Nebojíte sa žralokov pri plávaní v mori?
Nebojíte sa žralokov keď plávate v mori? Ja veľmi. Vždy som radšej pri brehu len. Bolo veľa prípadov už keď žraloky napadli ľudí a skončilo to tragicky.
@wanduska327 fuj je tam kadejaké pliaga . Podľa mňa co som kde bola bolo také najbezpečnejšie more v Turecku. Tam nebola žiadna zver nič ani ryby som tam nikdy nevidela
@lakebabe Tak Egypt je asi taký najhorší ...aspoň médiá to tak ukazujú ....
Ale ja mám osobnú skúsenosť s Indoneziou...tam som videla žraloka ..a nie jedného ...a veru do mora som nevliezla ....bol obrovský
@wanduska327 podľa mňa horšie je to presne tade, v Egypte som zakaždým videla max ryby všetkých druhov ,
@lakebabe Tak v Egypte je krásny podmorský svet ....
Mne náš sprievodca v Indonezii tvrdil že žraloky sú neškodné že pod mi vravel do mora k nim budeš mať zážitok a ja že haha 😂 nie Thank you
@lakebabe Nooo....
@wanduska327 hej aj tie na Maledivoch že sú neškodné sestra sa s nimi potápala
zraloky ani nie su v top 10tke...https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_deadliest...
@lakebabe Tak áno počula som to viac krát ale to keď vidiš ich na živo je to rešpekt...a nechcela by som aby ma ochutnal vieš...
@lylyjana Niesu áno ale nikdy nevieš ...
@wanduska327 však hej nepotrebujem to testovať na sebe 😄
Nebojim.Viac ludi zomrie po napadnuti psa ako zraloka. Ak je pusteny nejaky velky pes bez majitela na blizku, bojim sa viac ako pri plavani v mori.
@lakebabe Asi tak nooo...ja od vtedy prosto do mora nejdem mám taký blok.
Ten sprievodca nám vravel že skoro ráno sú úplne v malej vode po kolená tak od vtedy fakt utlo to čo mne že more a ja nie
@wanduska327 to aby clovek ani z domu nevysiel, lebo nikdy nevies. Na Maldivach som plavala aj vedla zralokov a raji, ale tie boli flegmy, najhorsie boli male hnusne ryby, ktore nas chceli vkuse kusnut. Ja sa bojim viac psov ako zralokov.
@lulu0123 no tak pes bez voditka pustený.. ja sa bojim, keď vidim psa aj na voditku, staci ze velky a idem okolo neho, vlastne nejdem, lebo hned ako vidim oproti sebe veľkého psa tak radsej idem na druhu stranu 😅
@lylyjana Jaaa som strachoprd, ja sa aj psov bojím...teda lepšie povedané ja nemám rada zvieratá
Haha toto aj ja robím ešte dudrem že fuuuj pes
@lakebabe Ty kks fakt ? Medvede brutal tiezy
@wanduska327 ja mam rada zvierata, ale bojim sa žralokov, veľkých psov a este hady su mi neprijemne. A neznasam hmyz
@wanduska327 hej majú chatu dosť vysoko v horách a všade okolo fotopasce a keď som videla co tam beha tak zlaté more😄
@lakebabe a vlastne este aj medveďov sa bojim 😅😅 a to tak rada chodim na hríby zboznujem to, ale stale sa obzeram okolo seba akonáhle pocujem nejake puknutie
Ja nechodím do lesa ...aj my máme chatu a manžel tam chodí akurát pokosiť.. zdedila som..absolútne nevyužívam a je mi ľúto predať...
Ja nemám rada zvierata ani kvety
Ako tam mi nie je všetko jedno v lese😄 oni majú chatu vysoko od obydlí na Kysuciach, takže to je masaker koľko tam je medveďov, vždy tam idem vystresovana😄 spolieham sa na psy keď idú s nami 😄
Nie, nebojím sa žralokov, ani žiadnych iných živočíchov, žijúcich v mori, či v jazere. A nedávno tu bola diskusia, kde sa na moje prekvapenie veľa ľuďom hnusilo aj plávanie v bazéne, tak ani s tým nemám problém.
ja sa tiež bojim a vždy ked idem do mora,keby ma vidiš no koniec divam sa ako šibnutá kade tade naokolo.Rukami vodu rozháňam zo začiatku .Nakoniec sa nechávam len tak obmývať pri vstupe do vody ked ma to všetko omrzí a som spokojná 😀 tiež nechodim daleko.Jednak neviem dobre plávať a za dalšie, to by si v plytčine blizko brehu zbadala.Trčala by mu plutva

@katka700 Lebo ti moZe kokos spadnúť na hlavu a to by bolo teda asi smrteľne