Názor na booking.com
Cez booking sme cestovali prvý, ale určite aj posledný krát. Keď som hľadala ubytovanie na našu svadobnú cestu, boli ochotní, poradili. Úsmev mi ale klesol, keď sme do ubytovania dorazili. Bola to mini garsónka malá aj pre jednoho. Kanalizácia deň noc páchne. Nešlo by o nič, iba o to, že za ubytovanie samozrejme bez stravy a dopravy platím na 9 nocí 600€ a o to, že na fotkách vyzeralo všetko super. A to ani nehovoriac o tom, že wifi, ktorá mala byť zrazu nie je. Som veľmi sklamaná. Samozrejme keď som im písala mail, či by dokazali s danou situáciou niečo robiť, neodpisujú.
My sme tento rok cez booking dovolenkovali a všetko ešte lepšie ako v popise a na fotkách.. komunikovala som priamo cez email s dcérou majiteľov a všetko ok...🙂 asi ste len zle natrafila 🙂
o ake ubytko sa jedna? posli mi link do sz pozrem na to
My rezervujeme LEN cez booking, nielen SK, ale i zahraničie, drahého služobky a nikdy,nikdy sme neboli nespokojní.. treba si len sadnúť za danú ponuku a vygoogliť recenzie, booking má v ľavom rohu i filter- počet hviezdičiek, poloha v centre, užívateľské skúsenosti, dokonca ja keď mám čas vždy pofotím izbu a hodím to tam lebo viem,že to môže iným pomôcť.🙂
Booking je super hlavne na lacnu dovolenku v nie velmi turistickych oblastiach, lebo ma velky vyber takehoto ubytovania. Ak sa jedna o kvalitny hotel v turistickych destinaciach v kategorii 4* a viac, nedajte sa oklamat bookingom, ale najprv si ceny porovnajte v zapadoeuropskych CK(mam na mysli len ubytovane, nie kompletnu dovolenku), totizto mne sa viac ako 10-krat potvrdilo, ze booking mi za to iste ubytovanie a sluzby chcel uctovat od 30% a po 100% nad cenu toho, co som nakoniec zaplatila inde, takze pozor....
Na Sk najdete cez net agentury, ktore ponukaju produkty nemeckych CK za ich povodne ceny(oni potom od nich dostanu proviziu za sprostredkovanie), staci len googlit, ja objednavam cez nich odjakziva, ale nebudem tu robit reklamu, kto chce, najde si
a treba prist az nakoniec, t.j. porovnat konecnu cenu (so vsetkymi tymi ich priplatkami, DPH a pod.)
Len uvediem priklad
Hotel v DR ma cez nemecku CK (len ubytovanie s AI, letenky, transfery a poistenie si vzdy platime zvlast) vysiel na 2 tyzdne pre 4 osoby(2 samostatne izby) 1850 eur, to iste cez Booking viac ako 4000
Zanzibar minuly rok podobne
Čo má Booking spoločné s kvalitou ubytovania? Nič. Ubytovacie zariadenie si tam môže pridať ktokoľvek, Booking nekontroluje kvalitu, spolieha sa na vlastný rozum zákazníka, ktorý si snáď dokáže prečítať recenzie, či už rovno na ich stránke, alebo aj niekde inde na internete. Keď ste boli takí nespokojní, v prvom rade ste to mali riešiť hneď na mieste s majiteľom/prevádzkarom zariadenia, v druhom rade môžete napísať kritickú recenziu. To je asi tak všetko.
Zakladatelka nereaguje a toto bol jej jediny prispevok, takze...
@tenerifka tak ja bookujem hotely zasadne cez trivago a parkrat stiahlo ako naj ponuku aj booking... myslim ze kazdy normalny clovek si chekne referencie na dane zariadenie aspon cez tripadvisor a nasledne porovna ceny - niekolkokrat som bola v superluxusnom 5hv rezorte za ceny ktore sa ani mne nechceli verit a pre istotu som si rezervaciu nasledne overovala v hoteli kedze uveduem priklad v hoteli kde minimum noc stala 600 euro som ju dostala za 150 a pod... cize vseobecne by som nenadavala na ziadnu cestovku ci providera sluzieb... ak sa clovek trosku vyzna a hlada najde lahko v dnesnej dobe top ponuku - jasne ze trosku ovladat reci nezaskodi...
@silviazlat tak to je strasne nizka suma co ste zaplatili - tam ziaden luxus predsa cakat nemozes☹ teda pokial ste necestovali niekde do michaloviec... verim ze si si pozrela aj referencie a nespoliehsla si sa na nejaku popisku na nete... za mna zatial len spokojnost...
@oli18 V DR Hotel COOEE Grand Paradise Samana, je to VIP zona k hlavnemu hotelu(samotny hotel ma "len" 4*, tato VIP zona4+), izby s priamym vyhladom na more, servis na plazi, napoje priamo k lehatkam v skle(nie plasty), ekologicke spanielske vina, cez deñ snack typu jednohubky-udeny losos, kaviar, ovocie (vsetko krasne naservirovane)
Zanzibar-Hotel Dream off Zanzibar a Royal Zanzibar (skombinovali sme vychod a sever ostrova)
Mozes pogooglit
Ja by som nikdy do menej ako 4* neisla, na to som velmi fajnova
Inak cela dovolenka vratane leteniek, poistenia a transferov nas vysla 4850 eur, vsetko som objednavala este v oktobri(leteli sme v juni)
Cez booking ste si akurat tak rezervovoalli ubytovanie, nie je to cestovka ani majitel daneho "zariadenia". Neviem s kym ochotnym ste komunikovali ked ste to rezervovali, ale skor to bol niekto z tade ako z bookingu, nie? Ak nesedi popis, fotky atd s realitou, tak reklamujte. Ja by som to riesila hned po prichode,ani by som sa neubytovala a dala si vratit peniaze. v popise mas vzdy ci je to so stravou/bez,sluzby..
S bookingom chodime po europe (dalej nie, nelietame :D) a nemali sme problem nikdy. Jednonocky neriesim, ked ideme na dlhsie vzdy si riadne pretuknem aj stranku hotela/cennik na nete/ak chceme ist na dlhsie, kontaktujem hotel/ubytovanie priamo. Ceny vedia urobit lepsie, booking kvoli provizii byva drahsi. Casto vyhadzuje ze nie su volne izby a nakoniec hotel izbu ma, nakolko nedavaju tam do ponuky "vsetky". Inak spokojnost, vzdy sa treba riadit zdravym rozumom, overit si zdroje, popozerat stranky a recenzie.
@mirage
Keď niekto nereaguje, neznamená to nezáujem.... Mám právo vyjadriť svoj názor na danú stránku. Keď sprostredkujem nejaké ubytovanie, najskôr si overím, či je kvalita ubytovania hodná ceny.... Za ubytovanie chceli od nás 590€ bez stravy, doprava vlastná. Bola to v skratke napísané smradlavá garsónka. Podotýkam, že sa jednalo o svadobnú cestu. Chcela by som vidieť vás a vašu reakciu, keby ste v našej koži... Pekný deň
ja tiez cestujem obvykle len cez booking. vzdy si usporiadam podla ceny a pozeram zasadne len ubytka, ktore maju hodnotenie od 8, cim blizsie k 10, tym lepsie samozrejme. pripadne kuknut aj googlemaps, ako vyzera ulica a hodnotenia na tripadvisor a google. pre dvoch mi takto ubytko vyjde cca 200 eur na tyzden a vzdy super. treba citat hodnotenia a byt realisticky. cenu a to, ze je to bez stravy, to bolo jasne dopredu, nie? celkovo tato snaznost je taka zvlastna. ale to sa tu uz pisalo, nie je to cestovka a nie je to jeden predajca, je to len sprostredkovanie od mnozstva prenajimajucich. a na hodnoteniach, ze slabe wifi sa vzdy len zasmejem. naco je dobre wifi na dovolenke?
