Odporúčate hotel Kotva v Bulharsku?
Ma niekto co najnovšie skúsenosti? Odporúčate hotel pre rodinu s deťmi?
Môžem vás všetkých poprosiť o informáciu ohľadom izie sme štyria 2 deti a 2 dospelí CK nám ponúka 2lozkovu izbu ma nejakých 19m to nám nevadí ale u nich nieje napísané že je tá izba s prístelkami u nich sa to tak vraj neuvádza a 2lozkova izba má aj gauč pre 2 deti. Mne sa to veľmi nepozdáva, všetky iné cestovky keď vyklikam deti ponúkajú hotel za vyššiu cenu a izba vyskoci automaticky 2lozkova s 2 prístelkami, alebo ma hodí na apartmán. Mňa zaujíma ta klasická izba. Pani z cestovky ma ubezpečuje že aj keď bude na zmluve iba 2 lôžková izba bude tam gauč pre 2 deti.
Izba bude mat 1 manželsku posteľ a 1 gauč, zvažujeme ci sa na nej dve deti vyspia ci radsej nedoplatit a nevziat si väčšiu izbu cez inú CK
Izba bude mat 1 manželsku posteľ a 1 gauč, zvažujeme ci sa na nej dve deti vyspia ci radsej nedoplatit a nevziat si väčšiu izbu cez inú CK
@zuzula507 my sme mali izbu s mamzelskou postelou a na druhej boli 2 gauce
@zuzula507 ja som spala zama naanzelskej a deti na gaucoch..
@zuzula507 mam len takto sirku gavcov uz boli rozlozene ked sme prisli .
@zuzula507 cez aku cestovku pozeras? My sme boli globtour..ma go aj tip sj kartago sa mi zda
@zuzula507 cez aku cestovku pozeras? My sme boli globtour..ma go aj tip sj kartago sa mi zda
@slavomira236 fischer, takú fotku nám poslali
@zuzula507 my sme boli Turancar. Mali sme v papieroch 1 izba, ale dali nam to takto ako na fotkach nakonuec, ze zvlast spalna s 1 manzelskou a zvlast izba s dvomi gaucikmi.
mne sa ten gauč zdá byt malý pre 2 deti
@zuzula507 on sa urcote rozlozi a bude sirssi
@zuzula507 vidno tam to na potiahnutie zmestia sa neboj. Je topre 2v pohode kolko maju deti rokov?
@zuzula507 vidno tam to na potiahnutie zmestia sa neboj. Je topre 2v pohode kolko maju deti rokov?
@slavomira236 3 a 9 rokov
@zuzula507 Dobrý deň mi tiež rozmýšľame Bulharsko tu Kotvu hotel.Recenzie rôzne.Chcem sa spýtať kto tam bol.Či je vhodné pre nás.Mame zo ženov cez 50 rokov a 8ročna dcéra.Žena má problém ZŤP kolená po operáciách.Že či je hotel nejaký výťah a okolie Hotela viac bezbariérové alebo schody.Či je v hoteli sauna aj za poplatok prípadne vonku nejaký bazén vírivka tepla voda.A či dokáže prejsť tých pár sto metrov ku moru.Chceme tam ísť kvôli dcére hlavne aby sa nenudila.Asi cez Fischer/Kartágo čo ponúka.Viem že veľa hotelov v ponukách je priamo na pláži ale zas pre dieťa to môže byť nuda keď je tam len nejaký bazén ako v Kotve viac pre deti atrakcie tobogán atď.Dakujem za info
Ahojte,letime v utorok do Kotvy,boli ste tam uz?
Ahojte,letime v utorok do Kotvy,boli ste tam uz?
@weronika646 ahoj. Boli sme 14-21 jul teraz. Bolo dobre. Strava super, vybral si uplne každý, kopa mäsa, nezdravé veci, ale aj zelenina dusená, ovocie, syry, zeleniny kopec, olivy, proste všetko. Vonku denný snackbar od 11tej sladký a na druhej strane od 12tej teple jedla v zmysle hranolky, mäsko, snacky, pitný režim furt vsetko vrátane čistej vody a aj alko. Izbu sme mali apartmán, my spálňa. Deti izba s rozklad. gaucami. V kúpeľni dosť zápach, ale to v celom hoteli aj v meste z kanalizácie. Upratovanie ôk, stále čisto, bazény uplne bombové, teplé, pre všetky vekové kategórie. Večer zábava animátormi a potom uz ľudia iba tak sedeli a popíjali okolo bazénov. Mínus za mňa...skorý ranný let, skorý prichod, na naramky sme čakali do 10.30 a na izby do 15.00. Ale tak to hotel uvádza, s tym sa musí rátať. Všade čajky, drzé obrovské zlodejky jedla!!!! A kvantaaaa ľudí, extrem fakt, ci pláž ci mesto. Nevýhoda hotela, ze nema svoju pláž. Pláž je cca 300m krásna piesková ale ležadlá platené, 30 leva za 2lehatka a slnecnik. To je 15€. Ale zas my sme si radšej zaplatili a mali pohodlie ako tam ležať v piesku. Uz tych 100 e nás nezabilo 😊 ak ta nieco zaujíma, kľudne pis.
