Neviem sa rozhodnúť, či máme ísť na dovolenku do Chorvátska

mmoonna
12. júl 2021

Ahojte, máme zajednanu dovolenku v Apartmáne v Chorvátsku. Termín sa blíži,ale stále sa neviem rozhodnúť,či ísť,či radšej ešte rok počkať. Informácie sú rôzne. Teraz najnovšie,že aj v Chorvátsku stúpa počet nakazených. Plus mám obavu aj z cesty s malými deťmi v týchto všelijakých obmedzeniach. Ja a muž sme zaockovani. Ďakujem za názory.

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka_karla
12. júl 2021

Ja by som určite šla, my máme domček v Chorvátsku, už sme raz boli a znova sa chystáme ... len čo uvidíte to krásne tyrkysové more, zabudnete na celý covid :D ....

zuzpap
12. júl 2021

jednoznačne ísť...zabudneš aj na covid...včera sme sa vrátili

tenerifka
12. júl 2021

Necitaj spravy, ktore nas len stale viac sresuju, pred cestou si nastuduj platne opatrenia a uzi si dovolenku

fajnova
12. júl 2021

@mmoonna Hlavný hygienik nám z Chorvátska odkazuje, aby sme radšej ostali doma ☝️ a odborníkov treba počúvať 🥴☝️

pribinak
12. júl 2021

Ja som akurát v Chorvátsku. Úplne všetko v pohode.
Inak aj Mikas je v Chorvátsku

mmoonna
autor
12. júl 2021

@fajnova no však toto☺️

llucciaa
12. júl 2021

neviem no my sme tiež mysleli, že pôjdeme, ale sme to odvolali, radšej ostaneme doma, už máme nejaké plány, čo chceme ešte porobiť a tak, už keď sme doteraz vydržali, tak už to dáme, len proste mám obavu, že sa na jeseň zopakuje to, čo minulý rok

pininka1
12. júl 2021

@mmoonna my ideme 25 a som rozhodnuta ist. Aj minuly rok som lutovala ze sme nesli. Treba zit aj normlany zivot, po prichode urcitych skupin z ich prechodnych bydlisk sa skor obavam ze sa raz dva nakazime tu, nie niekde na dovolenke.

fajnova
12. júl 2021

@mmoonna no a ešte k veci. Prosím ťa choď 🙏 nesleduj žiadne bububu správy a uži si dovolenku. Zachvilu sa budeme báť aj vlastného tieňa. A tretia vlna? Tá príde určite, veď nám to už sľúbili. Len počkáme kým odíde pápež a potom to vypukne.

zara0201
12. júl 2021

Zdravime z Chorvatska 👋

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
12. júl 2021

@mmoonna my sme aktualne tu. Pocasie top, ludi menej alo zvycajne (chodievame sem roky), podla zmrzlinara asi o polovicu menej ludi ako pred koronou. My sa drzime bokom od ludi, nie sme na preplnenej plazi. Sme vsetci okrem najmladsej zaockovani (4 dosoeli). Na rozdiel od inych rokov nechodime do restik jest, bud si navarime alebo objedname a donesieme na apartman. V obchodoch su ruska, v restikach ich casnici nosia pod nosim, aj teta v lekarni... kto chce, vie sa davom vyhnut. Na atrakcie bechodime, max prechadzka, zmrzka a domov. A chodime si vecer zaplavat.

luccy89
12. júl 2021

Chodte. Ak nejdete na nejaku masovku na plaz, ani by som sa nebala. Viac by som sa bala ist na kupalisko na sk🤦🏼‍♀️ Boli sme aj minuly rok, aj tento ideme. Na plazi 10m+ na obe strany nemame nikoho. Do restiky chodime takej otvorenej aj stoly su daleko od seba. Atrakcie nepotrebujeme. Prospeje vam to.

raffaella
12. júl 2021

Ak ste zaockovani tak s kludom chodte - pre mna vakcina v tomto znamena slobodu (aj co sa tyka karanteny pre neockovanych). My tiez planujeme v polke augusta bud Chorvatsko alebo inde v EU. V interieri rusko/respirator, hygiena ako vzdy, obaja s manzelom sme zaockovani, takze planujem si uzit leto 😉

kkovacovak
12. júl 2021

@mmoonna príbuzní išli do chorvátska včera a absolútne nikto ich nikde nekontroloval a nikde ani nečakali na hraniciach. To čo dávajú v správach sú hovadiny. Išli plynule celú cestu a absolútne nikde tam ľudia nenosia rúška.