icon

Plánovaný výlet a dážď

10. júl 2020

Ahojte už asi týždeň sme boli dohodnutí na túto sobotu že pôjdeme na výlet a ako vidím tak ma pršať pondelok utorok sa dať nebude a potom znovu dážď a ochladenie čo by ste robili by na mojom mieste išli by ste zajtra na výlet aj napriek takému počasiu ?

Strana
z2
veronikaszabova
10. júl 2020

@hettinka dakujem ