Nebojíte sa žralokov pri plávaní v mori?
Nebojíte sa žralokov keď plávate v mori? Ja veľmi. Vždy som radšej pri brehu len. Bolo veľa prípadov už keď žraloky napadli ľudí a skončilo to tragicky.
@liusa82 čvachtanie žraloky láka najviac 😅 a aj rozne výrazne farby na plavkách napríklad
@lakebabe jeden expert na žraloky sa vyjadril ze ho treba udrieť pastou do nosa 😅😅😅😅😅😅 len v tej panike neviem ci by mi toto napadlo urobit
Toto sme z hlavy úplne vytesnili i na otvorenom mori.
Vždy a všade je nejaká šanca, že sa môže stať niečo zlé. Tak snáď to nebude práve žralok práve v okamihu, keď sme tam. 🙂
😂😂😂 predstavila som si seba ako dám pastou do nosa zralokovi😂 to radšej nech ma zožerie bez hanby 😄
Pre začiatok možno rybia pedikúra?
Ja som zas videla videa kde ludia v pohode plavali so zralokmi a nejavili ziadne znamky agresie. Clovek nie je ich obziva. To, ze raz za cas sa nieco stane, tak je z toho senzacia. Ako u nas medvede. Milion turistov beha po horach a medveda neuvidi cely zivot a niekoho napadne na prvej prechadzke.
Presne že päsťou do nosa šak keď otvorí papaulu ani sa natrafím
Dobre sa smejem 😀😀
V mori som videla vela zralokov, raz som snorchlovala sama a jeden sa chudak dostal medzi mña a breh a odrezal mi cestu, aj on sa asi zlakol, bol velmi rychly, oboplaval ma a zmizol. Srdce som vtedy mala az v hrdle, adrenalin vyletel do vysin.....
@tenerifka fuuu toto by som sa asi 💩💩 a velky bol ten žralok?
Nie, maly, tak meter a pol maximalne. Nebol to typkcky utesovy zralok ciernoplutvy, tento bol velmi stihly, hrdzavej farby. Doteraz presne neviem, aky to bol druh
Ah v Chorvátsku ci Taliansku su?
@lapersefona Ano su
@lapersefona ale tak pravdepodobnosť stretnúť žraloka kdesi v Bibione je je podla mňa miziva. By sa chudák pomedzi toľko ľudí ani nepredral😄
@lapersefona skor Červené more a časté útoky su v Austrálii
Po pas sme stretli i zraloka i same raje, a jedovate.
V mori si nikdy neni v bezpečí, ked na nezabije zralok,, môže sa uniest vlna a už to ide.
Ale milujeme more 😊🙏🏼.
@klejkaez ja nie , v Bulharsku začali tak extrémne vlny, že ma zavialo úplne dozadu a 10 minút som sa držala nad vodou ako tak kým pre mňa prišli 😄 ale topili sme sa naraz traja tak to bola menšia hanba 😄 nebolo mi všetko jedno. Odvtedy si dávam strašný pozor pri vlnách. Jeden pán z sk sa na druhý deň tam aj chudák utopil
offtopic, ale Mrtve more je jazero, iba sa vola more, lebo je slane.
@lakebabe Keď máš vlny také, že už na brehu ti výjde po kolená a oplieska ťa tak do mora ísť ani netreba lebo tie vlny dosahujú niekoľko metrov.To sa už neodvážia ísť ani príčetní plavci.Nám pred rokom vlny vyšli až po koniec pláže :D všetko bolo mokré.
A v BG odporúčam Nessebar tam je taká pekná zátoka aj s plavčíkom kde máš čistú vodu, kamienky, pekný vstup do mora a žiadne vlny aj keď inde trieskajú.
Nie, vacsia sanca je, ze cloveka prejde lod ako ze ho dorazi zralok. Ale kopec ludi ma tento strach

@vesimelonimarsista
@klarissa25 tak jasne ze zralok moze plavat aj tesne pri brehu ale ked sa bude bat aj pri brehu do vody nemusi ist vobec. Ked je v plytsej vode, kde stoji na dne, ma vacsiu pravdepodobnost ze sa mu vyhne alebo sa nejak obrani, ci utecie. Kdezto v hlbokej vode je to neprehladnejsie a nebezpecnejsie.
Ja som doteraz vzdy pri mori plavala az k boji/ za boju, to bola taka moja méta, ktoru som chcela dosiahnut aby som bola spokojna. Ale uz sa bojim utoku zraloka aj ja, tak nebudem riskovat.