icon

Omán - dovolenka

sakura77
23. sep 2016

Ahojte, boli ste niekto v Ománe baby?chystáme sa v novembri a rada by som nejaké postrehy, rady a tak. ...dakujem 🙂 🙂

padol
5. máj 2017

tam je to nádherné, určite by som odporučil, len neviem ako je to tam teraz s bezpečnosťou.

simca401
7. máj 2017

Uzasnaa.. Sme tu! Salalah rotana resort

lubere
7. máj 2017

@simca401 aké je počasie a more? 🙂

simca401
8. máj 2017

@lubere pocasie je perfektne,je tu horuco! More je teple a o bazenoch ani nevravim

rebekaxx
8. máj 2017

Ahojte, my sa vcera vratili a bolo vyborne. Od tej 12 to 15 bolo velmi teplo, ale to sme boli na obede a dcerka v detskom kutiku s animatorkou. Ma 3 roky. Odporucam destinaciu aj hotel Rotana. Ak by ste chceli vediet viac, kludne sa pytajte.

lubere
8. máj 2017

@rebekaxx je na hoteli zmenáreň? A oplatí sa ísť na nejaky výlet? 🙂 joooj tesiiim

rebekaxx
8. máj 2017

Ano, je, avsak nemaju vyhodny kurz resp. maju asi ten najhorsi. Je tam ale bankomat takze sa da vyberat podla potreby. Ich peniaze ale vlastne nie su potrebne, aj za vylety sa da platit v eurach. Na ziadnom vylete sme ale neboli pretoze sme mali so sebou dcerku a pre tu sa mi to zdalo narocne v tom teple. V ramci inclusive konceptu je vsetko v cene. Ja som ale kavickarka a preto som si davala v bare na recepcii espresso, za ktore sa plati. Inak v cene je prekvapkavana kava.

lubere
8. máj 2017

Kolko prosím vás este vysolime za visa ma letisku? Ideme dvaja + dieťa 6 ročné

rebekaxx
8. máj 2017

Zvýšili ich na 55 EUR za osobu bez ohľadu na vek.

lubere
9. máj 2017

Teraz kukam pocasie a od 12teho dazd burky prehanky :O mna slak trafi ak budeme tyzden pod mrakmi sedieť

lubere
9. máj 2017

@rebekaxx ake ste mali pocasie? Nam hlasia buduci tyzden burky a oblacno :(

rebekaxx
9. máj 2017

Podla accuweather to vyzerá ok az do 1.6. kedy by mal začať monzún. Ak vam aj bude pršať tak určite nie cely den a este sa budete aj tešiť ked slnko občas zájde za mraky. Ak tam je totiž 33 stupňov tak pociťova teplota je okolo 40. Takze určite bude dobre. Nam pršalo hned v nedeľu po príchode, a potom uz nič, miestami bolo zamračené.

lubere
9. máj 2017

@rebekaxx a nafukovačky tam môžeme zobrať? :D

rebekaxx
10. máj 2017

urcite ak chcete🙂

matulka1981
21. júl 2017

Dievcata hotel salalah rotana resort.....spokojnost?...recenzie?...to ze je to iba hotelovy komplex a v okoli nic s tym som vysporiadana😂😉

matulka1981
21. júl 2017

@rebekaxx
Prosim ta v akom obdobi ste boli v Rotane?...pocasie?...my ideme na prelome oktober november,dufam ze uz nebude velmi teplo...animacie pre deti tam boli?...a celkovo spokojnost?...

matulka1981
21. júl 2017

@rebekaxx prosim ta a este na ake vylety sa da ist?...ideme s tromi detmi 7 ,5 rokov a a 5 mesiacov tak reku zeby mm s vacsimi aspon na nejaky vylet vybehol...a ja s malym pri bazene😉

matulka1981
21. júl 2017

@koszi prosim ta ake ste mali pocasie v novembri?

simca401
21. júl 2017

@matulka1981 my sme boli v rotane, a druhy krat by sme tam uz na dovolenku nesli-ale to nemame este deti, mozno vam by vyvhovoval viac. Je tam uplny ale ze uplny klud, ten hotel my sedi viac na starsich ludi a seniorov, ako pre mladsie rocniky. Ziadna hudba-iba tie ich arabske melodie, ziadne animacne programy, ci pre dospelych a pre deti taktiez nic. Vecer nie su ziadne programy pre hosti ani pre deti. Keby si mam este raz vybrat, idem do hotela Fanar, tam bol pre deticky aj program a myslim , ze bol viac moderne smerovany- Rotana je este na taky starsi styl. Dajú sa vybrat aj vylety-my sme boli v Salalah, ale nebolo to nic extra, stal dost penazi, a dokopy nic sme nevideli, cakali sme od toho viac. Celkovo vylety boli velmi,velmi drahe.

