icon

Nour Palace Tunis alebo Pegasos Club Turecko

Včera o 17:59

Ahojte nemaaaa niekto priamo skúsenosti z oboch hotelov?🫣😆nevieme sa rozhodnúť absolútne či skúsiť 1x Tunis vidím na fotkách že hotel už má prežite dosť ale láka ma more mušle... Turecko sme boli 3x to more nič moc tu ale pláž pekná je pri tejto sieti hotelov aj služby samozrejme turecké sú iná liga. Ak sa niekomu chce odpovedať na tieto moje otázky ťažké 😅budem rada.

Strana
z2
anonym_a230a8
Včera o 18:01

@anonym_autor V Tunisku sne boli v Mahdii a bolo tam najkrajšie more, aké sme kedy videli. Nádherné, modré, čisté, teplé. Turecko bol len taký slabý odvar.

autor
Včera o 18:05
@anonym_a230a8

@anonym_autor V Tunisku sne boli v Mahdii a bolo tam najkrajšie more, aké sme kedy videli. Nádherné, modré, čisté, teplé. Turecko bol len taký slabý odvar.

@anonym_a230a8 áno presne pre toto chcem Tunis skúsiť kvôli moru a musliam.. Turecko nič veru len ako píšem tenn hotel má trošku desí alebo sa bojím že sklamanie bude že také moc staré ten waw efekt že bude chýbať. Ale teda nemám sa tej mahdie báť podľa tvojich slov áno ??

slavomira236
Včera o 18:06

@anonym_autor my ideme do Tuniska prvy krat . Strasne chcem aspon raz byt v mahdii na plazi. Riaknem to. Turecko sme boli tohto roku prvykrat.

autor
Včera o 18:08
@slavomira236

@anonym_autor my ideme do Tuniska prvy krat . Strasne chcem aspon raz byt v mahdii na plazi. Riaknem to. Turecko sme boli tohto roku prvykrat.

@slavomira236 aj mňa toto práve láka že aspoň raz skúsiť a vidieť to ich more , ale aj sa bojím no😅🫣 Turecko my poznáme dosť už.. jaaaj no asi mi neostane nič len skúsiť ak chcem aj iné niečo 😅

slavomira236
Včera o 18:08
@anonym_autor

@anonym_a230a8 áno presne pre toto chcem Tunis skúsiť kvôli moru a musliam.. Turecko nič veru len ako píšem tenn hotel má trošku desí alebo sa bojím že sklamanie bude že také moc staré ten waw efekt že bude chýbať. Ale teda nemám sa tej mahdie báť podľa tvojich slov áno ??

@anonym_autor my sme boli na cypre hotel nic moc ani sluzby mnato co to stoji.ale ten wau tam teda bolo ked som prisla na plaz na jemny piesok ako muka a hladina vsetky odtiene modrej. Verim ze v tunisku to bude tiez..

autor
Včera o 18:09
@slavomira236

@anonym_autor my sme boli na cypre hotel nic moc ani sluzby mnato co to stoji.ale ten wau tam teda bolo ked som prisla na plaz na jemny piesok ako muka a hladina vsetky odtiene modrej. Verim ze v tunisku to bude tiez..

@slavomira236 aky hotel na Cypre?

slavomira236
Včera o 18:10
@anonym_autor

@slavomira236 aj mňa toto práve láka že aspoň raz skúsiť a vidieť to ich more , ale aj sa bojím no😅🫣 Turecko my poznáme dosť už.. jaaaj no asi mi neostane nič len skúsiť ak chcem aj iné niečo 😅

@anonym_autor my ideme mahdia beach & awuapark. Na cypre sme boli Dome beach a plaz makronisos

macik9999
Včera o 18:10
@anonym_autor

@anonym_autor v Pegassose sme boli .Plaz a more velmi pekne na Turecko .My sme pochodili uz niekolko rezortov v Turecku a tam bolo more najkrajsie .Ale v lete ideme do Tunisu ,presne aj ja som povedala ze uz chceme krasne more .Tiez sme vybrali Nour Palace Mahdia ,mali sme tam dost znamych a ze to more je krasne .Hotel starsi ,ale bez problemov .

