icon

Neskorší odlet na dovolenku kvôli zdravotným problémom

5. aug 2025

Chcem sa spýtať žien, ktoré tomu rozumejú. O týždeň letíme na dovolenku s cestovkou. Momentálne sa liečim na zapal stredneho ucha. Keby sa mi nepodarilo do termínu uzdraviť, môže manzel odletieť s detmi a ja pár dní za nimi samozrejme na vlastné naklady? Ideme na 12 dní, takže este by som si dovolenku užila. Je nieco takéto možné? Ďakujem

viestta
5. aug 2025

Preco by nebolo ked zozenies letenku?

sszuzu8
5. aug 2025

Spýtaj sa priamo cestovky. Za omeškanie výmenu člena alebo storno sú pokuty

autor
5. aug 2025
@sszuzu8

Spýtaj sa priamo cestovky. Za omeškanie výmenu člena alebo storno sú pokuty

@sszuzu8 Jasné, snáď sa dovtedy vyliečim. Prinajhoršom pošlem sestru miesto mňa. Ale rada by som šla.

wade
5. aug 2025

Treba prebookovat letenku. Ak nepoletís tam, pri štandardnej leteckej spoločnosti je potom spiatocna letenka stornovana. Neviem ako je to pri chartroch.

lukbe
5. aug 2025

O týždeň pri ATB to už snáď bude v poriadku. Poraď sa ešte s lekárom.

belllinka
5. aug 2025

veď sa doliečiš tam, išla by som s nimi

guudy
5. aug 2025
@wade

Treba prebookovat letenku. Ak nepoletís tam, pri štandardnej leteckej spoločnosti je potom spiatocna letenka stornovana. Neviem ako je to pri chartroch.

@wade suhlasim, na to si treba dat pozor

misana84
5. aug 2025
@belllinka

veď sa doliečiš tam, išla by som s nimi

@belllinka presne tak.

bubinda
5. aug 2025

Ak mas zapal stredneho ucha porad sa s lekarom ci o tyzden bude pre teba vhodny let lietadlom. To nie je o tom ze doliecis sa este tam a nepojdes do vody. Je to skor o tom ci uz v tom case ti nic pocas letu nehrozi (zhorsenie stavu prave kvoli zmene tlaku v lietadle).