icon

Nebojíte sa žralokov v mori?

lauriema
9. sep 2020

Dievcata, akurát čítam topky... Ja viem nie veľmi spoľahlivý zdroj info... Ale opäť žralok napadol človeka... človek zomrel 🙁😪Chcem sa opýtať na Liptovskej Mare není žralok? 😂😂Nie to som sa nechcela opýtať, to len žartík bol ale chcem sa naozaj opýtať ze keď ste pri mori nebojíte sa plávať ďaleko od brehu ja som sa nad tým nikdy nezamyslala až teraz.... Pekný dnik ❤️

dskjhfdlkdjhl
9. sep 2020

@lauriema Dievca zlate, ked sa nudis, tak zacni nieco robit, napr. strikovat. To Ta ukludni, nebudes mysliet na vysoky tlak a arytmie a dokonca z toho bude aj uzitok. No, a ku podivu, ani zralok Ta pri strikovani nezozerie, snad😀

elenka74
9. sep 2020

@mlska19 To je pravda, ten ťa chňapne aj v úplne plytkej vode 😲

deti95060810
9. sep 2020

čo žraloci tých na Mare nenájdeš , ale videla si niekedy vo vode hada? Ja hej, do akej výšky vyskakovali ryby....😨

ivkazba
9. sep 2020

Ja plávam vždy ako píše @eva112014 ale nie kvôli žralokom (skôr ťa zrazí v meste auto ako v mori stretneš žraloka), ale presne kvôli tomu, že čo keď sa niečo stane (kŕč, srdcová slabosť, atď), nie je človek ďaleko od brehu.

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
lauriema
autor
9. sep 2020

@mlska19 a to kde si bola pre pána kráľa že všade tabuľa s označením pozor krokod

lauriema
autor
9. sep 2020

@akrobrab Waw toto je brutal ináč musíš mat veľkú odvahu ta de ja len vidím žraloka alebo hada a ma trasie a ne ešte ze som sním vo vodeee pomoc

lauriema
autor
9. sep 2020

@dskjhfdlkdjhl Ahoj, máš pravdu, možno od veci téma. Mala som viac času dnes. Minule som založila tému že nič nestíham, začala som využívať pár trikov od dievčat a čuduj sa svete stíham všetko, jedlo občas obiednavam, keď varím, varím na 2 dní. A vy dievčatá ste tu také dobré vždy mi pekne napíšete, upokojite

lauriema
autor
9. sep 2020

@deti95060810 videla, a bolo to hnusne fuj teraz ma nadvihuje este🤮

leuchtturm
9. sep 2020

a ty si kde videla zraloka? Myslis len v telke? Ja som videla nazivo akurat tak na tanieri 😀

leuchtturm
9. sep 2020

Zraloky su rovnake ryby ako vsetky ostatne...akurat vacsie a silnejsie a ked sa zahryznu, ma to pre ludi vazne nasledky. Vobec nie je pravda, ze by to boli krvilacne furt hladne bestie ako sa nas snazia presvedcit hollywoodski filmari. Kolko ludi ani nevie, ze plavalo v blizkosti zralokov, ktore utocia len ked su hladne. Ked v dokumentoch ukazuju, ako zralok trha svoju korist, vraj musia filmari velmi dlho cakat, kym sa im naskytne taka prilezitost.

domak2
9. sep 2020

@lauriema kamaratku napadol na Slovensku pstros. To si dovol 😅

lavender273
9. sep 2020

@lauriema a kde ten zralok napadol cloveka?

