Odporučíte nám alternatívu k Turecku na dovolenku?
Ahojte, posledne roky sme si zvykli na Turecko, ale nejak zacinam pokukavat po inej krajine. Co nam odporucate? Jedno male dieta do 5rokov, uprednostnime dovolenku letecky, let do 3h, transfer do hotela aby netrval dlho (max 1,5h) cize destinacia nie daleko od letiska. All inclusive nemusi byt, ale nech nas stravovanie nezruinuje 😀 v letnych mesiacoch teple more, pekne ciste plaze a moznost navstivit nejake historicke centrum a pod. Promenada je bonus, pripdne tio na hotel s aquaparkom este vacsi bonus, ale kludne staci poznat len destinaciu ☺️ dakujem za rady
@jamabe Môžem sa opýtať, kde na Cypre,plaž ste spomenuli ale nie rezort.ak by ste boli taká zlatá, poslali by ste mi názov hotela, v ktorom ste boli. Pre nás je topka Lindos , ale sme 4 a finančne to każdy rok nedávame.....striedame s Chrvatskom,ale to varím tak to celkom až taký oddych nie je....
@fjordis volá sa Nissi Beach resort
@sasa1310 prosim ta (aj ostatni) co sa nepaci na tureckom mori? 😀 my sme boli tento rok v hoteli v side na plazi v evrenseki a mne sa more pacilo, teple, plaz piesocnata ale piesok nebol taky priserne jemny ako sme zazili x rokov dozadu v bulharsku napr. Mam pobehanu aj malorku, bola som na ibize, v chorvatsku na par miestach, atd, ale mne sa nezda zeby more v TR bolo o tolko horsie. Len teraz mam rodinu, uz necestujem ako nezadana zabavy chtiva, tak uprednostnujem take ine dovolenky 😀
@anonym_autor ja som bol tiez v turecku v side a plaz pieskova bez kamienkov a more pekne. Urcite lepsie ako v chorvatsku. Takze tiez nechapem 😆
Mallorca
Alebo keď sa vám páči štýl Turecko tak skúste Egypt… tá nová oblasť Marsa Matruh… more tam vyzerá fakt dobre, čistý Karibik aj služby budú isto na úrovni a možno vás zaujme nejaký výlet…
@misana84 Marsa Matruh rozhodne neodporúčam... boli sme vlani... to má od tureckých služieb ďaleko... more je síce nádherné, ale väčšinou sa kvôli veľkým vlnám a červenej vlajke nedá kúpať....

My sme boli aj na Rodose (Lindos princess), aj viackrat v Turecku, teraz sme boli na juznom Cypre a boli sme nadšení. Krasna plaz (Nissi), cistucke priezracne more, ubytko v pohode, bolo ciste, len mensie. Najlepsia strava. Ziadny tobogan, ale my teda do bazenov pri mori nechodime. Cenovo nas to vyšlo viac ako Turecko, ale zase tento rok sme T. vôbec nepozerali, tak neviem, ci aj tam nestupli ceny.
@jamabe Môžem sa opýtať, kde na Cypre,plaž ste spomenuli ale nie rezort.ak by ste boli taká zlatá, poslali by ste mi názov hotela, v ktorom ste boli. Pre nás je topka Lindos , ale sme 4 a finančne to każdy rok nedávame.....striedame s Chrvatskom,ale to varím tak to celkom až taký oddych nie je....