icon

Oplatí sa dovolenka v Chorvátsku?

perthes
20. júl 2022

Asi sa niekoho dotknem, kto je milovník Chorvátska. Nechcem kritizovať,lebo ja som tam osobné nikdy nebola, ale zaujíma m, či naozaj sa oplatí po finančnej stránke dovolenka v Chorvátsku. Zrejme ano, keďže rok čo rok húfy Slovákov tam cestujú. Prosím vás, kto ste tam boli koľko vás vyšla dovolenka... samozrejme aj s nákupom keďže si poväčšine varia sami. ja som jednoznačne za dovolenku letecky s All inclusive. Mne slovo dovolenka vychádza zo slova dovoliť si..a ísť nabalena s jedlom a tarigat sa autom 12 hodín tak t sa fakt musí oplatiť..🤔🤔🤔🤔

Strana
z4
snezienkaaa82
21. júl 2022

A ešte mam jeden bonus. Po Jadrane mame na par mesiacov pokoj od ekzému.👍
Predtým nezmizol ani pri mŕtvom mori.

maximko25
21. júl 2022

@jjanulienka dakujem🤣nie som milovnicka ryb a teda tvoj argumenr ma presbedcil ze uz asi ani nebudem🤣🤣🤣

visna6
21. júl 2022

@perthes my sme boli toto leto s dcérou 2 ročnou..nechceli sme letieť, riešiť čo môžme nemôžme vziať do kufra a predsa len mám radšej keď ja uvarím ja...mimo toho ale mám Chorvátsko rada,bola som tam aj pred svadbou a je tam čo pozerať, kde ísť na výlety, nájsť si krasne pláže.
Boli sme 2 týždne....týždne v zadare a týždeň na krku. Dokopy s ubutykom,s jedlom čo sme kupovali, občas restika, suveníry zmrzliny a voloviny (to som počítalazpaltila z peňazí ktoré sme mali rozmenené...) Plus benzín...nas to vyšlo dokopy na nejakých 1400€ za všetko

panelacikova
21. júl 2022

@lucinka1988 idete tam autom?

panelacikova
21. júl 2022

@deniseee a prečo ste tam preboha ostávali? myslím v tom "hoteli" na SK? nečítali ste vopred vybavenie izby? netelefonovali ste, aby ste to prezistili? ak vybavenie nesúhlasilo s realitou, prečo ste sa nezdvihli a neodišli preč? okamžite by som riešila s majiteľom. takú ešte nehrali, že idem do dediny kúpiť poháre 🙄

lucinka1988
21. júl 2022

@panelacikova áno autom a trajektom z pevniny

panelacikova
21. júl 2022

@lucinka1988 no a presne toho sme sa pred 3 rokmi báli, teraz sú také horúčavy, že keby tam vypukol požiar, tak v prvom rade zachraňujú ľudí, autá tam nechajú napospas, myslím si. tak sme sa napokon rozhodli pre ten zadar...

lucinka1988
21. júl 2022

@panelacikova Tak jasneze sa vždy môže stať hocičo, to človek nikdy nevie a môže byť aj doma..Ale! Rab je jeden z tých ostrovov, kde veľmi často prší, najmä v noci teda, že cez deň teplo, slnečno a príde večer a uplná prietrž mračien, ráno do cca 09:00 všetko vyschne a zase dokola..teda aspoň pred pár rokmi, keď sme tam boli to tak bolo a aj domáci vraveli, že tam takmer každú noc prší..

janka2501
21. júl 2022

ja som bola v chorvatsku od 2.7 -16.7, a vysla ma 800e, a s ubytkom....to sme platili na polovicu apart....cena za apart.bola 820e...zvysok bol na minanie, a bohato vystacil, a to sme chodili na vecere, na vylety, do obchodov na nakup....boli sme v Omisi, cesta trvala 10h

liv1
21. júl 2022

@lucinka1988 neviem ake mate zajednane ubytko, ale Rab je velmi pekny ostrov. Najzelensi v HR vraj. Na jar sa tam organizuju zajazdy pre velmi pozitivne ucinky pre ludi s dychacimi problemami. My sme boli niekolkokrat v casti s uplne priezracnou vodou, pomaly sami (nasli sme si take zakutia), no nieco naaadherne. To bolo este pred detmi. Velmi radi na to spominame. Teraz s detmi chodime zatial kvoli bezpecnosti na normalne plaze. Okruhliaky mi nevadia a dokonca to mam radsej. Voda je cistejsia a i tak sidavam topanky do vody. Ale su tam aj pieskove plaze. Ludia maju radi Lopar, ale ten ja konkretne fakt nemusim 🙈. Tam je obrovska pieskova plaz, velmi dlho plytka, idealna pre uplne male deti. Jedina vec mi je luto, ze to nie je aspon poloostrov, ze keby cokolvek bolo treba, clovek sa dostane k osetreniu aj v noci. Na Krku sa malemu stal velmi zly uraz o 9 vecer a mali sme stastie, ze sme sa dostali autom do Rijeky do nemocnice.

