take, podla mna , ze za dva dni nemas kam ist ☹
Sri Lanka a odtiaľ na par dni na Maldivy
@martinka13 srilamka znie dobre, idem nastudovat nieco, ale maldivy ma ozaj nelakaju. dakujem za tip.
@jaja20 ten hotel je ozajn fajn, tie vsetky domceky a rozvoz po rezorte, Dokonca aj napodobenina benatok a extra lanovka, ale vsetko je to take, podla mna , ze za dva dni nemas kam ist ☹
@anonym_autor Pozri si aj fakultatívne výlety. Ak máš deti,bude pre nich raj ten zábavný park. Je tam aj safari a golfové ihrisko. Plus národný park,lanovka atď...
@anonym_autor Pozri si aj fakultatívne výlety. Ak máš deti,bude pre nich raj ten zábavný park. Je tam aj safari a golfové ihrisko. Plus národný park,lanovka atď...
@jaja20 deti nemam, a pozerali sme to praveze ako jedno z moznych rieseni, a po dvoch veceroch zistovania o tom ostrove sme to prave "asi" zavrhli. ta lanovka je pekna vec, to sa nam pacilo ale nieje to zazitok ako taky.
@anonym_autor hlavne je tam strasne rusno, s tym pocitajte...my by sme tam nesli ani zadarmo.
známi chodia Madagaskar a tento rok idú 1x Keňa
@anonym_0fa1ad včera bol na Madagaskare prevrat 😉
Senegal by ťa možno zaujal, my tam radi chodíme na pláž
@anonym_0fa1ad včera bol na Madagaskare prevrat 😉
@bluka2 výborne, nesledujem to , tak nič 😏
@martinka13 srilamka znie dobre, idem nastudovat nieco, ale maldivy ma ozaj nelakaju. dakujem za tip.
@anonym_autor je to odtiaľ cca 30 minút lietadlom. My sme si spravili poznavacku na Sri Lanke a potom pár dní veget na Maldivach. Po tej "naháňačke" celkom fajn.
@anonym_autor je to odtiaľ cca 30 minút lietadlom. My sme si spravili poznavacku na Sri Lanke a potom pár dní veget na Maldivach. Po tej "naháňačke" celkom fajn.
@martinka13 ztial to vyzera na sri lanku davam tom ze na 80%. a tie ceny su na urovni turecka v lete. jeden termin je tam dokonca na moje narodky... akoze vau..
My sme boli minuly rok na Seychelloch a tento rok ideme zase, bolo tam krásne 🫠
My ideme tento rok do Dominikanskej. Pozerali sme aj Maurícius, Srí Lanka a Vietnam, ale vyhrala DR 🙂
@binarypete no ako pre koho.
Pre nás je Dubaj OK len ako prestup na letisku 😃😃
Moja nočná mora, tento tip dovolenky
Dominikánska, Thajsko,Maurícius, Madagaskar,Senegal, Katar,Oman,Zanzibar....
@binarypete opäť si dovolím oponovať - nemá Es písať takto všeobecne.
Konkrétne pre mňa neponúka NIČ z toho,čo hľadáme.
Otrasné more, otrasné hotely, žiadna príroda.
Všetko zlé
@binarypete áno, pre nás áno.
Obrovské, nevkusné, panelákový typ.
Pláže hnusné.
Píšem PRE NÁS.
@binarypete áno, pre nás áno.
Obrovské, nevkusné, panelákový typ.
Pláže hnusné.
Píšem PRE NÁS.
@nyusika este som tam nebola. Cim su plaze hnusne? Ako vela odpadkov? Alebo miestni su dotieravi? A to more je zle kvoli teplote? Som myslela, ze tam su piesocnate plaze, lepsie na chodenie a plavanie, ci?
@nyusika este som tam nebola. Cim su plaze hnusne? Ako vela odpadkov? Alebo miestni su dotieravi? A to more je zle kvoli teplote? Som myslela, ze tam su piesocnate plaze, lepsie na chodenie a plavanie, ci?
@reela no taká masovka, príliš veľa ležadiel, voda nie je priezračná...proste ako niekde na severe Talianska
@jaja20 ako sa prosím ťa volá ten hotel? To cez cestovku?
@reela no taká masovka, príliš veľa ležadiel, voda nie je priezračná...proste ako niekde na severe Talianska
@nyusika toto som v Dubaji ešte nezažila a to som tam každý mesiac. Ani masovku na pláži, ani takú vodu. Voda vždy svetlomodrá priezračná, často zažívam delfíny popri pláži, pláže čisté, žiadne kvantá ľudí. Ale ja striedam pár hotelov plážových, čiže inde netuším, ako to je. Ale súhlasím s tebou jednoznačne v tom, že Dubaj nie je pre mňa dovolenková destinácia. Chodím sem kvôli práci a štúdiu. Na dovolenku to tu nevidím, max 2 dní, počas ktorých človek stihne prejsť tých pár zaujímavých atrakcií.
Ahojte, od 26.2 Dubaj, da sa už kúpať? Chcela by som niekde cez jarné prázdniny 🤔 ďakujem

známi chodia Madagaskar a tento rok idú 1x Keňa