icon

Odporúčania na dovolenku 2025: Grécko, Španielsko, Cyprus

24. aug 2024

Ahojte, viem, ze este cestovky nemaju ponuky, ale zacinam si robit zoznam.
Viete mi odporucit, kde ste boli spokojni a radi by ste sa vratili? Preferujeme Grecko, Spanielsko (naj malorka, no nie je to podmienka), cyprus, moze byt pripadne aj turecko.
Sme 4 (v lete budu mat deti 11 rokov a 5 rokov). Rozpocet mame 4500-5000€. Deti by chceli aspon nejaku smyklavku do bazena, my dobre a kvalitne jedlo a cistotu. Ak by bol pozvolny vstup do mora a cisty piesok, bol by to pekny bonus. Odlet naj z Ba (pripadne este vieden), tak do 4h.
Deti nie su velmi na chodenie, cize zatial po pamiatkach velmi nechodime s nimi.

Dakujem za kazdy konkretny typ na hotel, rezort (nie len oblast)

Strana
z2
ptvw
25. aug 2024

@nana8989 cez ktoru ca ck si zajednavala prosim? 🙂 To uz ozaj velky rozdiel v cenach

nana8989
25. aug 2024

@ptvw našli sme ponuku cez stránku: www.ab-in-den-urlaub.de
Už viackrát sme tam hľadali dovolenku. Je tam ponuka viac cestovných kancelárií.. Kupovali sme v polke januára a boli sme koncom júna 😊

alex666
25. aug 2024

Hotel Raphael, Limassol, Cyprus. Ma ho v ponuke CK Koala Tours alebo Tip Travel

janula12345
25. aug 2024

My sme tento rok dali s 5 rocnym dietatom Royal Alhambra Palace v Side Turecko a spokojnost. Naozaj krasny cisty hotel/palac. Jedlo - neni o com, vyber vsetkeho mozneho. 2 detske bazeny aj so smyklavkami, jeden bazen s velkymi toboganmi a smyklavkami, a plus cca 4 bazeny velke. Dostatok lehatok, a plaz pieskova, pozvolna. Plus pre deti kolotoce vecer, programy a program pre dospelych bol na plazovom bare alebo v amfiku dostatocne od izieb- cize ziadne hukoty na izbach.

vlucifuk
25. aug 2024

@cukruska1920 Prosím, kde konkrétne ste na Kose boli a cez akú cestovku? Ďakujem veľmi pekne.

samko0405
26. aug 2024

Ahoj, my sa roky vraciame do Turecka.
Hlavne kvôli službám do hotela Alba rezort.
Deti sa tam prehraju celý deň.
Je tam aj mini zoo.
Pozri si.

domuska11
26. aug 2024

No my opäť Limak, nech pozerám, porovnávam tak toto je topka.

lubossi
26. aug 2024

@domuska11 limak nastaví latku vždy vysoko a potom je ťažko nájsť niečo. 🙂

autor
26. aug 2024

@alex666
@janula12345
@samko0405 dakujem. Pisem si 👍
@domuska11
@lubossi veru veru… mam velky problem najst nieco podobne.. tento rok to bolo turecko a bolo fajn. Ale more sa samozrejme nehrabalo 🤷‍♀️

lubossi
26. aug 2024

Však to. Tento rok sme boli cyprus (turecký), vlani Turecko. Chcel by som do toho vložiť niečo ďalšie. Co je ako Turecko, ale neni Turecko 🙂
Ale teda ako sa poznám dlhšie budem hľadať ako tam reálne strávim.. :D
Každopádne sa podelím 🙂

gubka71
26. aug 2024

Malorka- hotel Condesa- stredisko Alcudia
Turecko - Kamelya Aisheen Club - Side
Cyprus- Kaya Artemis,vedla Limaku

Všetko krásne pláže

autor
26. aug 2024

@gubka71 dakujem. Pisem si. V kaya sme sa boli pozriet, tam sa nam az tak nepacilo. Ale ostatne si znacim 🙂👍
@lubossi dakujem 😄

cukruska1920
26. aug 2024

@vlucifuk píšem IP

lapersefona
26. aug 2024

@lubossi potom napíš

gomlm
26. aug 2024

@nana8989 môžem poprosiť link na tu Nemecku cestovku? Ďakujem

lubossi
Autor odpoveď zmazal
autor
1. sep 2024

@lubossi pozri, zatial sa mi pozdava toto
https://www.satur.sk/produkt/hotel-iberostar-al...
S toto
https://www.satur.sk/produkt/amada-colossos-resort

A dakujem vsetkym ostatnym za konkretne tipy. Uz su v mojej excelovskej tabulke a postupne to luskam 😅

gomlm
1. sep 2024

@veronka78 dakujem

Strana
z2