Najteplejšie pláže v Chorvátsku pre rodiny s deťmi
Viem, že je to veľmi individuálne, ale kde zvykne byť najteplejšia voda? mali by sme ísť na dovolenku koncom júla.minulý rok som bola sama na zájazde koncom augusta a zastavili sme sa na Makarskej a voda fajn.máme aj menšie deti takže potrebujem teplejšiu vodu.len ďalší problém manžel chce ísť najviac po Zadar.južnejšie nie leboo bude oba sám šoférovať.ktorú pláž odporúčate a aj voda prijateľná?
Na Istrii. Paradoxne.
@simsalabim to by u neho asi tiez nepreslo.tam nevedie dialnica
Ostrov Vir, moje deti si tam more užívajú teplé je vždy 3. rok po sebe ideme a manžel tiež šoféruje sám 🙃
My vlani pri omisi cca 26.
@miruska655 vir? najstudenejsia voda v HR.
prave kvoli tomu sa tam mala stavat elektraren, a bola zam roky stavebna uzavera.
Boli sme v Zadare pred 2r.. voda bola tepla ako čaj.
Ak má manžel problém odsoferovat dlhšiu cestu, prenocujte niekde.
Akoze na Istriu nevedie dialnica? Si si ista?
No neviem, pre mna v chorvatsku tepla nebola nikdy🤣
@natalka13 áno Vir. Nie nebola studená ani raz
@simsalabim nie 😀 asi som to doplietla
@miruska655 kamaratka boli 2x a tiez mi vravela, ze voda je dobra a aj jej manzel soferoval iba sam.
@miruska655 my chodime 15rokov vzdy zbehneme k znamym na pag non uglian rogoznicu privlaku cez istriu domov a vsade caj na vire zima
@snowflakenel no to sa mu zdalo, ze uz dost daleko
Voda teplá ako čaj :D :D
Tu si poklikaj https://www.seatemperature.org/europe/croatia/ Za mna bolo najstudensie v Sibeniku
@beronsche aj o tom sme rozpravali.len sme chceli ist cez cestovku, nech nam "poriesia" ubytovanie.ale tak dalo by sa to cielove cez cestovku a prve sami na jednu noc...
Možno na Pagu, keďže ho preferuje toľko prominentných Slovákov 😉
@simsalabim a kde sa ti pacilo najviac a voda tepla?
Ved som ti pisala - Istria.
@benit tak ja viem, ze nebudd termalna ale tiez aby nebola studena.
@miruska655 a kedy idete v juli ci v auguste?
@simsalabim aj tam sa ti najviac pacilo?
Mne ano, ale kazdemu s paci inde a nieco ine.
Podľa mňa, ak nechcete vyslovene hotel, tak zbytočne pôjdete cez cestovku. Ubytovanie si nájdeš cez arbnb alebo booking aj sama.
A neviem teda, podľa mňa istotu, že bude more urcite teplé nemáš v HR nikde.
Pred 3r sme boli kúsok poniže Senj a more bolo zo zaciatku trochu chladnejšie, ale ok. A na 3.den zrazu priam ľadové. Domáci vraveli, že také studené býva zriedka, že bola búrka a silný vietor na mori, preto sa tak ochladilo..
@beronsche to viem, že nemám istotu.sle aspoň tak približne, že kde býva chladnejšie.ten rok sme chceli skúsiť Chorvatsko
Podľa mňa v chorvátsku je more studené všade
Minuly rok bola voda vsade tepla az na jeden tyzden,kedy k Dubrovniku prisli studene prudy a voda mala ledva 23°C. Inak more v chorvatsku nebyva teple. Svagrovci tam chodia kazdy rok a vravia,ze len posledne 2 roky bola voda tepla. No im nevadi studena voda,oni maju radsej chladnejsiu.
@bielasovicka minulý rok som bola v auguste na Makarskej a voda nebola studena.
Tak ja som bola na viacerých miestach, a vždy mi bola studená. Ale ja mam rada teplé more, tak asi preto.

Ninská zátoka