icon

Nechávate deti do 3 rokov pri mori bez plaviek?

4. júl 2025

Caute zaujíma má vás pohľad - nechávate deti na plazí behať hole a kúpať sa v mori hole ?

Začína sezóna mora tak ma zaujíma pohľad rodicov keďže my mame prvé dieťa

darovanie
4. júl 2025

Nie. Dokonca pri mori mal chlapec normálne plavky a navrch špeciálne tričko proti UV žiareniu.

banalu
4. júl 2025
@sickynickyobsadene

Do 3 rokov ( ani neskor) nemajú byť deti vôbec v takých horúčavách pri mori.

@sickynickyobsadene ani ked tam byvaju? 😂

Autorka - nie minimalne plienku do vody. Moja nosila UV plavky ked bola do 2r. Teraz uz chce normalne plavky. Doma na dvore este ok (na zahradu nam nikto nevidi), ale ked mame navsetvu tak nesmie byt hola.

bubuzu
4. júl 2025
@beata_k

@bubuzu Ved je to nehygienicke aby si tam niekde cudzie dieta holu rit vytieralo

@beata_k moje dieťa napríklad okrem toho keď kaká, nemá žiadnu riť špinavú. S týmto úprimne, majú problém dospelí ľudia. Ja napríklad som svoje deti vždy po veľkej potrebe umývala, čiže na 100 percent mali zadky najčistejšie z celého kúpaliska. Nechci vedieť, ako vyzerajú tie zadky postarších pánov často, ktoré si mocia v tej istej vode ako ty.

sickynickyobsadene
4. júl 2025
@banalu

@sickynickyobsadene ani ked tam byvaju? 😂

Autorka - nie minimalne plienku do vody. Moja nosila UV plavky ked bola do 2r. Teraz uz chce normalne plavky. Doma na dvore este ok (na zahradu nam nikto nevidi), ale ked mame navsetvu tak nesmie byt hola.

@banalu bavíme sa o deťoch do 3 rokov. Spýtaj sa odborníkov co ti na to povedia.Male dieťa pláž-slnko- je leto najväčšie horucavy v roku.Ja nie som odborník. Spytaj/te sa ich na to a daj vedieť .

januska12323
4. júl 2025

To snáď už nikto normálny nerobí. Doteraz si pamätám ako som si piesok vymývala z predku ako decko a to som mala plavky. Je to nepríjemné, nehygienické plus nevidím dôvod na odhaľovanie dieťaťa viac ako je nutné.

barny
4. júl 2025

Nikde ci more, kupalisko, to je jedno kde, deti moje mali plavky, ja sama popravde nemam rada ked tie decka behaju nahate, nikdy nevies aky uchyl tam je

hellionka
4. júl 2025

Nie. A ani ja niesom vôbec zvedavá na cudzie nahé deti. Nech si tak chodia doma.

beata_k
4. júl 2025
@bubuzu

@beata_k moje dieťa napríklad okrem toho keď kaká, nemá žiadnu riť špinavú. S týmto úprimne, majú problém dospelí ľudia. Ja napríklad som svoje deti vždy po veľkej potrebe umývala, čiže na 100 percent mali zadky najčistejšie z celého kúpaliska. Nechci vedieť, ako vyzerajú tie zadky postarších pánov často, ktoré si mocia v tej istej vode ako ty.

@bubuzu Uplne zbytocne sa tu budes odvolavat na starych ludi. Ludstvo pozna spodne pradlo uz tisice rokov. Z nejakeho dovodu to tak je, vsak?
Jednoducho je to hnusne, nehygienicke a cudzie hole rite ma nezaujimaju a nebudem sa kvoli tomu pozerat inam

0silvia0
4. júl 2025
@kernel

@0silvia0 v ciganskej osade este najdes a socialka to ma u zadku.

@kernel diskusia je o kupaliskach a plazach, nie o ciganskych osadach

bubuzu
4. júl 2025
@beata_k

@bubuzu Uplne zbytocne sa tu budes odvolavat na starych ludi. Ludstvo pozna spodne pradlo uz tisice rokov. Z nejakeho dovodu to tak je, vsak?
Jednoducho je to hnusne, nehygienicke a cudzie hole rite ma nezaujimaju a nebudem sa kvoli tomu pozerat inam

@beata_k však jasné, rob ako ti je dobre, ja sa tiež po cudzích ritiach nepozerám, to máme spolocne

majlo1234
4. júl 2025

Ja som syna nechala prve dva roky, vynimocne mal plienku. Absolutne ma nenapadlo, ze by to mohlo niekoho pohorsovat tak, ako tu citam. A tiez mi ani na um neprislo riesit pedofilov. Ale vidim to coraz viac a viac a asi zacnem aj ja prehodnocovat sboj pristup k nahote mojich deti na verejnosti

petamich
4. júl 2025
@sickynickyobsadene

@banalu bavíme sa o deťoch do 3 rokov. Spýtaj sa odborníkov co ti na to povedia.Male dieťa pláž-slnko- je leto najväčšie horucavy v roku.Ja nie som odborník. Spytaj/te sa ich na to a daj vedieť .

