Objednávka dovolenky cez booking.com
máte niekto skúsenosti s dovolenkou zajednanou cez booking.com? je to bezpečné? nestalo sa vám že ste prisli a neubytovali vás? alebo nebol nejaký iný problém? poprípade by ma zaujímalo, kedže tam nebude delegát či to ,,zvládneme´´ aj bez neho🙂 chceme ist s malym tak ak by sa niečo nebodaj stalo(doktor, nemocnica) či sa dá na niekoho tam obrátiť alebo čo🙂 Ďakujem 🙂
My sme takisto boli uz parkrat cez booking.com, ja odporucam tiez popozerat a precitat hodnotenia a potom rezervovat priamo v danom hoteli (ak sa da), my sme tak boli v Taliansku a bolo to lacnejsie ako cez booking 🙂 A treba si dat pozor na to, ci je rezervacia a pripadne storno bez poplatku.
My chodime každy rok do Bulharska a ubytko mame cez booking....tu si najdes len ubytovanie, nie je to cestovna kancelaria....ak sa budes potrebovať obratit na niekoho tak iba na recepcii v hotely...vzdy ked sme si rezervovali ubytko tak zodpovedalo fotografiám aj popisu...cena bola tiež taka ista ako na stranke
Ja si cez http://www.booking.com/index.html?aid=1159341 pravidelne bookujem hotel. Viackrat som objednavala ubytovanie a vzdy bez problemov.
nasli sme nejake ubytko v Chorvatsku cez booking ale tam su uvedene ceny v eurach, no plati sa vraj az v Chorvatsku v kunach... a nemoze sa stat, ze mi Chorvat povie, ze sa zmenil kurz a vypyta si viac ako to bolo v eurach?
@tatya my sme v Chorvatsku a ubytovanie tiež máme cez bokking .Platili sme presne toľko koľko mi prišlo v maile pri rezervácii v eur.
Ahojte chcem sa spytat mali ste niekto problem ze ste neboli spokojne? Isli sme na pobyt cez booking cista katastrofa chceli sme reklamovat ale z bookingu sa nam neozvali ani po 15 emailoch dovolat som sa im nvedela a neviem kde a ako to reklamovat
@katy1781 skus toto😊Ja mam vzdy ubyt.cez booking vsade po svete a este som ziaden probl.nemala.Neviem ci mas status Genius ale mozes aj to t.č.skusit.
@1bambulka1 Dakujem velmi pekne za ochotu uz mi volali naspat z tohto cisla a vratia 25e ze to je ich ciastka pri nespokojnosti bud to alebo im je luto ze sme neboli spokokni
Ľudkovia moji, poraďte mi: mám zaplatené 2 apartmány na tento piatok v Chorvátsku a syn si včera večer zlomil ruku... Platili sme cez booking plnú sumu a keď po poprosila o storno, vraj volali s majiteľom a ten nieje ochotný ani len cent spustiť, ani dovoliť zmenu mena (že by sme to predali). čo mám robiť???
@ivulienka79 ist na dovolenku so sadrou.... ci je nejaky vaznejsi problem?
@eeffka zatiaľ máme dlahu, vo štvrtok (v deň odchodu) mu to majú dávať do sadry a poprípade naprávať. Bolí ho to ☹(
@ivulienka79 ta zlomena ruka je taky problem? ja by som na dovolenku isla. Navyše chorvatsko nie je daleko, keby nastal problem vzdy sa viete vratit späť.
Ved chodte o den neskor .
@janitta dlahu má od prstov až po ramenný kĺb (v lakti) a bolí ho to. Je to 9ročný chalan, ktorý miluje vodu - čo tam on bude robiť? O to mi ide
@ivulienka79 no co by robil, dvihne ruku a bude sa kupat... o nic nejde, staci ist o den neskor
@ivulienka79 bude v inom prostredi, ved dovolenka nie je len o vode, aj ked chapem ze to je hlavny ciel more. Ale ako ste napisala nemate inu moznost, bud ist alebo to nechat prepadnut, kedze vam zrusenie nechcu ani ciastostocne preplatit. Keby mal zlomenu nohu chapem, to by som nesla ani ja. Ale s rukou urcite ano...bude mat kopec novych zazitkov.
