Ochladenie v Chorvátsku
Dobry den, dalsi tyzden ideme do
Chorv s 2 malymi detmi. Ale oproti tomuto tyzdnu ked tam je 34st sa ma ochladit az na 26. Nebude chladno? Okoloe Splitu.
@21021996 Žiadne ochladenie v Chorvátsku možno okolo 18.7. teploty do 28.Ale vkuse nad 30st. a výstrahy pred búrkami a vysokými teplotami. A to je ešte skoro pozerať. My ideme IT teraz o chvíľu, ešte počasie nesledujem a dlhé gate, mikinu sne msko3na dovolenke raz v živote. Jedine malý keď bol maličký som mu brala tenkú mikinu.Pre nás nikdy.
@21021996 Ináč len tak mimochodom neviem aké počasie pozeráš, ale maju byt tridsiatky celý budúci týždeň, dokonca riadny hic až do 36st budúcu nedeľu a ten ďalší do 38.st.
@cukroska co mam v iphone ked si zadam polohu, ale ked kukam na googli tak ukazuje vyssie. No aj doma sa riadim podla iphonu. Ale tak uvidime snad bude okej
@cukroska co mam v iphone ked si zadam polohu, ale ked kukam na googli tak ukazuje vyssie. No aj doma sa riadim podla iphonu. Ale tak uvidime snad bude okej
@21021996 My sa zase týmto a väčšinou vždy vychádza a kiikla som ak iné a horúce dobre. Tsk sa necháte prekvapiť, ale chladno určite nebude. Verím tomu.
Nemyslim zima/zima. Myslim, ci sa budem moc s malymi detmi normalne kupat a nebudem lutovat ze som sla k moru a bude tam chladno. To mozem rovno ostat aj na Sk
@21021996 pre mňa je 26 stupňov na malé deti a kúpanie pomerne chladno. Bohvie, aké k tomu bude more. Podľa toho, kam idete. Podľa mňa s malými deťmi je najlepšie ísť Nin, Privlaka, Zaton, to je oblasť s plytkou vodou, ktorá je teplá a pieskovými plážami. Pochybujem ale, že budete mať tak celý týždeň a počasie sa môže aj meniť. Pozrite viac stránok s predpoveďami.
Ahojte, tak update. Vcera aj predvcerom boli kratke burky a sprchlo. Potom vsak hned vyslo slnko ktore stale pecie aj pri 26-27st je pocitovo minimalne 30. More teplucke. 🙂
Ahojte, tak update. Vcera aj predvcerom boli kratke burky a sprchlo. Potom vsak hned vyslo slnko ktore stale pecie aj pri 26-27st je pocitovo minimalne 30. More teplucke. 🙂
@21021996 super 🙂 uzite si dovolenku 🙂
Kolko stupnov moze byt teraz voda?
@biba_18 dakujem aspon jedna normalna odpoved. Nikdy som nebola pri mori, kde bolo pod 30, preto ma to zaujima. 🙂 tak snad to bude v pohode
@21021996 v anglicku sme chodili k moru keď bolo 24. A tam tefa aj dosť fúkalo..nekúpala som sa mne je všade voda studená ale bolo to vždy super..a pláže plné ☺️😉
@21021996 super 🙂 uzite si dovolenku 🙂
Kolko stupnov moze byt teraz voda?
@andrea9991 ukazuje 25

@21021996 Neboj sa rozhodne nebude určite. Este Vám aj dobre bude a kúpať sa pri takej teplote ideal.A verím, že sa to zmení, to je ešte ďaleko. Na tvojom mieste by som sa nestresovala zbytočne počasím už teraz. Pri mori to necítiš. My dne za dvadsať rokov nikdy nezažili pri mori v sezóne, žeby bolo zima.