icon

Nebojíte sa žralokov pri plávaní v mori?

1. aug 2024

Nebojíte sa žralokov keď plávate v mori? Ja veľmi. Vždy som radšej pri brehu len. Bolo veľa prípadov už keď žraloky napadli ľudí a skončilo to tragicky.

larinka552
1. aug 2024

@vesimelonimarsista
@klarissa25 tak jasne ze zralok moze plavat aj tesne pri brehu ale ked sa bude bat aj pri brehu do vody nemusi ist vobec. Ked je v plytsej vode, kde stoji na dne, ma vacsiu pravdepodobnost ze sa mu vyhne alebo sa nejak obrani, ci utecie. Kdezto v hlbokej vode je to neprehladnejsie a nebezpecnejsie.
Ja som doteraz vzdy pri mori plavala az k boji/ za boju, to bola taka moja méta, ktoru som chcela dosiahnut aby som bola spokojna. Ale uz sa bojim utoku zraloka aj ja, tak nebudem riskovat.

liusa82
1. aug 2024

@lakebabe ale to ja čvachcem tak pomaličky,potajomky 😀 nie nejako besno.Minule som inak čítala,že ked má žena menzes dokážu to aj na dialku vycítiť tak aj na to bacha🙂

lakebabe
1. aug 2024

@liusa82 ja si myslím, ze keď sa ten žralok rozhodne ma zožrať, nepomôže mi absolútne nic😄 keď som videla aké sú rýchle a rýchlo trhajú tak to už bude jedno ako rýchlo budem rukami kyvat😂

autor
1. aug 2024

@liusa82 čvachtanie žraloky láka najviac 😅 a aj rozne výrazne farby na plavkách napríklad

autor
1. aug 2024

@lakebabe jeden expert na žraloky sa vyjadril ze ho treba udrieť pastou do nosa 😅😅😅😅😅😅 len v tej panike neviem ci by mi toto napadlo urobit

abbey1
1. aug 2024

Toto sme z hlavy úplne vytesnili i na otvorenom mori.
Vždy a všade je nejaká šanca, že sa môže stať niečo zlé. Tak snáď to nebude práve žralok práve v okamihu, keď sme tam. 🙂

liusa82
1. aug 2024

@autor aj do očí je dobré útočiť

lakebabe
1. aug 2024

😂😂😂 predstavila som si seba ako dám pastou do nosa zralokovi😂 to radšej nech ma zožerie bez hanby 😄

katica06
1. aug 2024

Pre začiatok možno rybia pedikúra?

cimage
1. aug 2024

Ja som zas videla videa kde ludia v pohode plavali so zralokmi a nejavili ziadne znamky agresie. Clovek nie je ich obziva. To, ze raz za cas sa nieco stane, tak je z toho senzacia. Ako u nas medvede. Milion turistov beha po horach a medveda neuvidi cely zivot a niekoho napadne na prvej prechadzke.

wanduska327
2. aug 2024

Presne že päsťou do nosa šak keď otvorí papaulu ani sa natrafím

naneta258
2. aug 2024

Dobre sa smejem 😀😀

tenerifka
2. aug 2024

V mori som videla vela zralokov, raz som snorchlovala sama a jeden sa chudak dostal medzi mña a breh a odrezal mi cestu, aj on sa asi zlakol, bol velmi rychly, oboplaval ma a zmizol. Srdce som vtedy mala az v hrdle, adrenalin vyletel do vysin.....

autor
2. aug 2024

@tenerifka fuuu toto by som sa asi 💩💩 a velky bol ten žralok?

tenerifka
2. aug 2024

Nie, maly, tak meter a pol maximalne. Nebol to typkcky utesovy zralok ciernoplutvy, tento bol velmi stihly, hrdzavej farby. Doteraz presne neviem, aky to bol druh

lapersefona
2. aug 2024

Ah v Chorvátsku ci Taliansku su?

autor
2. aug 2024

@lapersefona Ano su

lakebabe
2. aug 2024

@lapersefona ale tak pravdepodobnosť stretnúť žraloka kdesi v Bibione je je podla mňa miziva. By sa chudák pomedzi toľko ľudí ani nepredral😄

autor
2. aug 2024

@lapersefona skor Červené more a časté útoky su v Austrálii

beronsche
2. aug 2024

@lakebabe 😂😂😂😂

klejkaez
2. aug 2024

Po pas sme stretli i zraloka i same raje, a jedovate.
V mori si nikdy neni v bezpečí, ked na nezabije zralok,, môže sa uniest vlna a už to ide.
Ale milujeme more 😊🙏🏼.

lakebabe
2. aug 2024

@klejkaez to je pravda mňa raz skoro vlna utopila musel ma vytiahnuť plavčík na tom ich surfe😄 okrem toho , ze to bola strašná hanba, topiť sa tam bolo to neprijemnejsie ako keby som videla žraloka 😃

klejkaez
2. aug 2024

@lakebabe súhlasím. Niečo podobne sa mi stalo tiez 😂🙏🏼. Ale vylovila som sa sama. Ale bol to hardcore. V plavkach 5kg piesku😂

lakebabe
2. aug 2024

@klejkaez ja nie , v Bulharsku začali tak extrémne vlny, že ma zavialo úplne dozadu a 10 minút som sa držala nad vodou ako tak kým pre mňa prišli 😄 ale topili sme sa naraz traja tak to bola menšia hanba 😄 nebolo mi všetko jedno. Odvtedy si dávam strašný pozor pri vlnách. Jeden pán z sk sa na druhý deň tam aj chudák utopil

kp7333
2. aug 2024

offtopic, ale Mrtve more je jazero, iba sa vola more, lebo je slane.

medda_beda
2. aug 2024

@lakebabe Keď máš vlny také, že už na brehu ti výjde po kolená a oplieska ťa tak do mora ísť ani netreba lebo tie vlny dosahujú niekoľko metrov.To sa už neodvážia ísť ani príčetní plavci.Nám pred rokom vlny vyšli až po koniec pláže :D všetko bolo mokré.
A v BG odporúčam Nessebar tam je taká pekná zátoka aj s plavčíkom kde máš čistú vodu, kamienky, pekný vstup do mora a žiadne vlny aj keď inde trieskajú.

beronsche
2. aug 2024

@lakebabe nebol to ten RIP current? Vlny, ktoré ťa ťahajú do mora a ktoré neuplaves rovno na breh? Vtedy musíš plávať pozdĺž pobrežia pár metrov a až potom na breh, keď to zoslabne...
Ale hrozný zážitok...

kiki68
2. aug 2024

Nie, vacsia sanca je, ze cloveka prejde lod ako ze ho dorazi zralok. Ale kopec ludi ma tento strach

kiki68
2. aug 2024

@lakebabe vzdy sa pozeraj ako sa lamu a idu vlny, pozerat na miesta, ktore maju atypicky tvar, smer. Prudy su strasne nebezpecne, to clovek musi naozaj pozerat, ale tiez by na to mali upozornit ludi, ked to plavcik vidi ( domaci hned vidia ako ta voda nema vyzerat )