icon

Návšteva Benátok v zime

Dnes o 19:26

Aaaahojte, pekny silvestrovky vecer prajem ;) prisla som.si k vam po radu...bol niekto v benatkach aj v mesiacoch ako je januar-marec?

aliziana
Dnes o 19:28

@anonym_autor vo februári tam býva veľmi známy karneval, takže je tam "milión" ľudí ;)

compra
Dnes o 20:36

@anonym_autor My sme boli aj dvakrat v zime. Za mna super. Menej turistov. A vystihli sme aj dobre pocasie. Slnecno, sedeli sme vonku na terasach. Boli sme vtedy aj Murane a Burane. Ked zafukalo, tak tam bolo ted zima.

stormie
Dnes o 21:32

Ano bola som - tento rok vo februari, splneny cestovatelsky sen Benatsky karneval a bolo super, kludne sa pytaj

anonym_8d654b
Dnes o 21:41

@anonym_autor videl som niekde nejaké cestovateľské video na TT- výhody boli, že menej turistov, lacnejšie ubytovanie , nevýhoda , ešte dosť chladno a keď zafúkalo, vedelo to byť dosť nepríjemne. Navyše neviem, či nejaké časti nie sú zatopené v tomto ročnom období ale to sa môžem mýliť.

tilly
Dnes o 21:48

Minulý rok sme boli v januári a paráda. Prázdne Benátky, nikde sa nečakalo, romantika, všetko lacné, úžasné. Bolo sme "milionkrat" v Benátkach, ale toto bolo asi najlepšie. Počasie, cca 10 stupňov a slnko.