Omán - dovolenka
Ahojte, boli ste niekto v Ománe baby?chystáme sa v novembri a rada by som nejaké postrehy, rady a tak. ...dakujem 🙂 🙂
Ďakujem baby. My letíme v máji prvý krát a sama neviem co všetko tam budeme potrebovať
simca401 a kde idete?My Salalah Hotel Al fanar
Baby a ešte jedna otázočka. Neviete náhodou ako je to s cigaretami?Ci si môžem vziať zo sebou alebo ako to je?
@hassana idete priamy let či prestup V Dubaji? Lebo v Dubaji na letisku sne sa strašne narehotali ,svagrina je fajciarka a po 5 hodinách v lietadle nutné potrebovala zapáliť a tam sa nikde nedalo keďže sa čaká len v jednom termináli, a potom sme v strede našli fajčiarsku miestnosť, taka menšia, z dvoch strán presklenena a v nej 30 fuzatych Indovia v turbanoch v kudole dymu😂😂😂ten pohľad bol fakt za milión jak my dve blondínky sme tam ostali stať a v momente sme sa otočili na opätku,že to teda radšej vydrzi 😁😁
😂 tak to musel byť zážitok 😂 my ideme priamy let. Zase nie som taká tuhá fajčiarka a vydržím ten let. No som zvedavá ako to dopadne.Dúfam, ze si to užijeme. Bolo by super keby tam ešte niekoho splasime na kávičku, drink 😝
Ahojte žienky! Tie, čo máte za sebou dovolenku do Ománu cez Hydrotour a s Travel Servicom- koľko vám cca trval let? 7 hodín, viac? Spätný let na SVK ste mali aj s medzipristátím a dotankovaním v inej krajine, alebo ste leteli priamo? Ďakujeem 🙂
@simca401 My vlani v marci našťastie bez dotankovania. Tam cca 6,5h, späť 7,20h.
My sme sa vrátili v sobotu a bolo suprovo 🙂 🙂 🙂
@simca401 Muži na večeru dlhé nohavice.
@oliverceky a zeny kratke saty? Su ok?
@simca401 Ženy aj minišaty
@zabkab30 Vlani v Rotane museli páni dlhé nohavice.
@oliverceky sranda...u nás to bolo úplne voľné
V lepsuch hoteloch vacsinou musia mat muzi na veceru dlhe nohavice-musia ako musia, ak nema, tak ho neposlu predsa kupit....vacsinou sa to nie velmi dodrziava
My zeny mame volnu ruku, mozeme ist aj v priesvitnej nocnej kosielke a nikto sa nebude hnevat
Baby, aký je časový posun v Ománe? +2 alebo +4 hodky?
Baby boli ste niekto v hoteli The Ritz Al bustan palace? Dakujem
@mia_31 To je v Salalahu?
@oliverceky Muscat

Ďakujem pekne.Ideme začiatkom mája a prvý krát tak mam trochu stres.Co zbalit aby nás tam niečo nezaskocilo.Predsa je to iná mentalita