Nepríjemné skúsenosti na dovolenke v Tunise
Ahojte, rodina si odnáša z dovolenky z Tunisu nepríjemnú skúsenosť, v hoteli sú ubytovaní aj domáci a ich správanie je ozaj ako keby nemali žiaden hygienický štandard, jedlo rozhádzané po stole, naberú si obrovské taniere a potom im to padá na zem a vôbec ich to nezaujíma, všade sa okolo nich váľajú odpadky a netrápi ich to. Stretli ste sa s tým niekde na dovolenke?
Ludia sme rozni, aj niektori Slovaci sa mozu hanbit... Nestretla som sa s tym, ale kdekolvek cestujeme, hotel si vzdy vyberame podla recenzii, a ja tiez vzdy pisem recenzie po dovolenke pre druhych.
stretla som sa s tým na lodi s holanďanmi, bolo to hrozné aký chliev zanechávali po každom jedle, čašníci pomaly plakali, upozorňovali ich ale bolo to marné, dosť nám to s manželom pokazilo aj pekné chvíle
@petush21 bola som v Tunise 2x a nezažila práveže v našom hoteli bolo veľa zahalených žien s veľa deťmi, mužom a všetci boli na úrovni krásne oblečenie, noblesa a muž sa veľmi pekne správal k deťom, žene
Prasce som zažila v Turecku Rusov, ktorí boli už na obed opití, hluční oni sedeli len v bare pri bazéne spievali, hlučne skupiny.
@ahhola oni tam stoja len na okrasu nedovolia si povedať, keď niečo vynasas.V HR plne taniere koláčov brali na izbu večer.Rano si ľudia robili obložené žemle a capovali kávu a džúsy do pohárikov a fliaš.Trocha trapas, keď vedľa pláže sú obchody, pekárne atď...ľudia sú niekedy ako zvieratka
@luccija presne. Nepovedia nič aby sa hosť neurazil.
@petush21 nebola s v tunisku ale chystam sa aj tam vyskusat
Zatual som bola len bulharsko egypt tirecko a cyprus. Na cyprusevanglicke rodinky s detmi boli na mna moc hlucne..vykrikovali v jefalni zeny spievali nahlas ked prichadzali dnu s kocikmi..no ale to je ich natura
Baby a to ste nezazili, ked sa Rusi a vychodny Nemec pobili pod vodou pri potapani kvoli zaberu velkej korytnacky. Ubohe zviera v strese nakoniec zdrhlo a tito sa zacali normalne mlatit, scena jak z bondovky 😂 Ja s muzom kukame ako sovy, ukazujem muzovi, ze nez dostaneme po tlame aj my ideme hore. Rychlo som motala safety buoy a poslala ju na hladinu a kukam z 5 metrov na safetystop, ze 5 minut prec a henti sa stale klckuju. Pokracovali aj na lodi, kde ich uzemnilo asi 5 clenov personalu 🙈🙈🙈 Pritom diving bol s prestiznym centrom Werner Lau ( muz o nich doteraz nechce ani pocut) 😂 Tiez som zazila Rusov pod vodou uz roky predtym a teda mudrejsi ustupi, nechala som ich nech sa narvu pred nas. Ja som pekne zo zalozenymi rukami uzatvarala skupinu. Inak kvoli nick zaviedli v Egypte povinne kontroly logbooks a certifikacii ( razie na lodi) a tiez davali fukat . Totiz robili cierne statistiky prave skrz alkohol a niekto im potom dovolil do vody, nakolko peniaze nesmrdia. Z vody vysli v zlom stave, alebo nevysli vobec. Tak sa kompetentni nasrali a viac ako toto s nimi nemohli spravit.
@kiki68 🤭🤭🤭
V Tunise som bola v r. 2004 a bolo tam cisto a krasne. Precestovali sme celu krajinu a teda boli sme aj v tych biednych castiach, ale ludia tam boli slusni. Najhorsie skusenosti mam s Rusmi v Egypte a s Anglicanmi v Spanielsku. Ciste prasata bez vychovy.
Minulé leto, v hoteli Atrium v Tatrách sa teda nedali zahanbiť ani slovenské rodiny... 😉 Pod polovicou stolov sa dali zvyšky jedál najmä po deťoch zbierať hrablami. Keď som robila ako brigádničkanv kaviarni, najhorší boli Rusi a Ukrajinci, najlepší hostia Maďari - tí vždy, za každých okolností nechali automaticky aj tringelty (pred trinástimi rokmi to ešte nebolo také typické a automatické u nás). Na lodi boli najhorší holandania a američania.
V Tunise som bola v r. 2004 a bolo tam cisto a krasne. Precestovali sme celu krajinu a teda boli sme aj v tych biednych castiach, ale ludia tam boli slusni. Najhorsie skusenosti mam s Rusmi v Egypte a s Anglicanmi v Spanielsku. Ciste prasata bez vychovy.
@lenusiatko Po tohtoročnej dovolenke súhlasím s Angličanmi v Španielsku. Na pár dni sme si bookli 4*hotel na pláži. Nebol AI, ale ponúkal raňajky,obed,večeru za príplatok. My sme si zaplatili iba raňajky a teda stačilo. Nebol to síce extrém, ale nejaké hygienické pravidlá im nič nehovoria a to nielen Angličanom, ani Čechom a začula som aj ukrajinčinu (nie ruštinu) a aj španielčinu - rovnaké prasce.
V Mexiku som sa s ničím takým nestretla a aj Angličania tam boli úplne normálni.
Celkovo som nebola z ubytovania v Španielsku nadšená, strávili sme tam v rôznych hoteloch takmer 2 týždne a až na pár svetlých výnimiek otras. O upratanej miestnosti majú očividne úplne iné predstavy ako ja.
@petush21 treba chodiť v čase ramadanu,vtedy nemôžu cez deň jesť a preto ani veľmi nechodia domáci v tom čase na dovolenky..hneď je čisto.. ale vždy sa nájde pár podobných z rôznych národností
V Tunisku som bola 2x a žiadny bordel od domácich som v hoteloch nezažila. Zato teraz v júni Angláni na Kanárskych ostrovoch boli otrasní, plytvanie a bordel na stoloch, aj pod ním, ich decká sa rýpali v jedle, rozbíjali poháre a rodičia sa vôbec neunúvali ani ospravedlniť čašníkom.
Niečo podobné sme videli aj na Zakynthose. Tam bolo tiež 90% hostí z Anglicka.

@bosorkabb to prejducez "ostrahu" ❓vsak niekd3 sa nesmela prekrocit jedalen s nahryznutym jablkom... 🍎 naco im je tolko zranice, im tam narastie druhy zaludok...?
@petush21 bola som v Tunise 2x a nezažila práveže v našom hoteli bolo veľa zahalených žien s veľa deťmi, mužom a všetci boli na úrovni krásne oblečenie, noblesa a muž sa veľmi pekne správal k deťom, žene
Prasce som zažila v Turecku Rusov, ktorí boli už na obed opití, hluční oni sedeli len v bare pri bazéne spievali, hlučne skupiny.
@ahhola oni tam stoja len na okrasu nedovolia si povedať, keď niečo vynasas.V HR plne taniere koláčov brali na izbu večer.Rano si ľudia robili obložené žemle a capovali kávu a džúsy do pohárikov a fliaš.Trocha trapas, keď vedľa pláže sú obchody, pekárne atď...ľudia sú niekedy ako zvieratka