anonym_ac05f7
Včera o 18:11
@anonym_autor

V Monastire a blizkom okoli je ozaj stale teplucko,jasno,ziadny vietor.Veterno sme mali fakt,ze posledny den.No boli sme 2hod.transfer v inej lokakite no tam fukalo stale,aj prsalo.More potom spinave,vlny obrovske.
Do Turecka ideme prvy krat tento rok,tak uvidime.Snad bude super.

autor
Včera o 18:12
@macik9999

@anonym_autor v Pegassose sme boli .Plaz a more velmi pekne na Turecko .My sme pochodili uz niekolko rezortov v Turecku a tam bolo more najkrajsie .Ale v lete ideme do Tunisu ,presne aj ja som povedala ze uz chceme krasne more .Tiez sme vybrali Nour Palace Mahdia ,mali sme tam dost znamych a ze to more je krasne .Hotel starsi ,ale bez problemov .

@slavomira236 dome poznam tiež 😁 makronissos láska veru najkrajšia ❤️
@macik9999 anoo? Kedy idete ? Tak uvažujeme rovnako a dokonca vy ste boli aj v clube priamo no super.tak teda asi nejdem ani ja špekulovať skúsime bude to bude prvý a posledný krát alebo povieme že a prečo nie zas 😁to more krásne na fotkách podobne ako Cyprus ozaj. Koľko vás vyšiel nour palace?

slavomira236
Včera o 18:13
@anonym_autor

@slavomira236 aky hotel na Cypre?

@anonym_autor znama ma agenturu teraz v jeseni bola ma sluzobke. Vraj oba hotely su ok. Vravela ze ano najdu sa lepie hotely napriklad v tom monastire ale mahdii sa nic nevyrovna

autor
Včera o 18:14
@slavomira236

@anonym_autor znama ma agenturu teraz v jeseni bola ma sluzobke. Vraj oba hotely su ok. Vravela ze ano najdu sa lepie hotely napriklad v tom monastire ale mahdii sa nic nevyrovna

@slavomira236 to má teší joj tak skusime lebo o rok by som zas a znova len dumala že pôjdeme 😆🫣

slavomira236
Včera o 18:15
@anonym_autor

@macik9999 anoo? Kedy idete ? Tak uvažujeme rovnako a dokonca vy ste boli aj v clube priamo no super.tak teda asi nejdem ani ja špekulovať skúsime bude to bude prvý a posledný krát alebo povieme že a prečo nie zas 😁to more krásne na fotkách podobne ako Cyprus ozaj. Koľko vás vyšiel nour palace?

@anonym_autor moja mnajstarsia dcera ode do nour s dvoma kamoskami posledny junovy tyzden..ja budem strazit vnucika my do mahdia beach az ma konci prazdnin

slavomira236
Včera o 18:17
@anonym_autor

@slavomira236 to má teší joj tak skusime lebo o rok by som zas a znova len dumala že pôjdeme 😆🫣

@anonym_autor ved to ja tak tunisko odkladam uz 2 sezony vzdy mnakoniec nieco ine vezmem tak tohto roku som hned oktober vzala a uz nespekulujem nic

slavomira236
Včera o 18:18
@anonym_autor

@anonym_autor mozno sa vsetkym zapaci a o rok pojdeme znova vsetky😆

autor
Včera o 18:21
@slavomira236

@anonym_autor ved to ja tak tunisko odkladam uz 2 sezony vzdy mnakoniec nieco ine vezmem tak tohto roku som hned oktober vzala a uz nespekulujem nic

@slavomira236 v októbri už tak cena asi lepšia bola ja pozerám z Viedne 10 noci august a to je do 3500 pre 4os dve malé deti ..