@silviazlat, ked vyjadrim svoj nazor, ze je slnko zelene, tak mam na svoj nazor pravo, ale nic to nemeni na fakte, ze je moj nazor konina. Ked o niecom figu viem, tak sa najprv informujem a az potom robim. Ked sa neinformujem, tak sa necudujem. Ty nemas ani tusenie, co je booking.com za stranku, splietas tu dopravu a svadobnu cestu... Mala si zajst do cestovky, boli by ti ponukli dopravu, hotel a za sluzby by pred tebou rucili. Len by to asi stalo o cosi viac. Booking NIE JE cestovka, nerucia za fotky a uz vobec nie za tvoju spokojnost. Mala si riesit s hotelom, tam ste platili, tam ste sa mali stazovat. Podla tvojej logiky - ked mi pride nespravna faktura z elektrarni je na vine posta, lebo oni tu blbu fakturu dorucili. Uz vidim totalnu uspesnost svojej staznosti, hlavne ked ich zdzubem, ze mam na svoj nazor pravo...... 🙄
@silviazlat hodnotenia a recenzie treba citat a neist pod 8/10. Samozrejme ked booknes nejaku kuticu 6/10 tak to bude katastrofa. A skontrolovat este na tripadvisore a aj celkovy profil hodnoteni, aby to bolo naklonene smerom k dobrym a nebolo tam trebars vela negativnych aj ked priemer ujde. Ak mas cas tak aj sa trosku zacitat do recenzii ci tam nahodou nevyplava nieco co by pre teba bolo neakceptovatelne, alebo ci nema zariadenie kolisavu kvalitu, ci sa v poslednom case nepokazilo atd.
@silviazlat len podotykam, boli sme v v lete v chorvatsku a za apartman sme olatili za 7 noci 700€ bez stravu, bez cesty a ubytovanie sme riesili priamo s majitelom, bez sprostredkovatela a to sme mali este pomerne lacne ubytovanie. Nepisete kde ste boli, ale cena je rozhodne nizka a ako vam radili ostatni, treba vzdy popozerat recenzie a fotky ludi, co ubytovanie navstivili.
Ja to pozeram dokonca aj cez google street, tripadvisor... booking predsa nemoze navstivit kazde jedno ubytovanie co ponuka, je to len sprostredkovatel a prave hodnotenia pomahaju, aby clovek vedel kam ide
Napiste konkretne kde ste boli
@silviazlat co ma booking spolocne s ubytovanim? oni su sprostredkovatel nie poskytovatel ubytovania a stazovat sa na nich je zcestne.
cez booking chodim pravidelne, pozeram fotky, fotky pridane hostami, taktiez citam recenzie a datumy pri nich !!!
ak to bola taka strasna kutica, preco ste neodisli? storno poplatok byva 100% ceny prvej noci takze radsej by som ozelela nejaku 50 ako byvat v dakej chyzke.
Tripadvisor - kopec fotiek a recenzii reálnych
este k "minigarzonka" , booking ma pri kazdej izbe uvedenu metraz, ked to raz ma 20m a je v tom zachod, kuchynka aj izba tak to apartman asi nebude
sorry ale cele mi to pripada ze si objednala somarinu a nevies kam s konopi
Dajte link priamo na to ubytovanie a booking.. pozrieme si to..
"Keď sprostredkujem nejaké ubytovanie, najskôr si overím, či je kvalita ubytovania hodná ceny" - Prave naopak, ked bookujem, sakra si rozmyslim, kam pojdem a este overim z niekolkych stran..
Baby Ta tu niekolkokrat vyzvali aby si dala link a aj ti ozrejmili, ze zrejme si urobila chybu ty, takze zbytocne sa rozculovat na moj jediny prispevok tu...
To mi vyhovuje.
@silviazlat treba si vediet vybrat a nesetrit. Potom takto dopadnes. Co si si nevybrala hotel s dobrym hodnotenim? Toto vyzera ze si stavila na nejaky apartman...a to je vzdy riziko

My tiez casto vyuzivame booking...vacsinou dovolenky iba cet nich,plus mm casto vyuziva ked ide na sluzobku tak si hlada ubytko cez nich...zatial vzdy spokojnost...teda az jeden x sme boli nespokojni s hotelom v at,ale nastastie sme tam prespali len jednu noc cestou na dovcu...hned sme im dali nehativne hodnotenie...fakt to treba riesit prismo s hotelom ,na booking mozes akurat tak napisat hodnotenie....