@weronika646 ahoj. Boli sme 14-21 jul teraz. Bolo dobre. Strava super, vybral si uplne každý, kopa mäsa, nezdravé veci, ale aj zelenina dusená, ovocie, syry, zeleniny kopec, olivy, proste všetko. Vonku denný snackbar od 11tej sladký a na druhej strane od 12tej teple jedla v zmysle hranolky, mäsko, snacky, pitný režim furt vsetko vrátane čistej vody a aj alko. Izbu sme mali apartmán, my spálňa. Deti izba s rozklad. gaucami. V kúpeľni dosť zápach, ale to v celom hoteli aj v meste z kanalizácie. Upratovanie ôk, stále čisto, bazény uplne bombové, teplé, pre všetky vekové kategórie. Večer zábava animátormi a potom uz ľudia iba tak sedeli a popíjali okolo bazénov. Mínus za mňa...skorý ranný let, skorý prichod, na naramky sme čakali do 10.30 a na izby do 15.00. Ale tak to hotel uvádza, s tym sa musí rátať. Všade čajky, drzé obrovské zlodejky jedla!!!! A kvantaaaa ľudí, extrem fakt, ci pláž ci mesto. Nevýhoda hotela, ze nema svoju pláž. Pláž je cca 300m krásna piesková ale ležadlá platené, 30 leva za 2lehatka a slnecnik. To je 15€. Ale zas my sme si radšej zaplatili a mali pohodlie ako tam ležať v piesku. Uz tych 100 e nás nezabilo 😊 ak ta nieco zaujíma, kľudne pis.
@nanka1986 aj my mame apartman,vyhlad ste mali na bazen?na izbe bola voda?my mame let o 17:55 ideme prvy krat do Bulharska ale aj lietadlom,dost sa bojim...bol na izbe aj trezor prosim?dakujem
@nanka1986 a prosim da sa tam dohovorit v pohode slovensky?delegat vas odprevadil az k recepcii?dakujem
@nanka1986 a prosim da sa tam dohovorit v pohode slovensky?delegat vas odprevadil az k recepcii?dakujem
@weronika646 vodu dopĺňali denne, pol litra na osobu. Trezor na izbe bol. Po svk nie, ale anglicky celkom vedeli. Vyhlad na bazén, uplne horné poschodie, snáď nechytite tie izby kde je výhľad na parkovisko alebo zadok hotela kde su kuchyne 🫣 to vy prídete uz neskoro večer. Tam je o.hodinu viacej.
@weronika646 vodu dopĺňali denne, pol litra na osobu. Trezor na izbe bol. Po svk nie, ale anglicky celkom vedeli. Vyhlad na bazén, uplne horné poschodie, snáď nechytite tie izby kde je výhľad na parkovisko alebo zadok hotela kde su kuchyne 🫣 to vy prídete uz neskoro večer. Tam je o.hodinu viacej.
@nanka1986 prosim a eura ste zamenili tam?
@nanka1986 a ten delegat isiel s vami az na hotel?
@weronika646 menili sme si este doma, ale zmenáreň je priamo v hoteli a aj pred hotelom rovno a s dobrým kurzom. A delegat zalezi od cestovky myslim, nas pred letiskom čakali autobusy, v ňom nam pani v češtine vysvetlila co a ako. Na hotel sme šli sami, viacero Slovákov. Delegátka tam bola 4x týždenne v určenom čase a kontakt na nu bol okamžite dostupný.
@weronika646 menili sme si este doma, ale zmenáreň je priamo v hoteli a aj pred hotelom rovno a s dobrým kurzom. A delegat zalezi od cestovky myslim, nas pred letiskom čakali autobusy, v ňom nam pani v češtine vysvetlila co a ako. Na hotel sme šli sami, viacero Slovákov. Delegátka tam bola 4x týždenne v určenom čase a kontakt na nu bol okamžite dostupný.
@nanka1986 dakujem ideme cez Cedok tak uvidime,veceru uz asi nestihneme tak budeme musiet daco po ceste kupit
@nanka1986 dakujem ideme cez Cedok tak uvidime,veceru uz asi nestihneme tak budeme musiet daco po ceste kupit
@weronika646 no mali by vám dat taky box, my sme ho dostali miesto raňajok. Keď som videla zájazd, kt prišiel večer, tak ich dostávali.
@weronika646 no mali by vám dat taky box, my sme ho dostali miesto raňajok. Keď som videla zájazd, kt prišiel večer, tak ich dostávali.
Pre istotu si hod do kufra kroisant alebo nieco také suchšie, vodu mam budete na izbe.
Pre istotu si hod do kufra kroisant alebo nieco také suchšie, vodu mam budete na izbe.
@nanka1986 dakujem krasne za odpovede
@weronika646 s peniazmi sa vobec nemusis bat. Ja som isla iba s eurami. Hotel ma svoju zmenaren, bez poplatku. Vzdy som zamenila len mnozstvo, kolko som potrebovala. Tusim som si 3x bola menit. Nechcela som, aby mi zostali levy, tak som chodila menit po mensich ciastkach.

@zuzula507 už som to nasla 50 minut
@zuzula507 my sme sli v noci cesty volne tak ani tolko nie mozno 30 minut