anonym_a32d27
Včera o 18:23
@slavomira236

@slavomira236 tvoja známa z agentúry chce naozaj tvrdiť, že lepší hotel v Mahdii ako Nour Palace neexistuje? No nech naozaj ide ešte skúšať.

autor
@slavomira236

@slavomira236 haha tak sme rovnako na Tom s odkladaním aj ja som min rok už kukala mahdia palace ale 😆 náhodou skúsenosti s airstop.sk alebo tui reisen nemáte baby??? Odlet z tej Viedne dostanem pokyny v slovenskom jazyku atď nájdeme všetko tam snáď ,,išli sme bez ck 2x z Viedne a zrazu s ck mám rešpekt 😆asi neviete či

anonym_a32d27
@anonym_autor

@anonym_autor ten Tunis hotel nour Palace….jediné pozitívum je more. Nič viac

autor
Včera o 18:42
@anonym_a32d27

@anonym_autor ten Tunis hotel nour Palace….jediné pozitívum je more. Nič viac

@anonym_a32d27 ah jaj až tak zle ? Jedlo pitie nič pozitívne sa nenájde ozaj ???

slavomira236
Včera o 19:44
@anonym_a32d27

@slavomira236 tvoja známa z agentúry chce naozaj tvrdiť, že lepší hotel v Mahdii ako Nour Palace neexistuje? No nech naozaj ide ešte skúšať.

@anonym_a32d27 ano je iberostar..

slavomira236
Včera o 19:45
@anonym_a32d27

@anonym_a32d27 ale tam nieje pre deti nic ziaden tobogan. Pozeram aj na nich aby sme boli spokojni vsetci

anonym_66fd35
Včera o 21:08
@anonym_autor

@anonym_autor som citala, ze kvoli moru a muslimom🙈

anonym_a32d27
Dnes o 06:40
@anonym_autor

@anonym_a32d27 ah jaj až tak zle ? Jedlo pitie nič pozitívne sa nenájde ozaj ???

@anonym_autor za mňa nestíhali nápor klientov. Na obede dav ľudí pri otvorení kvôli tomu, že neupravovali stoly. Čiže keď si neprišla na začiatku, po väčšinou si si musela neskôr sama upratať stôl, aby si si mala kde sadnúť. Na všetko rady. Akože možno na Tunis ok, ale bola som tam viackrát a mňa tá krajina neohúrila. Jedno veľké smetisko. Pláž pekná čistá, len po okraj hotela. Keď si sa išla prejsť ďalej popri pláži už len smeti. A 90% sme mali obrovské vlny, čo malé deti sa ani nemohli kúpať

macik9999
Dnes o 08:11
@anonym_autor

@anonym_autor ideme na 12 dni ,deti su uz 13 rocne .Vyslo to 4200 e plus poistenie

macik9999
Dnes o 08:13
@anonym_autor

@anonym_autor 27 juna letime

autor
Dnes o 09:23
@anonym_66fd35

@anonym_autor som citala, ze kvoli moru a muslimom🙈

@anonym_66fd35 🤣🤣🤣

slavomira236
Dnes o 09:27
@macik9999

@anonym_autor 27 juna letime

@macik9999 dcera tam akurat bude s kamoskami oni sami zda 25

hefo
Dnes o 09:40

Keď som bol ja v Nour Palace, tak to bolo v pohode a bol to jeden z tých lepších hotelov, čo som zažil.

Lenže to bolo v 2017-tom, a ako poznám tých lenivých arabášov, údržba stojí za guľové, tak sa hotel od stavby pozvoľne rozpadá až do ďalšej kompletnej rekonštrukcie...

ewelinna
Dnes o 12:34

Ahoj, boli sme v obidvoch hoteloch, ten Pegasus bol rozhodne lepší, v zmysle služby, strava, okolie, hygiena. Aj pláž obrovská a pekná, je to komplex 3 hotelov, vyuzivas služby kdekoľvek.

Strana
z2