panelacikova
21. júl 2022

@lucinka1988 tak to by bolo super, keby nočný dážď ochladil okolie 🙂 však potom daj vedieť a užite si to! 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
pondelok01
21. júl 2022

@miriam11 teple more pre mna znamena prijemne na kupanie v lete, a take v chorvatsku urcite je.

lucinka1988
21. júl 2022

@panelacikova Vďaka☺️

lucinka1988
21. júl 2022

@liv1 máme apartmán na pláži, ideme s 2 malými deťmi, verím, že všetko prebehne v poriadku, tie zaujímavosti čo píšeš o Rabe som nevedela a Lopar poznám, tiež ma ale neoslovil, lebo človek tam má pocit, že je na jazere niekde🤷‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
liv1
21. júl 2022

@lucinka1988 napisem ti do spravy, kam sa (ak pojdete na vylet) pripadne chodte pozriet. Krasna mala plaz na cípe, cista, pekny vyhlad, piniove lesy navokol ☺️

lucinka1988
21. júl 2022

@liv1 budem Ti veľmi vďačná 🙏🙏🤗

jjanulienka
21. júl 2022

@liv1 môžeš aj mne prosím poslať🙏? Ďakujem ❤️

deniseee
21. júl 2022

@panelacikova neslo o ubytko, ktore sme na SK vybavovali my. Islo o spolocny vylet s viacerymi priatelmi a ich rodinami. Citala som vopred recenzie na to miesto, ktore neboli nijako dobre, ale aj take, ktore neboli take zle. Az na mieste sme prisli na to, ze tuto horsiu uroven malo druhe poschodie, na ktorom bola nasa izba a prve poschodie bolo prerobene, takze ti, ktori mali izby tam, boli na tom lepsie. Stale sa to ale neda porovnat ani cenovo ani vybavenim s tym, co dostaneme za rovnake peniaze v Chorvatsku.

jasminkaj
21. júl 2022

Chodíme do Chorvátska, ale NIKDY som tam nevarila ani nebudem.. na dovolenke oddychujem. Vždy ideme minimálne na polpenziu. Tento rok 2 dospelí + 2 deti s polpenziou na 7 nocí 780 eur. Cesta autom cca 8 hodín čo je v pohode v noci s 1 zastávkou, inak deti prespia cestu. Chorvátsko je krásna krajina, má úžasné parky, hory, čisté more (v porovnaní s IT, GR, TR..). A s malými deťmi aj relatívne bezpečná krajina.. čokoľvek sa stane, sadnem do auta a za 8 hodín som doma.

xsimonas
15. máj 2024

@perthes mne sa do Chorvatska nikdy nechcelo, nejak ma to tam vkuse odradzovalo :D Potom sme si povedali s priateľom, že na motorke precestujeme Chorvátsko, Čiernu horu, SLovinsko... Boli sme v Zágrebe 1 deň, rýchla prechádzka mestom, ceny celkom v pohode, ale asi viac nemôžem povedať, keď sme tam boli tak krátko. Potom sme šli na ostrov Brač, do mesta Bol a to už bola iná trieda :D Nečakali sme, že za jednu večeru pre dvoch za obyčajné cestoviny bez mäsa sme nezaplatili menej ako 50e. Asi každá reštika takto zdierala ľudí. Potom tam boli nejaké food stánky, tam už boli ceny prijateľnejšie. Čo sa týka atrakcií, bol tam jachting, snowboarding, kajaking a na tie sme tiež radšej nešli, lebo to boli tiež pálky. Celkom fajn by bolo si požičať bicykle, my sme mali však moto, tak sme vehali po ostrove na moto. Za nás to bolo fakt krásne prostredie, ale tie ceny nás proste odradili :/

krtko1313
15. máj 2024

@panelacikova jéj, ďakujem pekne, za podrobné porovnanie. Dobre vedieť.

Strana
z4