Najlepšie ubytovanie v Ríme do 100 EUR na noc
Ahojte. Niekto, kto ma konkretny tip na ubytovanie v centre Rima na 3 noci pre 2 osoby v 06/2025? 🇮🇹🍕🍝🇻🇦
(Cca do 2km od konkretnej pamiatky a cca do 100€ /noc)?
Prip. kontakt na Slovakov, ktori tam prenajimaju nejake ubytovanie? Dakujem za kazde info.
Najlepsi prehlad aj s cenami ziskas na bookingu alebo airbnb, 5 kliknuti a mas konkretny vyber, a recenzie tam su od skutocnych ludi co tam boli skutocne ubytovani
Akurat nevieme, co je ta konkretna pamiatka a konkretny datum
@vanilkovazmrzka od Panteonu, cez Di Trevi, Forum Romanum po Koloseum...nieco konkretne blizko na peso...zvysok s dostupnou dopravou.
Ubytovacie portali standartne vyuzivam, avsak zaujima ma aj nazor a skusenosti kto ma napr. znameho prip. kontakt na ubytovatela a ina dostupna moznost. Kedze cca 5 tyzdnov pred mi filtruje ubytovania bud za 500-600€+ alebo s recenziami 5-6/10 ⭐
Kontakt ti neporadím, ale skús ubytko hladať aj okolo žel. stanice Termini. V centre mesta lacne ubytko velmi nenájdeš. A ak hej daj vedieť, ja chcem ísť na jar do Ríma 😊
okolo kolosea pozri
boli sme siesti na pat noci za 900€ brali sme cely apartman teraz april 2025
najdes za 500 € aj so super hodnoteniami
@vanilkovazmrzka od Panteonu, cez Di Trevi, Forum Romanum po Koloseum...nieco konkretne blizko na peso...zvysok s dostupnou dopravou.
Ubytovacie portali standartne vyuzivam, avsak zaujima ma aj nazor a skusenosti kto ma napr. znameho prip. kontakt na ubytovatela a ina dostupna moznost. Kedze cca 5 tyzdnov pred mi filtruje ubytovania bud za 500-600€+ alebo s recenziami 5-6/10 ⭐
@daniela_kri tak ides cez sezonu, chces byt v najuzsom centre, a chces 5* apartman za 90€ na noc, to sa cele trochu vylucuje 🤷♀️ ale drzim ti palce, mozno niekto na poslednu chvilu zrusi a vychytas nejaku dobru ponuku
Ideš v sezóne, buď budeš bývať na kraji mesta lacnejšie, alebo v centre a drahšie...
neboj sa bývať aj na okraji ak chceš lacno a dobre, metrom si tam zachvíľu
@11brano11 dakujem, pozriem 🍀
@daniela_kri ahoj mám na predaj ubytko na 2 dni 26.6-28.6 s ranajkami blízko centra aj 2x vstup do kolosea 26.6 o 16tej
My sme nasli super ubytko dokonca s bezplatnym parkovanim 15 min.peso od Vatikanu na tejto stranke.
Su to normalne klastory,ktore maju ubytko pre putnikov.
Jedine,co vyzaduju,je nocny klud,cize neprenajmu izby partii chalanov na rozlucku so slobodou.
Ceny maju ako ktore,ale da sa najst.
Boli sme rodina s detmi,aj izby nam dali tesne vedla seba.
Našla si nieco? Na fb je skupina ubytovanie od Slovákov a Čechov, nabudúce vyskúšaj aj tam. Sú tam dve kočky, čo majú pri koloseu a Vatikáne byty
My sme boli v januári a mali sme za 250 eur na dve noci 4* hotel aj s raňajkami za rohom od di trevi. Keď ideš v najväčšej sezóne, musíš rátať s vysokými cenami...

Najlepsi prehlad aj s cenami ziskas na bookingu alebo airbnb, 5 kliknuti a mas konkretny vyber, a recenzie tam su od skutocnych ludi co tam boli skutocne ubytovani
Akurat nevieme, co je ta konkretna pamiatka a konkretny datum