lauriema
autor
10. sep 2020

@domak2 pštros? Pre pána Jana... To je už iný luxus 😀

lauriema
autor
10. sep 2020

@lavender273 Austrália

lauriema
autor
10. sep 2020

@leuchtturm no áno, keď sú hladné akurát plavas okolo a chňap, nemáš ruku, 😀😀

lauriema
autor
10. sep 2020

@leuchtturm na tanieri aj ja😀

ingelika78
10. sep 2020

@lauriema Ja zijem v Australii 🙂 Ale aj tu to je zriedkave 1-2 napadnuti ludia za rok cca. Ja som na uplnom severe tam nie su zraloci ale zas krokodily 😁

miadi
10. sep 2020

Prosim ta zralok velmi zriedkavo zabije cloveka .. kazdy den umrie v autonehodach tisicky ludi na svete a predca si do auta sadnes bez strachu. Kukam štatistiky ze okolo 3700 ludi denne zomrie v aute A to žijes v stredozemi nie si v mori kazdy den.

leuchtturm
10. sep 2020

tak ked v Amerike vlezies na sukromny pozemok, moze ta jeho majitel beztrestne zastrelit. Zralok ta moze napadnut vo svojom habitate, do ktoreho ty vstupovat nemusis. Ale aj tak, utoky zralokov su statistiky malo vyznamne, su horsie veci, ktorych by som sa viac obavala 😉

lauriema
autor
10. sep 2020

@ingelika78 ale aj tak by som chcela vidieť žraloka tak na divoko v mori plávať vieš.

rubinka
10. sep 2020

@lauriema - nedávno si mala tému že nič doma nestíhaš. Teraz deti doma nie sú a ty to využijes na písanie o blbosti na nete. Potom samozrejme že nebudeš stíhať domácnosť ani nič.

simca06022011
10. sep 2020

Viac sa bojim sadnut na bicykel alebo soferovat ako skocit do vody ;) v Mare tak najskro nejaky sumec sa moze najst :D Inak zraloky sa nenajdu v kazdom mori bezne, plus nie vsetky su agresivne ;) to len tie filmy.. Viem ze videli aj v Chorvastku nejakeho, ale kde.. a ci je to naozaj pravda.. a kde sa tam zobra.. neviem 🙂 A v mori.. skor sa bojim ze mi malú spláchne dakde do mora, najradsej by som ju priviazala o breh lanom, kedze ona najradsje v tych navacsich vlnach skáče... ako zralokov.

sandrika1986
10. sep 2020

😀

lauriema
autor
10. sep 2020

@miadi Ahoj, 3700ludi denne? Ci pána... A do aut si sadáme bežné každý deň. Mňa to len tak napadlo vies, lebo v poslednom čase nad tým rozmýšľam ze občas robím neuvazene veci aj to plávanie ďaleko od brehu,rada plávam ďaleko ale už si dám pozor.

lauriema
autor
10. sep 2020

@rubinka Áno písala som tu že nič nestíham, dievčatami tu pekne poradili, jedli obiednavam, deti v škole maličké spinkal tak som sem napísala. Neviem prečo máš okolo toho reči normálne tu konverzujeme s dievčatami

simca06022011
10. sep 2020

@lauriema 🙂)) neuvazene? su luda co preplavaju Gibraltar, La Manche... :DDD tak co je daleko od brehu? 50m-100m-200m?

rubinka
10. sep 2020

@lauriema - ale nič, tiež som bola jedna z tých čo ti radila čo a ako.

lauriema
autor
10. sep 2020

@rubinka no vidíš, ďakujem ti 😉Naozaj som si veľa vecí osvojila a pomáha mi to

miadi
10. sep 2020

@lauriema ja som tak raz skocila z lode pri ostrove a plavala k nemu a spet k lodi niekde pri Hong Kongu a až neskor som googlila ze tam zije xx druhov žralokou 😂a dost tmava voda. Ale odkedy som mama ani sa nedostanem dako do hlbočiny inak mozes na bahamy plavat so žralokmi taky mensi druh 1000 ludom nic neurobia a jednu pipi co sa snimi fotila na instagram kusol ale to je akoby ju kusla čivava 🤣aj s prasatami divimi sa tam chodia kupat na ostrov a tiez Ta mozu kusnut.