Nebojíte sa žralokov v mori?
Dievcata, akurát čítam topky... Ja viem nie veľmi spoľahlivý zdroj info... Ale opäť žralok napadol človeka... človek zomrel 🙁😪Chcem sa opýtať na Liptovskej Mare není žralok? 😂😂Nie to som sa nechcela opýtať, to len žartík bol ale chcem sa naozaj opýtať ze keď ste pri mori nebojíte sa plávať ďaleko od brehu ja som sa nad tým nikdy nezamyslala až teraz.... Pekný dnik ❤️
čo žraloci tých na Mare nenájdeš , ale videla si niekedy vo vode hada? Ja hej, do akej výšky vyskakovali ryby....😨
@dskjhfdlkdjhl Ahoj, máš pravdu, možno od veci téma. Mala som viac času dnes. Minule som založila tému že nič nestíham, začala som využívať pár trikov od dievčat a čuduj sa svete stíham všetko, jedlo občas obiednavam, keď varím, varím na 2 dní. A vy dievčatá ste tu také dobré vždy mi pekne napíšete, upokojite
@deti95060810 videla, a bolo to hnusne fuj teraz ma nadvihuje este🤮
a ty si kde videla zraloka? Myslis len v telke? Ja som videla nazivo akurat tak na tanieri 😀
Zraloky su rovnake ryby ako vsetky ostatne...akurat vacsie a silnejsie a ked sa zahryznu, ma to pre ludi vazne nasledky. Vobec nie je pravda, ze by to boli krvilacne furt hladne bestie ako sa nas snazia presvedcit hollywoodski filmari. Kolko ludi ani nevie, ze plavalo v blizkosti zralokov, ktore utocia len ked su hladne. Ked v dokumentoch ukazuju, ako zralok trha svoju korist, vraj musia filmari velmi dlho cakat, kym sa im naskytne taka prilezitost.
@lauriema a kde ten zralok napadol cloveka?
@lavender273 Austrália
@leuchtturm no áno, keď sú hladné akurát plavas okolo a chňap, nemáš ruku, 😀😀
@leuchtturm na tanieri aj ja😀
@lauriema Ja zijem v Australii 🙂 Ale aj tu to je zriedkave 1-2 napadnuti ludia za rok cca. Ja som na uplnom severe tam nie su zraloci ale zas krokodily 😁
Prosim ta zralok velmi zriedkavo zabije cloveka .. kazdy den umrie v autonehodach tisicky ludi na svete a predca si do auta sadnes bez strachu. Kukam štatistiky ze okolo 3700 ludi denne zomrie v aute A to žijes v stredozemi nie si v mori kazdy den.
tak ked v Amerike vlezies na sukromny pozemok, moze ta jeho majitel beztrestne zastrelit. Zralok ta moze napadnut vo svojom habitate, do ktoreho ty vstupovat nemusis. Ale aj tak, utoky zralokov su statistiky malo vyznamne, su horsie veci, ktorych by som sa viac obavala 😉
@ingelika78 ale aj tak by som chcela vidieť žraloka tak na divoko v mori plávať vieš.
Viac sa bojim sadnut na bicykel alebo soferovat ako skocit do vody ;) v Mare tak najskro nejaky sumec sa moze najst :D Inak zraloky sa nenajdu v kazdom mori bezne, plus nie vsetky su agresivne ;) to len tie filmy.. Viem ze videli aj v Chorvastku nejakeho, ale kde.. a ci je to naozaj pravda.. a kde sa tam zobra.. neviem 🙂 A v mori.. skor sa bojim ze mi malú spláchne dakde do mora, najradsej by som ju priviazala o breh lanom, kedze ona najradsje v tych navacsich vlnach skáče... ako zralokov.
😀
@lauriema 🙂)) neuvazene? su luda co preplavaju Gibraltar, La Manche... :DDD tak co je daleko od brehu? 50m-100m-200m?
@lauriema ja som tak raz skocila z lode pri ostrove a plavala k nemu a spet k lodi niekde pri Hong Kongu a až neskor som googlila ze tam zije xx druhov žralokou 😂a dost tmava voda. Ale odkedy som mama ani sa nedostanem dako do hlbočiny inak mozes na bahamy plavat so žralokmi taky mensi druh 1000 ludom nic neurobia a jednu pipi co sa snimi fotila na instagram kusol ale to je akoby ju kusla čivava 🤣aj s prasatami divimi sa tam chodia kupat na ostrov a tiez Ta mozu kusnut.

@lauriema Dievca zlate, ked sa nudis, tak zacni nieco robit, napr. strikovat. To Ta ukludni, nebudes mysliet na vysoky tlak a arytmie a dokonca z toho bude aj uzitok. No, a ku podivu, ani zralok Ta pri strikovani nezozerie, snad😀