Najlepšie stránky na letenky a ubytovanie
Ahoj, ake spolocnosti/stranky odporučate na letenky a na ubytko?
Letenky vzdy len cez oficialnu stranku leteckej spolocnosti kupujem a ubytovanie pozriem a porovnam, orificialne stranky hotelov porovnam vzdy s Bookingom. Pre azijske krajiny je dobra aj Agoda.
Po negativnych skusenostiach nepouzivam na nakup leteniek ziadneho sprostredkovatela.
Hlavne pozor pri nakupe leteniek, ze rozni sprostredkovatelia ako kiwi, Pelikan alebo Esky maju zaplatene na google topovanie, cize ich stranky idu prve a az za tym su tie oficialne.
Letenky vzdy len cez oficialnu stranku leteckej spolocnosti kupujem a ubytovanie pozriem a porovnam, orificialne stranky hotelov porovnam vzdy s Bookingom. Pre azijske krajiny je dobra aj Agoda.
Po negativnych skusenostiach nepouzivam na nakup leteniek ziadneho sprostredkovatela.
Hlavne pozor pri nakupe leteniek, ze rozni sprostredkovatelia ako kiwi, Pelikan alebo Esky maju zaplatene na google topovanie, cize ich stranky idu prve a az za tym su tie oficialne.
@muchotrafka298 ja môžem odporučiť Agodu aj mimo Ázie. V New Yorku sme mali cez ňu o 400€ lacnejší hotel ako cez Booking. 🙂
letenky priamo cez letecku spolocnost, hotel vacsinou cez hotels.com,po 10 nociach ma zlavu alebo zadarmo na 1 noc. a v lete vacsinou oslovim hoteli osobne, celkovo ma vzdy vyjdu lacnejsie ako booking

Letenky vždy originál cez leteckú spoločnosť (na vyhľadávanie kiwi alebo google flights) a na ubytko rôzne, aj Booking aj Agodu, vždy pozerám najprv cez trivago a už sa rozhodujem ďalej, niekedy rezervujem aj priamo cez stránku hotela.