Nechávate deti do 3 rokov pri mori bez plaviek?
Caute zaujíma má vás pohľad - nechávate deti na plazí behať hole a kúpať sa v mori hole ?
Začína sezóna mora tak ma zaujíma pohľad rodicov keďže my mame prvé dieťa
Samozrejme ze nie.
Nie nikdy, ani pri mori ani na kupalusku
tie časy, keď bolo bežné vidieť nahé deti pri vode už našťastie pominuli... teda aspoň dúfam, že všade
Nie.
Na plazi mala vzdy plavkove gatky a ochrane tricko z uv do mora s plavkami isla od.malicka sme tak fungovali aj stale
Nie nikdy som tomu ani nechápala, je to nechutne, plavky na plávanie su u od štyroch mesiacov, a keď vie cikať klasické plavky, kto sa má pozerať na holé rite, ani vo vlastnom bazéne by som to nedovolila detom
Nie, moje deti majú plavky (alebo aspoň nohavičky/boxerky) aj v bazéne u nás na dvore.
Nie, nikdy. Aj to dieta ma svoju sebauctu. Ty by si chodila hola? Asi nie, ze?
Ešte som to nikde nevidela na dovolenke ani doma v bazéne či u známych neboli deti hole
Nie mala aspon nohavicky v tych 2-3r
Min rok (5) cele plavky uz
Určite nie. Teraz som čítala ako si na Istrii fotil deti nejaký úchyl. Synovi dávam plavky čo zadržia veľkú nehodu (má 2 roky). Keď je na dlhšie z vody ho prezleciem do suchých+ má aj UV tričko, aby ho nespálili ideme ho HR.
Nie. Neviem, aký úchyl by toho bol ešte dnes schopný
vzdy mal plavky alebo plienku....nemam rada nahate deti celkovo ked pobehuju okolo vody, kupka, mora
Dúfam, že doba nahých detí pri vode nadobro pominula. Niektoré zdroje uvádzajú, že 3-5% mužov v populácii má pedofilné sklony. Potrebuješ čítať viac?
Ja s tým nemám problém. Deti keď boli maličké, chodili bez plaviek. Syn na sebe nezniesol nič mokré, ani vo vode, čo je vtipné, ale je to tak, čiže u neho to bolo tak a dcéra by chodila bez oblečenia najradšej furt. Tak som jej to aspoň v lete dopriala. Keď syn podrástol, prirodzene začal nosiť plavky a dcéra tiež. A nejaký úchyl má fakt netankuje. Jednak si dnes poľahky cez AI vytvorí čo len chce, načo by chodil po kúpaliskách a druhak, nemienim si nechať ovplyvniť život strachom, že čo ak niekde stojí nejaký úchyl. Štatisticky ich je najviac aj tak v najbližšom okolí dieťaťa a tam sa aj najčastejšie dejú fakt zlé veci, čiže najbližšie okolie si snažím strážiť. A niekto sa tu pýta, či by som ja chodila holá. No chodila, je to veľmi príjemné a úplne tie malé deti chápem, keď sú tak radi.
Niekedy ked neboli mobili bolo to bezne ked som bola dieta. Teraz ani neviete kto sivase dieta natoci nafoti
Ja s tým nemám problém. Deti keď boli maličké, chodili bez plaviek. Syn na sebe nezniesol nič mokré, ani vo vode, čo je vtipné, ale je to tak, čiže u neho to bolo tak a dcéra by chodila bez oblečenia najradšej furt. Tak som jej to aspoň v lete dopriala. Keď syn podrástol, prirodzene začal nosiť plavky a dcéra tiež. A nejaký úchyl má fakt netankuje. Jednak si dnes poľahky cez AI vytvorí čo len chce, načo by chodil po kúpaliskách a druhak, nemienim si nechať ovplyvniť život strachom, že čo ak niekde stojí nejaký úchyl. Štatisticky ich je najviac aj tak v najbližšom okolí dieťaťa a tam sa aj najčastejšie dejú fakt zlé veci, čiže najbližšie okolie si snažím strážiť. A niekto sa tu pýta, či by som ja chodila holá. No chodila, je to veľmi príjemné a úplne tie malé deti chápem, keď sú tak radi.
@bubuzu tak ja chápem aj tie malé nahotu milujúce deti, aj rodičov, pre ktorých sú tie ich detičky milé, zlaté, chutné, rozkošné. Teraz sa pozrime na ostatných účastníkov kúpaliska, pláže. Pre nich sú to cudzie deti, nemajú k nim žiadny vzťah a vidia len telesné orgány a holé zadky cudzích detí. Ja si pamätám, že také nahé dieťa na pláži si tam aj ciklo, potom postúpalo po tom a ostatní to vidia a nepripadá im to ani rozkošné ani zábavné.
Do 3 rokov ( ani neskor) nemajú byť deti vôbec v takých horúčavách pri mori.
@sickynickyobsadene natrieme ich opaľovací krémom a dáme im čiapku
mal aj plavky aj tričko proti uv ...
@bubuzu tak ja chápem aj tie malé nahotu milujúce deti, aj rodičov, pre ktorých sú tie ich detičky milé, zlaté, chutné, rozkošné. Teraz sa pozrime na ostatných účastníkov kúpaliska, pláže. Pre nich sú to cudzie deti, nemajú k nim žiadny vzťah a vidia len telesné orgány a holé zadky cudzích detí. Ja si pamätám, že také nahé dieťa na pláži si tam aj ciklo, potom postúpalo po tom a ostatní to vidia a nepripadá im to ani rozkošné ani zábavné.
@0silvia0 vieš ale cikne si aj oblečené, a verím ze aj dospelý 😃
@sickynickyobsadene nikto nevraví že sú pri mori v tých najväčších horúčavách ...
Nie nas nechodi nahy 🙂
@sickynickyobsadene a kde by mali byt ? Zatvorené 3 mesiace doma lebo je teplo?
Nie ved ich treba zobrať k moru kde niet žiadna ochrana pred slnkom.
Nie ved ich treba zobrať k moru kde niet žiadna ochrana pred slnkom.
@sickynickyobsadene uf vy ste niekedy bola pri mori ? Poznáte stromy ? Slnečníky ?
Nie. Nosia komplet UV oblecenie do vody
Bola a nevydržala som tam..zobrali sme dostupné výjazdy po okolí. Neviem si predstaviť tam byt s deťmi. A nechcela som pridať dalsiu uštipacnu poznámku ohľadom dáždnika. Keď myslite ze to dieťa ochráni, nech sa páči...mate tu určite diskusie aj o úpaloch. Buďte pripravená.
@0silvia0 vieš ale cikne si aj oblečené, a verím ze aj dospelý 😃
@domiklik, pochybujem o tom, ze si triezvy dospelý "cikne" na pláži. Do mora určite, ale na pláži nie. Rovnako dieťa v plienke to pusti na pláži do plienky/plaviek a nie pod nohy ostatným. Nehovoriac o tom, že deti učíme aj nejakým spoločenským normám a nevidím dôvod nechať ich behať hole. Ak sa niekomu páči chodiť holý, prosím, takmer všade sú aj nudaplaze, tam sa môžu vyzliecť všetci, ktorým to takto vyhovuje. Nechať behať hole dieťa po verejnej pláži mi pripadá nechutné. Pripadalo mi to tak ako dietatu, ako matke malých detí a aj teraz, ako matke veľkých deti. Na blaboly o uchyloch úprimne kašlem.

Nie, nenechávam