Nemáte peniaze, ale idete na dovolenku
Myslela som si že nikto nemá peniaze ale očividne to tak nie je 😂
Ty sa co do toho staras? Pytaju od teba preplatit fakturu?
my sme cez koronu nikde neboli, iba po slovensku, takže áno, po troch rokoch si chcem konečne dopriať a oddýchnuť si pri mori
Tak toto je iný výkrik do tmy. Veď kto ma ide, kto nemá sedí doma 🤷🏽♀️
A čo ti vadí, že ty nejdeš?
Dneska sa niekto nudi a zaklada rad radom divne anonymne diskusie??
Ako vieš, že nemajú keď ich nepoznáš osobne?
Si im pozicala nevratili ze nemaju a teraz idu na dovcu? Inak nechapem Preco by ta to malo trapit.
neviem, kde si vzala, že ľudia nemajú peniaze
@veronikaszabova uz zistila co sme obedovali, tak uz teraz zistuje kde pojdeme na dovolenku. A vecer si od zavisti nechty ohryzie az na kost
My zas máme peniaze a nejdeme na dovolenku. Si spokojný milý anonym? Každý si robí čo chce. Aj keby nemajú ľudia na dovolenku a idú na ňu... Každý si robí čo chcéé. 😀
Prečo by nitko nemal peniaze? Trhy rastu takze niekde tie peniaze su...
Tak ani dochodcovia nemaju ale ked zavola "vnuk" alebo "policia" tak v igelitke vyhodia aj par tisic cez okno.
@viestta tiez aku mame naj pesnicku, nevera v tehotenstve... Paralelny zivot.... Niekto sa evidentne nudi
Tí, ktorí sa majú fajn nemajú potrebu to všade rozkrikovať, preto všade počuť skôr to ako sa všetci majú zle... ale to neznamená, že sa to týka všetkých...
@lindous Rozsiril by som to o rozne podmnoziny ludi co su ticho alebo iba rozpravaju ako zle sa maju
.
Mam sa dobre a nechcem aby to o mne niekto vedel.
Mam sa zle a tvarim sa ze sa mam dobre nech to tak nevyzera
Mam sa dobre ale vobec o tom netusim a mrncat budem uz len s principu
Poviem ze sa mam zle lebo to ma pre mna benefit
Mam sa dobre ale som obklopeny iba ludmi co sa maju ovela lepsie a pripadam si ako najvacsi chudak
Nemám peniaze máš pravdu. Mám Eura 🖕
@alex49 my detto. Tesim sa ako male decko 😂
Chod sa pozriet napr. v piatok vecer do Eurovea a uvidis, ako nikto nema peniaze...a nezabudni zist aj do garaze a prezriet vozovy park 😉
moja kolegyňa nemala peniaze a každý rok išli s manž . na dovolenku...
zobrali si pôžičku, ktorú splácali nasledujúci rok - do ďalšej dovolenky...
nik to z nás to neriešil....
@deti95060810 a prečo by ste to mali riešiť?
@drzaopica no vieš ako medzi kolegami... 😉
Podľa IAB Monitoru (web, ktorý podľa IP počíta návštevnosť a čítanosť - kvôli internetovej reklame) mal koník v januári 122000 návštevníkov. Napísala sem snáď väčšina z nich, že plánujú cestovať do zahraničia? Robíš si úsudok podľa 30-40 prispievateliek.
Zovšeobecnenie na celú populáciu je tu časté. niekedy len podľa desiatky koníčkariek.
Ešte inak - podľa Asociácie českých cestovních kanceláří a gentur vlani do zahraničia prostredníctvom CK cestoval každý dvanásty Čech (rátali sa len pobyty nad 5 dní)- lenže v tom sú zahrnuté i duplicitné pobyty (niektorí ľudia za rok absolvujú x zahr. pobytov - avšak nemajú relevantný odhad, koľko ľudí cestuje individuálne (ČT24).
Tuším tam bol hrubý odhad (po vylúčení duplicity), že do zahraničia na dobu dlhšiu než 5 dní cestoval každý šestnásty Čech, asi je to podobné i na Slovensku. (Ešte stále rozcestovanosť nedosahuje predcovidovú úroveň).
@oliva276 nedosahuje a ešte to chvíľu potrvá, pretože bolo zrušených veľmi veľa pravidelných leteckých spojení. My napríklad pracovne lietame často do Švajcu, najčastejšie z Prahy. Linky do Ženevy boli pred kovidom 2x týždenne a vždy full house. Od kovidu stále iba jedna... A takto je to s mnohými spojmi. Takže aj toto je dôvod určite.
Chodím 4 krát ročne s deťmi .. Som rada ,že sa dá cestovať ...
Chodíme každý rok 2-3 krát. Nikomu sa nesťažujem, že nemáme peniaze.
presne ako píšu vyššie.Je vela ludí ktorí idú na dovolenky za požičané ..Vlastne ani na ne riadne nemajú,zoberú si pôžičku a idú.A potom splácajú .Ja by som tak nemohla lebo to aj preplatia ale proti gustu..nech si každý robí ako chce

No zdá sa že iba ty si na to finančne zle