icon

Nákup cigariet v bezcolnej zóne

mathik84
27. feb 2025

Ahojte. Potrebujem poradiť. Zajtra letíme Ryanairom z Bratislavy do Manchesteru a sesternica mi dnes píše, či by sme im nekúpili v bezcolnej zóne dva kartóny cigariet. Máme len príručnú batožinu, ktorá je komplet plná. Vraj si mám v tom obchode pýtať igelitku, s ktorou ma pustia do lietadla. Je to pravda? Nebudem mať z toho problém? Ďakujem všetkým za odpoveď.

markusrasford
27. feb 2025

@mathik84 nie všade su lacnejšie. Co chodia do arabského sveta tam sa oplatí kúpiť. Áno môžeš 2 kartony doniesť. Ci aj v Anglicku sa oplatí to ti nepoviem. V Rakúsku sa neoplati

mathik84
autor
27. feb 2025

@markusrasford ok ďakujem ,len potrebujem vedieť ci môžem ísť s tou igelitkou kde budu cigarety,do lietadla...viem ze Ryanair sprisnil podmienky

muchotrafka298
27. feb 2025

@mathik84 kolko ks batoziny mozes mat? Ak 1 ks, tak to moze byt problem. Lebo igelitka je dalsi kus. Nevies to dat do tej prirucnej, tam fakt nemas ziadne miesto?

mathik84
autor
27. feb 2025

@muchotrafka298 ved prave ze nemam,mame len male ruksaky 🫤

mathik84
autor
27. feb 2025

@muchotrafka298 a len príručnú

abbey1
27. feb 2025

@mathik84 Áno, môžeš ich kúpiť, daj si ich zabaliť v tom obchode. Pani ti ich zapecati v ich taške. Vezmi si i blok Cenovo sa určite oplatia na Svk kúpiť. V Anglicku sú cigarety veľmi drahé

muchotrafka298
27. feb 2025

@mathik84 tak to musis risknut, ci budu kontrolovat pocet ks alebo nebudu. Lebo sama som bola niekolkokrat svedkom toho,ze ludia si veci z dutyfreecka museli davat do batoziny, co mali so sebou.

mathik84
autor
27. feb 2025

Ok dakujeme, skusime radsej nejaky ruksak uvolnit a tam napchat. Nebudeme riskovat

amelie2017
27. feb 2025

Neboj, tasku z dutyfree shopov mozes mat bez problemov, nerata sa to ako batozina.

babushkaem
27. feb 2025

My ked sme isli v oktorbei z Cypru tak kamoske to nechceli pustiť. Museli sme si tu jej ,,dutyfreé´´ tašku rozložiť do kufrov, co som este mali miesto. Ona mala iba ,,ruksak”, my sme mali aj príručnú