@sickynickyobsadene ved treba mat zdravy rozum, slnko a teplo je aj doma, na horach, aj pri vode, cestujeme s pozehnanim pediatricky s malym od batolata a ziadny problem, ved existuju kremy, UV oblecenie, regulovany cas na slnku...zas netreba robit z toho dramu a tyranie dietata, ci do 3 rokov zalezeny v panelaku cele leto je optimalne?

banalu
4. júl 2025
@sickynickyobsadene

@sickynickyobsadene a ja sa opat pytam - co deti co tam byvaju?
Ved netreba odbornika len zdravy rozum. U nas bolo vcera 38 stupnov, pri Kosiciach. Nesli sme vonku od 11-15, natierame sa, nosime vhodne oblecenie, klobuk, pijeme dost. To iste staci praktizovat pri mori, alebo aj na Sirave na SVK. Netreba hned zo vsetkeho robit dramu.

cimage
4. júl 2025

My chodime na plaze kde nikto nie je a sme tam holi vsetci. Minule sa tam zastavil starsi nemecky par a tiez isli hned dohola. Nikto to neriesil. Ale na klasicku plaz, alebo kupalisko by som deti obliekla.

alexanderkovacs
5. júl 2025

3 rocna dcera ma plavky s UV filtrom s dlhymi rukavmi a na nohah pod kolena.

deniiisia
5. júl 2025

Paneboze tie komentare akoze matiek su des. Dcerka ma 1 rok ma plavky cele. Ale nikdy by som z ust nevypustila ze je nechutne pozerat na male hole zadky deti preboha. Neviem ani pochopit ako mozu nejake matky toto z ust vypustit...ved zadocky a aj holak babatka su take rozkosne a nie nechutne...

hellionka
5. júl 2025
@deniiisia

Paneboze tie komentare akoze matiek su des. Dcerka ma 1 rok ma plavky cele. Ale nikdy by som z ust nevypustila ze je nechutne pozerat na male hole zadky deti preboha. Neviem ani pochopit ako mozu nejake matky toto z ust vypustit...ved zadocky a aj holak babatka su take rozkosne a nie nechutne...

@deniiisia tak sa kľudne na cudzie “zadočky a aj holé bábätka” pozeraj na verejných plážach ak Ti to príde také rozkošné a my “akože matky” ak dovolíš oto vôbec nemáme záujem 🫣

portret7
5. júl 2025

Nie, nikdy som nenechavala. Nie je to vhodne +v dnesnej dobe aj z dovodu opatrnosti.

snowflakenel
5. júl 2025

Nie, nenecjavam. Boli sme raz v taliansku, kde niektore male.deti cca.1,5-2 chodili bez plavociek alebo nez plienky a.veruze.som par krat vodela.ako mama.neustriehla, vycikali sa rovno do piesku a aj pokakali. Potom som veru aj citila zapach mocu niekedy.
To iste v privlake v chorvatsku. Tam bolo moc citit na plazi dost..

1sally12
5. júl 2025
@deniiisia

@deniiisia rozkošné? Nechutné to je. Stavím sa že ty vyslovene civieš na tie deti. Že rozkošné🙄 doslova úchylné to je.

feuille
5. júl 2025

Hole chodia len cigancence z osady čo ich matky nemajú na plavky 😅

majlo1234
5. júl 2025
@1sally12

@deniiisia rozkošné? Nechutné to je. Stavím sa že ty vyslovene civieš na tie deti. Že rozkošné🙄 doslova úchylné to je.

@1sally12 ja sa nad tym ani nepozastavim, vobec mi neprekaza pohlad na hole zadky😚je to ludske telo, nie je na tom nic nechutne

anouschka5
5. júl 2025

Nie, nikdy nenechám dieťa nahé a dokonca neter prichytila úchyla ako fotí deti čo boli nahé ( v Chorvátsku ) vytrhla mu telefón a našla kompromitujúce foto - zavolala políciu , ktorá bola behom 5 min na pláži, muža zadržali, písali o tom aj miestne noviny

pikachu999
6. júl 2025

Nenechala by som nikdy nevieš aký úchyl si ho môže odfotiť natočiť a potom sa doma na tom ukajat...

ktobytobolpovedal
6. júl 2025

Nie, nechodili mi deti hole… nikdy. Jedine vynimocne u mojich rodicov v bazene.
Mne pride prirodzene zakryvat intimne partie. Ci uz detom alebo dospelym ….

mamina7070
6. júl 2025

nie je to nehygienicle, moze to sposobit zdravotne problemy dietatu, je to neslusne a v niektorych krajinach aj protipravne
a teda normalne sa ucia deti ze nahota je ok v sukromi

jana_eyre_2
6. júl 2025

Nie, deti mali vždy nejaké plavkové nohavičky.. ale ešte pár krát vidieť holate bábätká na kúpaliskách..

jana_eyre_2
6. júl 2025

Ale teda vyjadriť sa o comkolvek detskom ako o nechutnom - prepáčte ale to je veľmi smutné..

maryetta
6. júl 2025

Pri mori sme neboli. Na kupalisku aj doma dam plavky alebo plienku urcenu do vody...

ajko2011
6. júl 2025

Ani doma v bazéne ho nenechám holého a nie to ešte pri mori