Nemám ísť s kým na dovolenku
Ahojte, rada by som išla niekam na dovolenku k moru, ale tento rok akosi nemôžem nájsť parťáčku.... Z rodiny nemám s kým a kamošky, s ktorými obyčajne chodievam, tento rok nemôžu. Zatiaľ bez partnera, záväzkov, takže by som sa prispôsobila... Je na tom niekto podobne ako ja ????
@rodinnevikendy2
ahoj rada sa pridám....
@maculkac ahoj ja by som isiel mam trojrocnu dcerku tak ked chces sa ozvi na filip.hornik@centrum.sk
@fildzo je to príspevok dosť starý 😀
Hľadám spolucestujúcu vek 54-64 rokov na cestovanie po Európe v obytnom auto karavane plne vybavenom. Cesta potrvá min. rok. Okolo Stredozemného a Čierneho mora, mestá, hrady, zámky, zaujímavosti na trase. Na ceste, bicyklovanie, turistika, vodné športy a rôzne aktivity. Športový typ, finančne zabezpečená, vodička, fyzicky zdatná. Znalosť nemčiny, anglicky vítaná. Odchod 01.2017. Ostatné pri osobnom stretnutí. Ľubo 🙂
Hľadám spolucestujúcu vek 54-64 rokov na cestovanie po Európe v obytnom auto karavane plne vybavenom. Cesta potrvá min. rok. Okolo Stredozemného a Čierneho mora, mestá, hrady, zámky, zaujímavosti na trase. Na ceste, bicyklovanie, turistika, vodné športy a rôzne aktivity. Športový typ, finančne zabezpečená, vodička, fyzicky zdatná. Znalosť nemčiny, anglicky vítaná. Odchod 01.2017. Ostatné pri osobnom stretnutí. Ľubo :-
Hľadáme parťákov na zimnú dovolenku, lyžovačka, sánkovačka. Nájde sa mamina, ktorá by sa k nám pridala ? Prípadne aj viac mamín, alebo aj oteckov.
@fildzo ahoj ja mam 5 rocnu dcerku chystate sa aj tento rok ak ano napiste, tento rok nemame s kym ist, potrebujem niekoho s dietatom v podobnom veku.
Ahojte ozivujem tuto temu, ak je tu nejaka v pohode nekonfliktna ale zaroven vesela mamicka s malou dcerkou cca 5 9 rokov, mohli by sme sa dohodnut a ist spolu k moru. Tento rok nemame s kym ist. Dajte vediet potesime sa 🙂
@hellokitty2017 ahoj, asi nie sme uplne idealny, synovia maju 7 rokov a 8 mesiacov, no tiez sme tu na mk zvykli hladat partakov na dovolenku a bolo to vzdy super, so vsetkymi sa doteraz kamaratime. Drzim palce, nech sa najdete. My ideme do Bulharska, keby nahodou....
@vnika Jeej dakujeme za infosky 🙂 tesim sa ze sa dakto ozval a ze je sanca dakoho najst 🙂 keby ste si to nahodou rozmysleli dajte vediet. Diky moc
Tak skúste nejaké kamarátmi.
@hellokitty2017 aj ja mam 7 rocnu slecnu podme
@hellokitty2017 ahoj, nasli ste niekoho?
@janet24 ahojte zatial nic podme niekam aka je cena a termin musim vediet kvoli praci🙂
@vnika ahoj vsak podme vsetci spolu dako ale najprv sa stretnime ci si budu deti rozumiet ;)
@hellokitty2017 som za.Neboj deti sa vedia prisposobit🙂
@janet24 tak ano ale mohli by sme sa stretnut dakde na ihrisku nech sa zoznamia🙂 nejaky sad Janka Krala nechodíte tam ?
@hellokitty2017 ok
@janet24 dobre aj vnika by sa mohla pridat 🙂 kedy mate cas ? Tu je moje cislo ak mas whatsapp sa dohodneme 🙂 0948606828
@hellokitty2017 ja uz s vnikou komunikujem
@janet24 okis super tak napis kedy dame stretko vsetci 🙂
@janet24 inak nasla som makarsku rivieru v auguste na 7 dni plna penzia + doprava 300e dospely / 200 e dieta.
@hellokitty2017 to je dobra cena
@janet24 tak sa mi ozvi na mobil aby tam bolo este daco volne aby sme sa vedeli zorganizovat. Este jedna baba by sla s nami s 5 roc syncekom cim viac deti tym lepsie.
Ahojte hľadám niekoho kto by šiel s nami na dovolenku do Talianska mám 14 ročnú dcéru niekedy v auguste za 7000 českých plná penzia
Achojte. Tento rok tu nie je niekto taky? Mam 4 rocnu dcerku a nechce sa nam ist len dvom na dofcu 🙂

Baby nájde sa tu niektorá ktorá tento rok ešte nebola na dovolenke? Chcela by som ísť na predĺžený víkend 22.-24.8.2014 od piatka do nedele, 3 dni. Mam 37, som na MD ale potrebovala by som si oddýchnuť, čiže víkend s babami niekde v prírode či kúpeľoch by bodol 🙂