icon

Odporúčate na dovolenku Krétu alebo Kos?

kati301
28. nov 2023

Ti, co ste boli, čo skôr odporúčate - Kréta alebo Kos? Chceme s malou dcérou v septembri 24.

jaja20
28. nov 2023

@kati301 Boli sme aj aj a radím ti,aby si vybrala hotel pri pieskovej pláži,lebo na oboch ostrovoch sú aj kamienkove. More bude v septembri vyhriate a počasie vtedy býva pekné.
Ak by si potrebovala niečo konkrétnejšie, napíš.

kacenka396
28. nov 2023

@kati301 tiež sme boli aj aj...na Kose sa nam páčilo viac.

anabela2111
28. nov 2023

@kati301 Kréta neviem, ale na Kose sme boli tento rok a veľká spokojnosť. Krátky transfer z letiska, ostrov je menší, takže všade blízko. Hotel sme mali na západe ostrova v oblasti Marmari, napriek varovaniam, že býva veterno, bolo tip top, pofukoval jemný vetrík, čo bolo v teple skôr vyhoda ako nevýhoda, vlnky akurát, žiadne riasy💙 všade okolo krásne dlhé piesočnaté plaže, žiadna masovka, to je pre nás priorita pekná nepreplnená pláž a čisté more 😇

buberova
28. nov 2023

@anabela2111 prosím vás akú ste mali pláž/hotel? Ďakujem ;)

elief
28. nov 2023

Boli sme na oboch, na oboch bolo skvelo...

anabela2111
28. nov 2023

@buberova Hotel Casa Paradiso, patrí k nemu pláž s bledým pieskom, občas sa nájde kamienok.

bluemoon24
28. nov 2023

@kati301 my jsme byli na Krete a uz bych si ji jako dovolenou nevybrala 🙂

martinka13
28. nov 2023

Boli sme na oboch. Treba vybrať dobrú stranu ostrova, kde neufuka. Za mňa v septembri už chladno. Ale ja mam rada teplo....

kati301
autor
28. nov 2023

@anabela2111 presne tento je v ponuke, vďaka vám som sa aj rozhodla, ideme sem 🙂 tiež chceme pokoj a čo najmenej ľudí 🙂

jaja20
29. nov 2023

@kati301 My s manželom aj @elief sme tiež boli v Casa Paradiso a veľmi sa nám páčilo. Písali sme aj recenzie s fotkami.

anabela2111
29. nov 2023

@kati301 mňa tiež motivovali dievčatá z koníka, a bolo to veľmi dobre rozhodnutie, deťom sa páčilo úplne všetko, stale si rozprávajú zážitky, určite by sme sa tam ešte chceli vrátiť 💙 pomer cena a kvalita podľa mňa bezkonkurenčné 😇

elief
29. nov 2023

@jaja20
@anabela2111 áno, nám sa tiež náramne páčilo 😉😉😉

rorino
5. dec 2023

@kati301 Rodos-najhorsia dovolenka,akú sme zazili

elief
5. dec 2023

@rorino ktorý hotel má Rodose?? Boli sme dvakrát, teraz to zatiaľ vyzerá na tretí krát, nech sa vyhneme omylu, ďakujem

madeincssr
5. dec 2023

Nemali ste na Kos-e pozdĺž celej pláže povyplavované valy uschnutej morskej trávy? Mne to tam trochu vadilo. Inak až na nejaké špinavé smradľavé zátišia okolo kontajnerov medzi rezortom a plážami celkom fajn.
A tie útulné taverny jedna vedľa druhej s vtedy ešte rozumnými cenami boli pekné. Len my somári All- inclusive. V recenziách vtedy odporúčali nedávajte si pol/plnú penziu, prídete o tie taverny a mali pravdu. Ale dnes to už môže byť cenovo niekde inde.

rorino
5. dec 2023

@elief oblasť Faliraki,hotel Evita bay,ževraj 4*,no všetko úplná katastrofa.Ale ževraj tam je ešte jedna Evita,neviem aká,a ten že nie je taký hrozny.

elief
5. dec 2023

@madeincssr my sme boli Kos- Casa Paradiso a žiadne naplaveniny neboli

elief
5. dec 2023

@rorino joj ďakujem, ten sme veru vyškrtli zo zoznamu na základe recenzií, my sme boli v Stegne- Porto Angeli a v Kolymbii- Lydia maris, obe dovolenky boli skvelé, chvalabohu... Ďakujem za odpoveď

jaja20
5. dec 2023

@rorino Ja už druhý rok pokukujem po Blue sea beach resort Faliraki, ale stále naňho dávajú vysoké ceny,tak vždy ideme na dovolenku radšej niekde inde...

elief
5. dec 2023

@jaja20 Blue Sea Holiday village, po tom pokukujeme teraz, to je Afandou, uvidíme ešte, čo nám cinkne do nosa

rorino
5. dec 2023

@jaja20 Faliraki má zlý pláž hrubozrnny piesok,kamene ostré pri vstupe do mora,a videli sme z mora krásne hotely,no prístup k pláži žiadny🤦.Nás by viac na Rodos nik nedostal

jaja20
5. dec 2023

@rorino Pozri ten hotel, ktorý som napísala,tam je more pekné.