Najlepšie hotely s bohatou ponukou morských plodov
Dobrý deň všetkým. Mám malú prosbicku, akurát riešime letnú dovolenku a rada by som poprosila o nejake návrhy. Nezáleží na destinácií skôr mi ide o konkrétny tip na hotel, kde v rámci All inclusive ponúkajú veľký výber jedál z more produktami. Pochodili sme veľa destinácií, boli sme aj v lacnejších aj v drahších hoteloch a rezortoch, ale zatiaľ všade moreprodukty sa ponúkali tak max. 1-2 krát do týždňa. Preferujem dovolenku cez cestovku a iba All inclusive, som pohodlná a trošku lenivá 🙂 riešiť na dovolenke kde a čo budem jesť či kde budem spať. Viem že každému vyhovuje niečo iné ale ja som proste ten tým človeka,čo si myslí že dovolenka je oddych po ktorom nepotrebujem ďalší "oddych po dovolenke" 🙂 Manžel zbožňuje moreprodukty ( mne až tak na tom nezáleží) ale nakoľko tento rok máme výročie(10 rokov) chcela by som mu urobiť radosť.
Ďakujem všetkým za tipy a nejake vlastné skúsenosti. Pekný deň 🙂
Napíš na Exotic Travel cestovná agnetúra aj cez FB, majú ponuky všetkých cestovných kancelárii, a vždy mali najlepšie ceny, https://www.facebook.com/cestovka1 keď sme porovnávali a ano to Marsa Matrouh sa chystáme aj my, to more vyzerá úžasne, už sa teším na dovolenku
My sme v oblasti Almaza bay, v čase keď sme boli, nemali vlny vôbec napríklad, ale viem, že známy v inej oblasti mali dosť veľké asi o týždeň neskôr.... ale nemám o tom nejak viac info, toto my sme vôbec nezisťovali, keďže my s tým problém nemáme...
@ondrejovn Odporúčam ti Španielsko a Taliansko. Konkrétne hotely Playa Capricho v Andaluzii a Serenussa Village resort na Sicílii.
Ak vám nevadia dlhšie lety,tak veľký výber morských plodov sme mali aj na Kapverdách v h. Riu Touareg ,v Dominikánskej republike vo Viva Wyndham Dominicus a na Zanzibare v hoteli Sultan Sands Island resort.
@simona1998 veľké vlny sú len vo vzdialenejšej časti. Ak si vyberiete Almaza Bay, tam je kľudné more
Tiež vyberáme Marsa Matrouh, pozrite skupinu https://www.facebook.com/groups/1170412471484247/

Plody mora myslíš, hej? Pozrite Marsa Matrouh, sieť hotelov Jaz, každý deň niečo bolo...