Nočný let a ubytovanie
Poradte mi prosim, kupili sme dnes letenky do Anglicka, odlet zo Slovenska je o 23tej, prilet do UK o 0,30, co je myslene asi ich casu, kedze je tam casovy posun. Potrebujem pre nas teraz rezervovat ubytko cez Booking, ale ako to vyriesit, aby nas cakali a ubytovali v noci, ako to tam funguje v hoteloch, mate prosim skusenosti? Cestujeme aj s detmi.
@missdiva ja kupujem listky na Stanstead express ako advance ticket za cca 9 £ za osobu. Kolko stoji taxik, neviem, mam zafixovane, ze autom po Londyne eee. A co sa tyka leteniek, darmo stoja 9.99 v jeden den, ked ona vtedy cestovat nepotrebuje 🤷♀️ Ja som nedavno kupovala z Viedne a okolo nasho terminu to pod 49€ neslo a ked k tomu priratas batozinu a priority, tak sa to zas navysi.
@simsalabim Ano, tak som to myslela, ze cena samotnej letenky sice bola 50€, ale pridaj k tomu batozinu, poistenie a mas 100vku.
Ja som tak letela do viedne, prilet po polnoci, ano za 4.99 🤣 zvazovala som hotel pri letisku a rano presun ale po pozreti cien 1noc 130e za 2 som si povedala ze pojdeme do mesta tam prespime a rano uz som v centre ( tam to bolo za 136 s anajkami 2 na 2noci). Hladala som hotel so samocheckinom nasla som. Nakoniec aj let posunuli o hodinu a dosli sme daco po 11, luxusne miestnou MHD. Ak ste 4 brala by som taxik.
@eeffka neviem, ake velke ma autorka deti, je mozne, ze cesta dalej do Londyna o pol tretej v noci moze byt na ne viac ako dost. Dospely to zrejme nejako vydrzia. Ja osobne by som s detmi ostala na letisku, pospala si do tej 9, naranajkovala sa a v klude okolo 11 sla na vlak do Londyna. Ake maju dalej plany, neviem, mozno ani v Londyne neostanu? A ak ano, batozina sa da vselikde odlozit este pred ubytovanim v hoteli... Ale to je autorkina volba.
Vzdy si beriem hotel s 24h recepciu. Do UK byva cele roky ten let presne takto, pravdepodobne sa jedna o Luton, ja som chodievala priamo do hotela cez booking Holiday inn brent cross a ihned v noci ma ubytovali vzdy.
Tento hotel mi vyhovoval z hladiska lokality blizkost kamaratiek, nakolko uz byvaju vacsich bytoch hotel neriesim ale rada spominam na hore uvedeny je super
Ja tiež odporúčam na prvú noc hotel pri letisku, my sme po výlete z Londýna mali ranný let asi o 6:00, a večer sme sa s deťmi presunuli k letisku prespali už tam a bez stresu ráno cestovali.
@abbey1 A najblizsie mesiace jul, august a september ani nebudu lacnejsie, vcera som akurat citala, ze od 1.jula kvoli palivu pojdu ceny hore, mame sa na co tesit ☹