icon

Najlepšie hotely v Bulharsku

1. júl 2025

Ahojte viete prosim poradit dobry hotel v Bulharsku s ranajkami?Moze byt aj bez stravy.AI nechceme.Kde ste boli spokojni a bola prijatelna cena/hotel?/apartman?Dik za rady

cukroska
1. júl 2025

Booking to istí .Tam nájdeš veľa a možno, ešte aj za dobré ceny. Ak nie treba každý deň sledovať a nájdeš.
Nevieme poradiť, lebo nevieme vaše požiadavky.
Všetko závisí od počtu osôb, polohy,destinácie,stravy alebo bez,či blízko pláže či rušné stredisko, či tichšie..toto všetko si vieš nastaviť a hľadať podľa vašich predstáv.
Naozaj nič nie je jednoduchšie ako Booking. a navyše všade sú recenzie na hotely, to je o vás predsa.
My sa nato práveže tešíme hladať celý rok a vždy sa nám podarí a veľa krát pár dní pred odchodom. Za také ceny, že sa nám nechce veriť.

mahony6
2. júl 2025

Záleží aj v ktorej lokalite, na slnečnom pobreží napríklad Imperial Palace Hotel je veľmi fajn, aj tie okolo neho.

luciat38
2. júl 2025

My chodíme každý rok do royal palace Helena park, Sunny Beach, ale patrí medzi najdrahšie..no je fakt super, aj lokalita aj celkovo..oficiálne ma 5 hviezd ale podla mňa 4. Strava a personál na vysokej úrovni.

luciat38
2. júl 2025

Aha nevšimla som si, se All nechcete...lebo v tomto je len All

sebastian2009
3. júl 2025

Plamena Palace topka hotel v Primorsku