Palmová riviéra - San Benedetto del Tronto

summerlili
15. jan 2014

Pekný deň,
hľadám dobré ubytko pre 2+2 rodinu v tomto meste. Boli ste už niekedy ? Ako ste boli spokojní ? Kde ste bývali ?
Máme záujem skôr o centrum, nie veľmi ďaleko od prístavu, v žiadnom príade nie v Porte.
Ďakujem za každú odpoveď.

duska88
15. jan 2014

@summerlili http://www.fewo-direkt.de/ferienwohnung-ferienh... rezidencia seaside, osobnú skúsenosť nemám, ale apartmán vyzerá ok, výhľad na more, kúsok od pláže, cca 1 km do centra, a má dobré recenzie 😉, len na porovnanie, globtour ponúka apartmány vzadu, ale tam už cena vychádza o dosť viac http://www.globtour.sk/dovolenka/taliansko/san-...

erinka123
15. jan 2014

ja som bola v roku 2010 tu
http://www.firotour.sk/chorvatsko-taliansko/tal...
ubytovanie bolo čiste,pekne,nove...potraviny hned za rohom...jedine co mi vadilo ze je problem sa najest v reštike všade potrebuješ rezervaciu a maju pomerne dlho siestu,na rezidencii sa nesmieš kupat v bazene od 12h do 16h kvôli sieste ,moja dcera bola neštastna z toho lebo more v tej dobe bolo no nič moc ,nasli sa tam odpadky ale to len cez vikend cez týžen bolo čiste,vraj to robia domaci.

summerlili
autor
16. jan 2014

@erinka123 Vďaka za tento tip - Michelangelo. Už som ho predtým pozerala. Bohužiaľ mi nevyhovuje. Ja nejako extra bazén nepotrebujem a presne toto ma odradilo - nemožnosť kúpať sa v bazéne počas siesty (keď mladšia spí a staršia by sa mohla okúpať). A tá cena ☹ v tom termíne kedy chceme ísť. Chceme ísť na prvé dva júlové týždne a za tú cenu, čo majú na jeden týždeň som mala kvalitné ubytko v Lignane na dva týždne, a to je pritom Lignano dosť drahé. Možno to je tým, že ubytko som si vždy zohnala priamo cez taliansku agenziu a nie cez predraženú slovenskú cestovku. Škoda. Pozerala som na mape - je to už v Porte, nie ?

summerlili
autor
16. jan 2014

@duska88 Skúsim pozrieť a preklikať. Cez slovenskú cestovku nemám vôbec záujem ísť, skôr cez taliansku agenziu so sídlom priamo tam.

erinka123
16. jan 2014

@summerlili to je oblast Marche,vobec netušim ci v Porte ja som to nejako neriešila,no je dost drahy,za tu sumu možes ist aj do turecka...ja som bola cez renytravel. Ale ja by som tam do tej oblasti uz neisla.

summerlili
autor
16. jan 2014

@erinka123 Ak môžem vedieť dôvody, prečo by si tam už nešla ? Celkovo oblasť alebo len toto ubytko alebo ... ? Ono je to do centra SBDT dosť ďaleko, aj to ma odrádza.

erinka123
16. jan 2014

@summerlili ta ich siesta a more bolo spinave vlastne ludia taliani nevazia si turistov robia sa ako keby nad nich nebolo. Hore na severe talianska su taky neni s tym to som sa stretla len v san benedette...navyse aj na recepcii proste ta maju na haku. V plazovom bare taktiez cakali sme na jedlo hodinu a po hodine prisiel talian casnik vedel iba svoj jazyk a rozculoval sa ze neviem taliansky ,potom prisla casnicka a po anglicky mi povedala ze jedlo nebude ze je siesta a to sme mali obj. skoro ma porazilo ...inak neboli tam ani obchody iba par mozno 3 z oblecenim dvoje potraviny a ked nieco az veeelmi daleko boli tam len restiky a kaviarne ,pre mna nuda aj pre deti bola som rada ze idem domov a k tomu 18h cesty uz nikdy. Vtedy to bola nudza pre mna lebo chrlela sopka a nelietalo sa tak som zvolila toto a naprd. Ale kazdy je iny treba vyskusat mozno tebe sa pacit bude,ale co sa tyka ubytka to bolo velke a pekne ako dvojizbovy byt.

summerlili
autor
16. jan 2014

@erinka123 Vďaka. Práve to ma zarazilo, že na severe, napr. Lignano je dosť drahé, ale tá úroveň služieb, reštaurácie, ochota, bola všade a nikdy sme sa nestretli s opakom (boli sme tam 4x). Preto sme chceli ísť niekde inde, autom, a po recenziách som vybrala toto mesto a hľadám niečo vhodné súkromné pre rodinu 2+2, ale zatiaľ nič, len skôr samé veľké rezidencie a hotely a nie apartmány 😒 .

hnnbl
6. apr 2015
Používateľ hnnbl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hnnbl.

Boli sme na dovolenke vo Fano a tortoreto. A môžem povedať že Fano bola nezabudnutelna dovolenka. Destinácie ktoré su v palmovej riviere máš tuto vypísane http://odovolenkach.sk/palmova-riviera-taliansko/
ale ja osobne som nič dobre nepočul o Alba adriatica. Ako vravím Fano odporučam určite 😝

sara2830
11. apr 2016

@erinka123 ahoj,prosím ta,nemas nejake foto toho mora?neviem či sa tam oplatí trepat s deťmi,malo by byť čistejšie ako hore,takze nieje?dakujem.

erinka123
11. apr 2016

@sara2830 v PC popozem urcite mam poslem ti to do spravy. Mne sa tam nepacilo , boli sme San benedetto del tronto . Rezidencia Michelangelo.Na plazi hrozna obsluha , stale mali siestu vsetko zavreli aj potraviny cize ak si nestihla rano mala si smolu detom kupit, musela som uvarit a uplne ta ignorovali . V mori boli odpadky a od prezervativov, a iny humus ale podotikam ze tam kde som bola ja neviem ako bolo dalej . Kotvili tam lode talianov a oni hadzali smeti do moraa skoncilo to na pobrezi . Asi tolko .