Osvedčené wellness pobyty na Slovensku, v Poľsku a Maďarsku
Ahojte, opat si idem po radu 🥹
Chcem kúpiť mojej polovičke nejaký welness pobyt- my dvaja len, ideálne 3-4 dní a sauna, vírivka, welness k tomu. Pozerala som zlavomat a vôbec si neviem vybrať. Väčšina ponúk udáva, že welnes na 60 minút len a to mi príde ako blbosť, keď už tam budeme. Nech si oddychneme trochu. Mate niečo osvedčené?
Slovenko pripadne Poľsko, Maďarsko, pôjdeme autom asi 😄 rozpočet je cca 500€. Co podľa ponuk neviem ci bude dosť, ale žiaľ viacej neviem dat :( a ma to byt prekvapením, darček k narodeninám.
@meluzina29 ja mam rada hotel Permon Podbanske.
@meluzina29 však ale na pobyte si mozete doplatit, čo chcete, nie? Nemusíte sa drzat len voucheru zo zlavomatu.
Hlavne na zlavomate čítaj všetky podmienky hlavne malými písmenkami , prediera prípadnému sklamaniu
@meluzina29
Pozri toto, mne sa tam pacilo: https://www.hotelhappystar.cz/specialni-balicek/
Dalsie moznosti
Infinit Maximus Resort Brno, Vinarstvi u Kaplicky Zajeci
alebo hotel Panorama Trencianske Teplice, hotel Permon Podbanske, hotel Montfort Tatranska Javorina, hotel Elizabeth Trencin, kupele Brusno Caracalla Spa (tu vsak strava za mna dost slaba)
@meluzina29 rodičom sme kúpili na zlavomate pobyt v hoteli Pieris. Wellness bol neobmedzený cely cas v hoteli pwrmon, ktorý je blízko a hosti tam vozia kedy chcú 😊 veľmi sa im páčilo, ten wellness je brutálny 😊 neviem či aj priamo hotel Permon ponúka pobytové balíčky vo vašom rozpočte ale skúste pozrieť na ich stránke 😊
My sme s mužom naposledy boli v AquaCity Poprad v hotelu priamo v aquaparku, tam bol tiež wellness neobmedzený a bolo super 😊 ale my sme boli cez týždeň takze aj ľudí bolo malo
@meluzina29 rodičom sme kúpili na zlavomate pobyt v hoteli Pieris. Wellness bol neobmedzený cely cas v hoteli pwrmon, ktorý je blízko a hosti tam vozia kedy chcú 😊 veľmi sa im páčilo, ten wellness je brutálny 😊 neviem či aj priamo hotel Permon ponúka pobytové balíčky vo vašom rozpočte ale skúste pozrieť na ich stránke 😊
My sme s mužom naposledy boli v AquaCity Poprad v hotelu priamo v aquaparku, tam bol tiež wellness neobmedzený a bolo super 😊 ale my sme boli cez týždeň takze aj ľudí bolo malo
@izabela181 neviem ale permon je permon.pieris je na kopci a dochadzat do permonu? pieris je vlastne byvaly hotel krivan ** a ano pieris je uz trosku vynoveny
ja som sa niekedy nachodil pesi permon-krivan
@meluzina29 Kompleks Antałówka Termy & Med Zakopane. Ak ti nevadi cestovat,pozri na bookingu wellnes pobyty v Polsku. Ti maju vzdy neobmedzeny wellnes.
@meluzina29
Pozri toto, mne sa tam pacilo: https://www.hotelhappystar.cz/specialni-balicek/
Dalsie moznosti
Infinit Maximus Resort Brno, Vinarstvi u Kaplicky Zajeci
alebo hotel Panorama Trencianske Teplice, hotel Permon Podbanske, hotel Montfort Tatranska Javorina, hotel Elizabeth Trencin, kupele Brusno Caracalla Spa (tu vsak strava za mna dost slaba)
Wellness hotel kontakt bol super, pripadne je vedľa Horizont rezort 😊 Ako spomína hore @engel76 tak U kapličky je to tiež super 😊

@meluzina29
Grand hotel v Ostrihome