Nepríjemné skúsenosti na dovolenke v Tunise
Ahojte, rodina si odnáša z dovolenky z Tunisu nepríjemnú skúsenosť, v hoteli sú ubytovaní aj domáci a ich správanie je ozaj ako keby nemali žiaden hygienický štandard, jedlo rozhádzané po stole, naberú si obrovské taniere a potom im to padá na zem a vôbec ich to nezaujíma, všade sa okolo nich váľajú odpadky a netrápi ich to. Stretli ste sa s tým niekde na dovolenke?
Tiez sme sli do Tunisu a nikdy viac. Sice v rezorte sme mali cisto a aj hotel celkovo, no mimo hotel jeden humus, nedalo sa ani kracat skrz odpadky. Je to pre tych kt. Radi lezia na plazi skoro stale. Ta bola krasna.Za nas uz nie
@petush21 my sme to zazili, cez vikend sa ubytovavali aj miestne rodiny. Jedla na stole aj pod stolom vela, kludne nedotknuteho. Skratka len aby bolo.
Ked nas zbierali na koncimpobytu, tak z druheho hotela vraveli, ze tam tych miestnych bolo este viac...
Cize to chce drahsi hotel kam ich chodi menej mi vyplyva
@petush21 ano stretla a viac krat a boli to rozne narodnosti. Tiez niektori nasi boli na hanbu a asi mali dojem, ze nikto okolo nerozumie slovensky a mozu but majstri sveta. Hanba jak svina za mna, nech je to ktokolvek. Ano, vie to pokazit dojem, rovnako ako napr Cinania v Thajsku a ich nechutne grganie pri jedle, rano grgalo 50 ludi okolo ako prasatka 😂🙈🙈🙈 Ale dovcu mi to nepokazilo
rovnako sa správajú na dovolenkách rusi, angličania ale aj francúzi - čo ma vážne šokovalo, 5-hviezdičkový hotel a po francúzoch ako po prasatách presne ako píšeš… možno je v tom iný dôvod ako u tunisanov, ale výsledok bol rovnaký…
Zazila,som to s Libyjcami😃
Žiaľ zažila a nie v Tunisku. Také správanie maju zial aj Slováci, nemci, najhoršie co sme zažili boli Maďari a anglicania
Nie nezažila, keď vyberám dovolenku, dva dni strávim čítaním recenzií na internete, že ma hlava z toho boli, a hotel 5 hviezd v takýchto destináciách a vždy sme mali mega dovolenky, ale poznám takých čo im cestovka ponúkne vezmú a potom sa sťažujú, lebo si nič nezistili to už je chyba ludi
Ja by som sa len chcela zastat tunisanov. Ono tieto rodiny, co vidite v hoteloch nie su domaci. Su to turisti z Alzirska. Domaci na nich tiez nadavaju, okrem hotelu im robia bordel aj na plazach. Zial, hotel s tym nic nevie urobit, len nahanat pracovnikov aby to upratovali.
Boli sme a tiež sme zažili, celkovo zamestnanci hotela nepoznali hygienu, keď som videla ako všetko umývajú tak som nechcela ani tie drinky piť..Len kôli tomu by som sa tam nevrátila.
V Tunisku som bola 3 krát , no konkrétne s Tunisanmi takú skúsenosť nemám. Tento rok sme boli v Turecku a bordelari boli Rusi a ešte k tomu sa správali k personálu strašne arogantne akoby im to tam všetko patrilo 👎👎👎👎
Ja by som sa len chcela zastat tunisanov. Ono tieto rodiny, co vidite v hoteloch nie su domaci. Su to turisti z Alzirska. Domaci na nich tiez nadavaju, okrem hotelu im robia bordel aj na plazach. Zial, hotel s tym nic nevie urobit, len nahanat pracovnikov aby to upratovali.
@katarinaba cize v mestach je pekne, cistucko? Tam, kde su domaci?
@bobrina1 ja som bola hádam pred 20 r v Tunise, ale špinu a bordel sme na ulici neprekracovali. Na hoteli tiež bolo čisto a to bol len 3* rezort.
