Návrat z Chorvátska v sobotu

zuzanaf31
6. júl 2017

Ahojte, aké máte skúsenosti z návratom z chorvátska na slovensko v sobotu ? je lepšie vyraziť hneď ráno, alebo počkať, ísť ešte na pláž a vyraziť z chorvátska až poobede? Budem rada, ak poradíte a odovzdáte svoje skúsenosti 🙂

michaela14688
6. júl 2017

Ahoj, soboty boli na cestu domov vzdy kriticke...kolony a tak, ale da sa to prezit...takze asi bude treba trocha viac trpezlivosti a co sa tyka kupania tak v den odchodu sme uz nechodili...jednak uz sa poriadne nemas kde osprchovat a so solidarnosti k soferovi kedze voda a slnko dost unavuje. Mate pred sebou dlhu cestu predpokladam takze v ten den by som sa sustredila uz len na stastny navrat domov ;) uzite si dovcu ;)

zuzanaf31
autor
6. júl 2017

ďakujem 🙂

pekkka
6. júl 2017

Keď ideme na dlhú cestu vždy sa večer zbalíme a vyrážame veeeľmi skoro ráno. o 2.,3.,4., ráno a to tak, aby mal šofér min. 8 hodín spánku. do 8-9 rána prejdeme kus cesty na relatívne prázdnych cestách a doma sme ( podľa dĺžky cesty) v rozumnom čase kedy šofér neprekonáva popolnočný mikrospánok.

zankaj
6. júl 2017

My chodime piatok v noci lebo sobotu je to katastrofa

hradnapani
6. júl 2017

@zuzanaf31 kedze nikdy nevies, co ta caka na ceste, tak rano. A cim viac z juhu idete, tym skor by som isla ;) RAz sme isli v sobotu a dalo sa. Horsie je, ked sa ide tam.

anabeth
6. júl 2017

no my sa este vzdy celu sobotu kupeme/ ved more zas az o rok
vyhliadneme si taku plaz, kde su sprchy, jedlo/ nie vzdy zostaneme na nasej
sofer si poobede pospi, dame si tam este veceru a okolo 19, ideme domov, ziadne kolony sme nechytili
najviac je doobeda- lebo vsade sa do 10 treba odhlasit

iukas
6. júl 2017

sice to bolo minuly rok, ale ludi bolo v Chorvatsku rovnako pozehnane ako tento rok. My sme si este cez den polezali na plazi a vyrazali sme v sobou vecer okolo 6 z Vodic (kusok nad Sibenikom). Cesta po dialnici na Zahreb a dalej na Budapest bola uplne plynula, nikde sme nestali ani nesli v kolone, ktora by sa nedala obehnut. Tie najvacsie zapchy su vzdy na obed a tesne popoludni. AK to sofer zvladne, vzdy je lepsie ist na noc.