@ivulienka79 Ked ste si ubytko bookovali, tak ste si asi precitali podmienky - niekde storno dovoluju, niekde vratia cast penazi a niekde nic. S tym ste boli oboznameni na zaciatku.
Takze vam ostava bud zrusit celu dovolenku, ale peniaze prepadnu, alebo ju posunut o ten den-dva kym mu daju sadru a prisposobit potom program dna, kupanie a vsetko tak, aby to slo so sadrou.
Ake ine riesenei chces pocut?
Ahojte ja osobne cez booking nikdy viac. Obrovské sklamanie. Mali sme mesiac a pol dopredu objednany a ZAPLATENÝ hotel v Zakopanom. Večer pred odchodom mi zavolala slečna z booking, že ju to mrzí ale stratili nasu izbu. Keďže to bol predĺžený víkend nevedela nám nájsť nahradu. Šli sme 4ja (všetci sme si kvôli tomu brali dovolenku ). Nakoniec sme izbu o triedu horšiu ako sme mali zajednanu našli tak sme ju rýchlo zaplatili objednali. Zase som volala do booking nech mi potvrdia rezerváciu či ne všetko v poriadku atď. Tam ma ubezpečili že áno, dali sme si ešte požiadavku že prídeme o hodinu neskôr ako bol možný "ček in" - to mi samozrejme tiež potvrdili. Nateseni že sme konečne niečo vybavili sme sa rozhodli teda ísť. Po príchode do Zakopaneho t.j o19.30 nám pani na recepcii oznámila že nás neubytuje lebo sme prisli neskoro a že ona našu požiadavku z bookingu zamietla...no nam bohuzial nikto z tej super spoločnosti nezavolal nenapísal. Po hodinovom hádani sa nás ubytovala. Po asi 10tich mojich telefonátoch na booking stazovani sa nám tiež ponúkli 25 eur. Ktoré som im slušne povedala nech si za také služby strcia.
my si sami organizujeme dovolenku už pár rokov, zvlast letenky zvlast ubytko, a to ako aj blizke destinacie tak aj exotiku..naco davat cestovkam nekrestanske peniaze ked neni treba..niekedy rezervujeme cez booking, niekedy cez airbnb.com, kde naozaj za par supiek dostanete kralovský bejvak. 🙂
Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať na hostí ohľadom objednávky na booking.com.
Ideme do Prahy 3 dospelé osoby a seba som dala pri rezervácii ako hlavného hosťa. Takže teraz mi tam ukazuje v rezervačke moje meno a v zátvorke 2 hostia
(Trojlôžková izba s kúpeľňou pre hosťa Meno Priezvisko (2 hostia)).
A teraz neviem či to znamená že ja a plus 2 hostia, alebo celkovo mi tam hodilo len, že na pobyt prídu 2 dospelé osoby.
Ďakujem vopred za odpoveď
@jajkakukuk ahoj, ja som robila v hoteli a ked to bolo takto, tak sme si urobili rezervaciu na meno hlavneho hosta a do rezervacie sme si poznacili, ze pridu 3 osoby, znamena to ty plus 2 hostia..
@ladybug138 ďakujem veľmi pekne za rýchlu odpoveď 🙂
Boli sme v Chorvátsku aj Prahe a všetko bez problémov. Bola som spokojnejšia ako s niektorými dovolenkami cez CK
@simika_hajulka my sme si bookli hotel na Korfu, cca pred 6 rokmi. Prišli sme tam a ani nevedeli o nás, ale našťastie mali voľnú izbu. Išli sme autom z SK, tak sme mali šťastie 😀
my chodime na dovolenky len takto..
boli sme grecko, malta, maroko, izrael a nikde ziaden problem..
ja hladam vzdy taky hotel, kde sa da rezervacia bezplatne zrusit aj den pred prichodom.
rezervaciu si robim hned pri kupe letenky, niekedy aj pol roka vopred.
je tam formular, kde sa da kontaktovat hotel. tam im par dni pred prichodom napisem, ze kedy prileti lietadlo a oni vzdy odpisu. tak mam istotu, ze o nas vedia.
referencie na ubytovanie si vzdy overim cez viac stranok. este sa mi nestalo, aby som v hoteli s hodnotenim nad 8.5 bola nespokojna.

my sme boli toto leto cez booking v Chorvátsku, žiadny problém, ubytko presne podľa popisu, akurát cena trochu vyššia