Co ma vtedy prekvapilo, bolo kúpanie sa poniektorých v asi burkach, netuším čudovala som sa kontrastu pri ženách, lebo niektoré domáce boli v bikinách a iné v haboch. A ze sa tie v haboch ne utopili mi je dodnes záhadou.
V Tunisku som bola 3 krát , no konkrétne s Tunisanmi takú skúsenosť nemám. Tento rok sme boli v Turecku a bordelari boli Rusi a ešte k tomu sa správali k personálu strašne arogantne akoby im to tam všetko patrilo 👎👎👎👎
@7miriam77 môj chlap už pred 20 rokmi tvrdil, že príde doba, kedy bude potenciálny hosť vyhľadávať hotel bez ruskej klientely. 👆 Usúdil tak po našich zážitkoch v Karibiku.
Zažila som to v rôznych hoteloch v rôznych krajinách. A je jedno aká národnosť. Momentálne som v Chorvátsku a teda hlavne Nemci sa činia teda riadne. Na raňajky chodia s igelitkou 😂tam nahadzu jedlo a vybavené.
Ked sme boli v Tunise v juli bordel tam maju,plastove flase vsade naokolo.Och a to jazdenie,ziadne zakony,oni si len trubia,ze pozor idem ja.Ale ked sa pozriete na okolie tak vidite,ze sa tam vela stavia a prerabaju kopu domov,kopu hotelov takze investuju v tej krajine,aby bolo pekne.Prasce sa najdu naozaj vsade,domaci to maju pekne oddelene a nie je tam hlava na hlave ako v Chorvatsku,kde si clovek ani len deku nema kde dat.Toto sa nam na Tunise pacilo,ze lehatka na plazi vzdy k dispozicii.
@bobrina1 netvrdim, ze tam je cistucko. Ale hovorim, ze ti co su v hoteloch, nie su tunisania.
K tomu bordelu - ano, maju poroblem s odpadovym hospodarstvom, ako francuzska kolonia zial je vyuzivana a na jej fungovanie neostavaju peniaze. Ale su tam aj stvrte, kde by si mohla aj zo zeme jest. No a koniec koncov - tie statisice turistov k tomu poriadku tiez neprispievaju, videla som, co su europania zac.
Kto zazil Rusov kdesi v hoteli, tak vie co to je za dezolatnu mentalitu. Hlavne pri nejakom all inclusive. Zazila som hotel, co pre Rusov oddelil restiky. Museli byt v jednej casti a tam mohli prejavit svoju mentalitu. Normalne takto daleko hotel dosiel, po tom ako ich nevedeli nejak prevychovat dobrym slovom a zaroven vadili dalsim ludom. Takze sa nedivim, ze ich niekto v hoteli nechce ani vidiet.
Našťastie 95% pobytov sme mali slušných spoluhostí, ale zažili sme aj takéto výkyvy, čo píšeš a boli to rôzne národnosti. Ale najviac takýchto týpkov sa objavilo počas covidu, keď hotely aj 4 a 5*sotva prežívali. Aby aspoň neskrachovali, tak dali úplne dole ceny, nech aspoň niekto príde. No a zjavili sa tam ľudia, čo by v živote na taký pobyt nemali. Tak napr. do jedálne prišli tetušky v šatkách a sukniach, ktoré by si si doma dala do záhrady, muži v jedálni na večeru bosí ako doma do kuchyne, deti sa vrhli na bufety a brali piate cez deviate, bolo vidno, že sú prvýkrát v hoteli vôbec. A v top hoteli som zažila aj Angličanov, taká partička, chlapi stále chodili v tých istých tielkach na raňajky, obed, žiadna slušná košeľa, hlasno sa pri jedle rozprávali a vadil im výber jedál na raňajky, nebola fazuľa ani slanina, tak ako boli zvyknutí z domu.
My teda pravidelne chodime do Turecka a takych Rusov sme nezazili.
Pred par tyzdnami sme sa vratili z Malediv, tak 1/3 hosti boli Rusi a spravali sa kultivovane. Ziadne tlacenice, ziadne predbiehacky, ziadne plne stoly, ziadne vykrikovanie ani chlastacky do nemoty.
