Nenudia sa vaše deti na dovolenkách?
Ahojte, rozmýšľali by sme že by sme isli toto leto prvýkrát so synom k moru. Ma 6 rokov. Je ale dosť živý a tak ma napadlo že či sa nebude nudiť napríklad len na pláži. Čo robievate s deťmi na dovolenke vy aby sa nenudili?
@guiseppinka skus pozriet la rochelle na pobrezi atlantiku, ale pozor atlantik je chladnejsi nez stredozemne more. Da sa tam napr vylet spravit k pevnosti Boyard.
Stredozemne more Cote d Azur my chodime do zapadakova, lebo to bezne pobrezie je nam prilis preplnene. Taka kombinacia vsetkeho je Annecy (obrovske jazero, krasne mesto, naokolo priroda) 😊
@lubiduch atlantik je uz moc daleko...
veru nie, chodíme od dcériných 8 mesiacov, bude mať 10 rokov. Žiadne rezorty ani hotely. Zábavu vždy prispôsobujeme veku. Aj doma sme akční, neležime na pláži celé dni a dá sa povedať že každý deň na inej prázdnej pláži. Chodíme sami a máme len 1 dieťa a i tak sa nenudí. Zo začiatku stačili gumené knižky, hrkálky, vedierka a kamienky, často podnikáme výlety po okolí. Teraz sme prešli do fázy čln a paddleboard, šnorchel a plávame spolu kilometre, hľadáme majáky po ostrovoch, jaskyne na mori, objavujeme ostrovy, hráme plážový bedminton a zvládame aj ľahšie turistiky vzhľadom na počasie. O dva týždne ideme znova a nevieme sa dočkať 🙂

@lubiduch decka more, ja pamiatky... Ale staci nieco, kde sa mas kam prejst, aby sa decka vyblbli vo vode a bolo tam pekne prostredie... Nie uplny zapadakov, ale zase ani hlava na hlave...