icon

Oplatí sa ísť koncom augusta do Bulharska?

21. aug 2024

Ahojte oplatí sa ist do bulharska ( slnečné pobrežie) 27.8-3.9?

Strana
z2
maciatkolulu
23. aug 2024

@cacianka 🤣🤣🤣🤣👍

slovakboy
23. aug 2024

V Bulharsku sme boli na viacerých miestach a viac krát v Primorsku. Boli sme aj v septembri mne sa veľmi páčilo manželke vadilo že už nie je horúco. Voda bola teplá. Ale už sa nedalo že vypekať na slnku ale slnko stále hrialo. Manželke vadilo že keď vyšla z vody bolo jej zima. Mne nie. Aj tak tam bolo teplejšie ako v Chorvátsku v auguste. Voda určite. My sme chodili ešte v čase keď neboli také teplé letá a jesene. Občas prišli tri dni zlého počasia aj v júli, ale inak nám počasie vždy vyšlo. Rýchlo príde tam mrak a rýchlo odíde. A Prímorskom je naj. Mne sa páčilo viac ako Slnečné pobrežie. Turecko je teplejšie aj Egypt a Egypt je lacný teraz.

slovakboy
23. aug 2024

Píšeš že budeš na Sslnečnom pobreží a ja ti píšem že Primorsko je lepšie. Áno je ale je to len môj pohľad. Slnečné pobrežie je luxusnejšie a asi budeš v all inklusive. Mne sa veľmi páčia Bulhari skvelí ľudia, ako my len pohodovejší. Turci super ale už tam cítim že je to vzdialenejšie kultúra. V Bulharsku ako keby som bol na Slovensku. A práve to Prímorskom je super keď sme nemali all inklusive a chodili sme si každý den inde na obed alebo na večeru. Kúpiť sa tam dá všetko, cítil som sa tam slobodne. V tom Primorsku je väčšia šanca zažiť Bulharov a pokecať s nimi. To sa mi páčilo.

nikasmile
23. aug 2024

Máme tam teraz rodinu a je tam teplo.

jozef263
27. aug 2024

My sme už boli viackrát v Bulharsku a veľmi spokojný

maciatkolulu
27. aug 2024

Ono teplo bude Tom termíne a teda dosť extrémne aj na zlatých pieskoch v BA🤣

banderaska29
27. aug 2024

tak ja som dosť náročný človek, Ale Bulharsko pomer cena-kvalita musím chváliť do nebies. more aj pláž boli perfektné (boli sme na Sunny Beach), fakt som si to tam užila. jedine čo ma trošku štvalo, bolo pivo a jedlo, mali také zvláštne fašírkové mäso plné rasce a dodnes mám tu chut v nose 😀

inak sme si užili aj centrum, aj hotel, aj párty. za mňa určite aj koncom augusta ( aj my sme tak boli) bolo horúco, tento rok bude tiež určite piecť jak blázon. boli sme v hoteli Kavkaz.

daria_1997
27. aug 2024

Boli sme teraz tyzden, extremne teplo, more teplucke, čiste urcite odporucam

iivkaa1
31. aug 2024

@mondolina ahoj my mame booknute 15az 22.9...zvykne tam byt este teplo? Ideme s detmi... Ďakujem

mondolina
31. aug 2024

@iivkaa1
určite

fairestofthemall
3. sep 2024

Aspoň na južnom pobreží v tomto období zima nie je. Máme tam apartmány, preto tam chodíme niekoľko krát do roka, aj na predĺžené víkendy. Ja tam idem zajtra, už som tak bola buď začiatkom septembra alebo koncom augusta, a v pohode. Akurát už v septembri na Sunny beach nie sú otvorené všetky tie podniky a atrakcie v lunaparku. Už sa teším, ako sa okúpem v Čiernom mori. Raz som zažila, že koncom septembra bolo studené more, a na ďalší rok som sa v prvom októbrovom týždni kúpala.

zuzap33
3. sep 2024

@fairestofthemall dnes s Bulharska odchadzame po 10 dnoch. Super pocasie, mozem len odporucat

iivkaa1
6. sep 2024

@zuzap33 dufam, ze ked tam budeme od toho 15teho bude ešte pekne počasie

fairestofthemall
13. sep 2024

@zuzap33 tak to som rada, že vám vyšlo počasie.

fairestofthemall
13. sep 2024

@iivkaa1 to už je ťažké odhadnúť. My sme tam boli teraz od 4 do 9 a ešte more bývalo teplé, ale to počasie už nebolo úplne také teplé. Niekedy to býva jeden týždeň tak, iný týždeň inak. Boli sme už koncom septembra a na kúpanie to veľmi nebolo, a naopak začiatkom októbra som sa kúpala. Keď už by to nebolo ideálne na kúpanie, zase sa dajú lepšie pozerať pamiatky, okolie.

Strana
z2