Najšpinavšie pláže
Ahojte, kde ste doteraz narazili na najšpinavšie more a pláž? ktorým miestam sa radšej vyhnúť?
Bibione, bola som tam ešte keď som chodila do školy no jeden otras...dlho som potom ani k moru nechcela ísť, lebo som si myslela ze každé je také otrasne
Potvrdzujem Durres v Albánsku.
Taktiež durres albansko
Bali 🙈
@petush21 Cierna Hora. Vraj najkrajsia plaz, bolo to smetisko s predrazenymi lehatkami uprostred. Ale je to uz asi 10 rokov, tak mozno sa spamatali odvtedy.
@mane01 kde n a čiernej hore? My sme boli 2 roky dozadu a aspoň ta veľká piesočná pláž bola ozaj super aj dlho plytké more pre deti 3 a 8 super
Verejna plaz v Rimini - to bol dost pruser. Na sukromnej plazi to bolo lepsie, nebolo tam tolko odpadkov. More tiez celkovo nic moc, plaval tam nejaky sajrajt.
@yellow28 meduzi v mori to je najspinavsia plaz?
@slavomira236 pre mna ano...pretoze aj ta plaz bola plna zdochnutych meduz, ktore more vyplavilo...
@mane01 kde n a čiernej hore? My sme boli 2 roky dozadu a aspoň ta veľká piesočná pláž bola ozaj super aj dlho plytké more pre deti 3 a 8 super
@kulumulu123 bolo to v Budve, Slovenska plaza.
@mane01 spamätali sa a riadne. Hotely už majú krasne čisté pláže a slnečníky v cene.
@marcaurel tak to je dobre, mozno im zasa raz dam sancu, toto bol des… zlomene lehatka, slnecniky, stare slapky, hocico len tak hodene nabok. Tie rozbite budovy rovno na plazi… maly sme taky drahy hotel vtedy, lebo sme ratali s tym, ze v lacnesich ubytkach by to mohlo byt horsie s cistotou. Aj tam boli vlasy vsade, cele zle. Ani sme tam nevydrzali do konca. Jediny kto bol na urovni bol recepcny, to bol jeden profesional, slusny, vzdy nad vecou.
Durres = Drač
Ocean v pohode ale spinava plaz na Tenerife. A potom raz spinava voda v Poreči HR, a talianske more, hore, cele zle 😅
Slnečné pobrežie v Bulharsku,špinavšie more,veľa medúz a mini rybičiek alebo ani neviem čo to bolo,proste strašne sa to pricuclo na telo a štiplo to 😆 ani pláž nebola najčistejšia.
@kulumulu123 bolo to v Budve, Slovenska plaza.
@mane01 och na toto som aj zabudla, ani mne sa tam nepáčilo vobec
:-O fúha tak my sme ešte nikde neboli kde bola špinavá pláž alebo more :-O Rimini, Budva, ostrov Rab, Slnečné pobrežie. Ešte keď som bola menšia a chodila na dovolenku s rodičmi takisto nič a to sme autom pochodili naozaj veľa. Španielsko, Taliansko, Grécko
@yellow28 a kedy ste tam boli, prosím? Túto sezónu? Ďakujem
@barbara24 nie, to bolo 10 rokov dozadu...my sme mali ale hotel tak uz ku koncu plaze, ini ludia, co boli tak v strede si pochvalovali...mozno treba skusit...mne tam nevyhovovalo viac veci a do Bulharska by som uz nesla...naopak na Cypre v Protarasi bolo tak nadherne more, ze ani Thajsko sa nechyta 🙂
Pred pár rokmi Primorsk v BG, tak špinavú pláž a mesto som veru nečakala, otras. Mastné špinavé chodníky, bordel a smrad vo fontáne, na pláži wc rozbitá hnilá unimobunka, smeti sa hádzali do nizuckej ohrádky , os.rate plienky svietili dodaleka, okolo lehátok neskutočne veľa špakov, papierikov, vselicoho

@petush21 albansko, oblast durres 😃 to bolo fakt zle
Ale zase sluzby, hotel, jedlo - super a za malo penazi.