Ochladenie v Chorvátsku
Dobry den, dalsi tyzden ideme do
Chorv s 2 malymi detmi. Ale oproti tomuto tyzdnu ked tam je 34st sa ma ochladit az na 26. Nebude chladno? Okoloe Splitu.
Bude. Ja by som brala aj capice a saly 🙂
Ved 26 je fajn, mne viac vyhovuje, ked je takto, nez ked je 35
a na Slovensku by ti bolo pri 26° zima? More teple, vzduch akurat. Neboj sa nemusis balit rukavice a ciapky
26 - 27 je akurát príjemne.
34 je horúco a pol dňa stráviš s malými deťmi vo vnútri
🤦🏻♀️
Nemyslim zima/zima. Myslim, ci sa budem moc s malymi detmi normalne kupat a nebudem lutovat ze som sla k moru a bude tam chladno. To mozem rovno ostat aj na Sk
kks ženy, pýta sa na to či nemáme niektorá skúsenosť…
ja som bola v pule, bolo pod 30 a mne bolo chladno sa opaľovať a člapkať sa vo vode - ale moj muž so synom oni v pohode 🤷♀️
split je nižšie, môže byť teplejšie, tam je ako písali baby horúco počas leta…
kks ženy, pýta sa na to či nemáme niektorá skúsenosť…
ja som bola v pule, bolo pod 30 a mne bolo chladno sa opaľovať a člapkať sa vo vode - ale moj muž so synom oni v pohode 🤷♀️
split je nižšie, môže byť teplejšie, tam je ako písali baby horúco počas leta…
@biba_18 dakujem aspon jedna normalna odpoved. Nikdy som nebola pri mori, kde bolo pod 30, preto ma to zaujima. 🙂 tak snad to bude v pohode
@21021996 ahoj,preto nemám rada Chorvátsko v tomto.lebo je tým podnebím blízko nás a nikdy neviem ,či vychytam počasie.
Asi patriš do skupiny ,ako ja.ze 26st je málo.
Preto volím vždy afriku, kde mám istotu tepla.
Niekto by to nezniesol.
Uvidíš ,možno pocitovo bude príjemne a budeš spomínať ,že nakoniec vyhovovalo.
Snáď to rýchlo odveje a budete mať teplejšie
Príjemnú dovolenku ☀️☀️
ja som bola v španielsku a bolo 30 a bolo mi zima 🤷♀️ a v mori som bola možno raz po kolená vtedy 😂
@21021996 urcite bude chladnejšie, ked pride studený front a urcite bude aj moze studenšie. Ale zrovna detom to vadi najmenej.
26 stupňov je myslene v tieni, ak bude pritom slnečno, na slnku bude aj 30. Podľa mňa to nie je málo, ale tak akurát, aspoň sa nemusíš báť, že dostanú úpal.
Ak by bolo aj zamračené, prehánky, vietor, tak je to iné, vtedy tých 26 môže byť pocitovo aj menej. Ale na ráje dní treba vymyslieť nejaký výlet, a bude to ok.
mate mat 26 s tym ako je Split polozeny nic neurobis.
Ak bude v Splite 35 a v Afrike 26 kde bude teplejsie?
S pocasim nic neurobis.uzite si dovlenku.
26 a slnecno je uplne super. Kedysi 27st boli v Poprade horucavy a ludia si uzivali leto.
@biba_18 dakujem aspon jedna normalna odpoved. Nikdy som nebola pri mori, kde bolo pod 30, preto ma to zaujima. 🙂 tak snad to bude v pohode
@21021996 boli sme v polke az koncom septembra v Gradaci, dole este pod Splitom. Stupne si uz nepamatam, ale 2 dni dul strasny vietor, to sme ani k moru nesli, kosa bola, to sme sli na vylet po okoli a do Dubrovnika. Bolo citit, ze vecery su chladbejsie, aj rana a burky. Kupat sa dalo, ale s detmi by to bolo dost zle. Lenze, toto je v strede leta a myslim, ze tych 26 bude v pohode. Prezlecies deti z mokrych plaviek a na plazi bude fajn. Podla mna.
ja by som sa tiež pri 26 nekúpala more nemore aj doma pokial vleziem do bazena musi byť minimálne 30 skúšala som aj pri 29 a bola mi ešte zima 😃 každý znesie inú teplotu
Bude relativne prijemne, ale more teple nebude, s tym treba ratat.
@21021996 a nemate k dispozicii aj bazeny kebyze je more studene? ale teraz praveze pisali ze je dost teple a pokial vam nebude dut daky severak co ten pocit este znizi, si myslim ze to date.
horsie je podla mna vysoke horucavy skrz burky a poziare. nez toto.
Ja som studenokrvna jasterica, co potrebuje teplo a vyhrievat sa na slnku. Ale najlepsia dovolenka v Chorvatsku bola ked bolo 27/28 stupnov. Na slnku bolo horuco az az, ale v tieni bolo prijemne teplo, clovek nesiel skapat.
Pokial bude mat voda dobru teplotu, tak vam bude prijemne.
@21021996 o ak bude pršať tak na kúpanie bude aj 2dni chladno....ale dovolenka nie je len o kúpaní....
@mogaa tak ale ak je chladno, dá sa vymyslieť aj náhradný program.....veď 25-26 stupnov je príjemné počasie a deti sa prehrajú aj na pláži....horšie bude ak bude pršať ale to tiež nebude týždeň v kuse
Naši sa práve vrátili z okolia Zadaru. Šli v polovici júna, po celý čas mali nad 35° - všetko rozpálené, či piesok, či kamienky, či betón. Veľmi, veľmi horúco, aj v noci. Ak sa aj ochladí pod 30°, zima vám nebude. Skôr môže byť chladnejšie more - ochladenie väčšinou súvisí s búrkou, ale aj to netrvá dlho. My chodievame v polke augusta, minulý rok sa tiež zamračilo a ochladilo na nejakých 25°, pláž bola plná. Teraz je u nás 22°, bola som na rýchlom nákupe - tričko, sukňa.
Áno bude zima, ja som bola dva roky dozadu a bolo jeden deň 28 za mňa extrémne malo, zatiahlo sa doslova zima, záleží či potrebuješ veľa ja pri mori 35 stupňov potrebujem
26 stupňov je paráda to bud rada . To je stále ešte teplo
Dakujem. Nechcem 35, ale 30 by ma potesilo😀 28 nyslim bude ok aj pre deti aj na nejaky vylet. A na okraji sa clapkat mozu . Dam vediet;)
Dakujem. Nechcem 35, ale 30 by ma potesilo😀 28 nyslim bude ok aj pre deti aj na nejaky vylet. A na okraji sa clapkat mozu . Dam vediet;)
@21021996 naposledy keď som bola v chorvátsku, bolo tiež chladnejšie, more studené, nikto sa nekupal, ani ja so synom . Aj sme skôr odišli domov. Odvtedy som v chorvátsku nebola. A ani už nepôjdem.
za mna studene more ked sa tam ochladi preto mam radsej Taliansko

prepac to co je za otazku. a co chces pocut.