sakura77
autor
21. júl 2017

@matulka1981 my sme bolI vo Fanare od 4.11 a bol totálny hic,vôbec sa nemusíš obávať, váš termín bude asi ešte viac. Fanar len a len doporučujem, úžasné pláže, ma dve lagúny plus otvorené more a chodili k nám aj z Rotany sa kúpať 😉 oman je celkovo na takú kľudný total vegetnu dovolenku, nejak akčné veci sa tam robiť nedajú ale na oddych super. Teraz ideme do Emirátov ale o rok adi zas dáme Oman

matulka1981
21. júl 2017

@simca401
@sakura77 dakujem kocky...to zeje tam klud s tym ratam...najmladsi ale nebude mat este ani 5 mesiacov takze nejAku divocinu tento rok aj tak nehladame a ideme vylozene na par dni sa ocvachtat v mori a oddychnut...😉Toz uvidime...ked tak potom hodim info...😉A animacie tam nie su?...lebo xo som citala recenzie tak vraj by tam malo byt cosi pre deti😲To by som teda pre nasich dvoch starsich prijala😕

matulka1981
21. júl 2017

@sakura77 my sme prvotne tiez zvazovali dubaj ale potom si hovorime ze s malym je to este zbytocne tak asi zas az na buduci rok...preto sme nakoniec ten oman vymysleli😉

matulka1981
21. júl 2017

@sakura77 pozrela som foto a miestami to fakt vyzera ze ste tam boli sami😂😉este sa spytam vidim te ste si pozicali bike da sa tam kdesi s deckami 5 rokov a 7 rokov trosku povozit?..teda bezpecne nie popri hlavnej ceste...a kolko stupnov ste asi mali v tom novembri?...dakujem

rebekaxx
21. júl 2017

@matulka1981 My sme boli v maji, bolo uz velmi teplo, ale dalo sa. Je tam domcek, v ktorom su iba animacie pre deti. Pocas nasho pobytu tam boli slovenske animatorky a dcerka bola nadsena. Ma styri rocky takze jej vela netreba. Vylety boli, ale my sme ziadny neabsolvovali. Mali sme papucovu kulturu.

oliverceky
21. júl 2017

@sakura77 Kam do Emirátov a kedy idete?

sakura77
autor
21. júl 2017

@matulka1981 my sme animacie mali...ale tak nie je to také ako napr Turecko ale deti sa pobavili..Akurát tam býva maaalinko detí takže bolo to také srandovne no
A prečo vyhral Omán nad Dunajom? Ved to máš oveľa bližšie. ..? Ale ľutovať nebudeš je tam krásne
Bicykle tam boli na požičanie všetky možné druhý aj pre deti s pomocnými kolieskami
Tie hotely sú všetky pokope prepojené cestičkami plus také centrum medzitym-obchody a tak-to sa všetko ešte len pripravovalo ale myslím že teraz to už bude a tam sa všade dalo ísť, to boli väčšinou chodníky a max golfový autíčko išlo takže paráda, všetky hotely si si mohla obzrieť. Odporúčam bicykle určite.
A áno Fanar má až tri pláže plus bazény takže ti ľudia sa tak porozdelovali a vyzeralo to takto poloprázdnom a kľudne, no super, žiadne tlačenice na pláži a v mori.

sakura77
autor
21. júl 2017

@oliverceky
Ideme v novembri a hotel Double tree by Hilton Marjan
Chystáte sa tiež niekam tam?

vevenail
25. júl 2017

Mala otazka, citala som ze beru niektore lieky ako drogy, maly ma astmu budem musiet brat spreje a ine lieky, neviem dovod ale niekde som citala ze astmatikom tam nieje vhodne ist( dovod neviem) mate niekto skusenost?

simca401
25. júl 2017

@vevenail moj manzel je astmatik a alergik, bral si zo sebou lieky, a bez problemov... A jemu vzdy lekari odporucali chodit kvoli tomu pri more,dokonca ako dieta chodili ako astmatici pri more