Zalezi podla mna od urovne hotela, lacnejsie su dostupne vacsiemu poctu ludi, tym padom aj vacsiemu poctu buranov. Bez ohladu na to, odkial prisli…
Zažila som to v rôznych hoteloch v rôznych krajinách. A je jedno aká národnosť. Momentálne som v Chorvátsku a teda hlavne Nemci sa činia teda riadne. Na raňajky chodia s igelitkou 😂tam nahadzu jedlo a vybavené.
@bosorkabb to prejducez "ostrahu" ❓vsak niekd3 sa nesmela prekrocit jedalen s nahryznutym jablkom... 🍎 naco im je tolko zranice, im tam narastie druhy zaludok...?
Kto zazil Rusov kdesi v hoteli, tak vie co to je za dezolatnu mentalitu. Hlavne pri nejakom all inclusive. Zazila som hotel, co pre Rusov oddelil restiky. Museli byt v jednej casti a tam mohli prejavit svoju mentalitu. Normalne takto daleko hotel dosiel, po tom ako ich nevedeli nejak prevychovat dobrym slovom a zaroven vadili dalsim ludom. Takze sa nedivim, ze ich niekto v hoteli nechce ani vidiet.
@kiki68 no iste, mentalita rusov😅pritom maju 8 casovych pasem, Moskvanov je 2*tolko +2 000 000 co slovakov, ale vsetko Rusi..
Nie, nezazila. Nebola som v Tunise, ani sa tam nechystam. A taketo spravanie som tiez nezazila, nechodim na preflaknute a preludnene dovolenky, kde sa len zere a zere.
@kiki68 no iste, mentalita rusov😅pritom maju 8 casovych pasem, Moskvanov je 2*tolko +2 000 000 co slovakov, ale vsetko Rusi..
@ahhola ja nemozem za to, ze sa spravaju ako sa spravaju. Zazila som aj tych snobakov na Maldives a tam to uz bolo lepsie. Hlavne mali 50 a viac a tie cajky pri nich tak 20 aj s cestou. Ale to sa vedeli spravat. Je uplne jedno kolko ich je, pausalne maju zial taku mentalitu. Rovnako ako vela tych priemernych Anglicanov je proste katastrofa. Spravaju sa ako sedlaci.
Videla som to v Piestanoch kazde leto.Pri Vahu bolo posedenie spravene a neskutocny bordel.A videla som to aj v juni v Splite ked do susedneho apartmanu prišli angličania.A tak tiez som videla aj teraz na plaži v Žaborić,any neviem co su.Je to o ludoch.
Baby a to ste nezazili, ked sa Rusi a vychodny Nemec pobili pod vodou pri potapani kvoli zaberu velkej korytnacky. Ubohe zviera v strese nakoniec zdrhlo a tito sa zacali normalne mlatit, scena jak z bondovky 😂 Ja s muzom kukame ako sovy, ukazujem muzovi, ze nez dostaneme po tlame aj my ideme hore. Rychlo som motala safety buoy a poslala ju na hladinu a kukam z 5 metrov na safetystop, ze 5 minut prec a henti sa stale klckuju. Pokracovali aj na lodi, kde ich uzemnilo asi 5 clenov personalu 🙈🙈🙈 Pritom diving bol s prestiznym centrom Werner Lau ( muz o nich doteraz nechce ani pocut) 😂 Tiez som zazila Rusov pod vodou uz roky predtym a teda mudrejsi ustupi, nechala som ich nech sa narvu pred nas. Ja som pekne zo zalozenymi rukami uzatvarala skupinu. Inak kvoli nick zaviedli v Egypte povinne kontroly logbooks a certifikacii ( razie na lodi) a tiez davali fukat . Totiz robili cierne statistiky prave skrz alkohol a niekto im potom dovolil do vody, nakolko peniaze nesmrdia. Z vody vysli v zlom stave, alebo nevysli vobec. Tak sa kompetentni nasrali a viac ako toto s nimi nemohli spravit.
Stretla som sa s tým u poliakov, cechov a ukrajincov..
Ja si napr. od Rusov na dovolenke vzdy sadnem co najdalej.

@petush21 nie, boli sme v kultivovanom hoteli s normálnymi kultivovanými tunisanmi..chvalabohu..človek však nikdy nevie...