Odporúčania na dovolenku v taliansku pre mladý pár bez detí
Zdravím, s priateľom by sme chceli ísť v lete do talianska na cca 6 noci, s tym ze by sme si chceli požičať auto a pochodit nejaké pekne miesta a reštaurácie
Máte odporúčanie na konkrétnu oblasť?
Pozerali sme Sardíniu, amalfi, capri
Párty nevyhľadávame, mame radi skôr kľud, večer radi zájdeme na vínko s pekným výhľadom
V rámci talianska sme jedine na Bari
Ďakujeme za odporúčania ❤️
Sardínia cala gonone
Ďakujem vam za správy, @demografka toto som si vôbec neuvedomila že capri a amalfi bude asi total preplnené
Mna veľmi láka aj Sardínia no keď som googlila pekne miesta, išlo hlavne o pláže
@cukroska ináč aj nad toskánskom som uvažovala
Popozerame to ešte s priateľom
Ďakujem ;)
Levanto, Cinque Terre. Sardínia a keď v lete radšej v júli ako v auguste....to je plnka vsade
ako pisu dievcata, ta oblast je nadherna, presuvas sa lodou a plaze su tam minimalne a total plne, my sme tiez mali vylety po mestach a tazko vyberat, vsade krasne... my sme zbehli aj nizsie do Paestum a Agropoli, tam sme boli pol dna na plazi, tam bolo veru kludnejsie
Toskansko je raj, ale tam si bez plazi, ale tam by som sa vratila rada
Levanto, Cinque Terre. Sardínia a keď v lete radšej v júli ako v auguste....to je plnka vsade
@sense a na september čo hovoríš? Zväzujeme aj takú možnosť
Jooj Toskánsko je nádherné 💗💗💗 Hneď by som zopakovala, všetko sme ešte nestihli. A na juhu Matera .No je tam toho naozaj plno.
Tak to môže byť tiež fajn. Ešte teplo a už zrejme nie až taká plnka. My v septembri nechodíme keďže dcéra má už skolu
ako pisu dievcata, ta oblast je nadherna, presuvas sa lodou a plaze su tam minimalne a total plne, my sme tiez mali vylety po mestach a tazko vyberat, vsade krasne... my sme zbehli aj nizsie do Paestum a Agropoli, tam sme boli pol dna na plazi, tam bolo veru kludnejsie
Toskansko je raj, ale tam si bez plazi, ale tam by som sa vratila rada
@demografka My sme sa dva krát odbehli okúpať k moru v Toskánsku, oblasť Versilia a Marina di Cecina,ale bolo ďaleko.
@anonym_autor Je prípad stále relevantný?
@anonym_autor pozri Bazar Byt na prenájom Taliansko hory viac pamiatky-
V zahraničí - v prípade záujmu napíšte tamojšej osobe, ale vopred. Dostanete radu, kam ísť, kde sa najesť atď. auto, ktoré potrebujete slovo „malpa“ na pošte vymazať. Pozdravy

leto - amalfi - capri - klud - tato kombinacia nejde absolutne dokopy... boli sme v aprili Toskansko a nadhera, potom zaciatok jula Capri, Amalfi, Neapol a to bol des, na Capri milion ludi, prakticky vsade a horucava... ak by som tam sla opat tak len s planom kupat sa na osviezenie a vyhnut sa tymto top lokalitam (aj ked je tam nadherne)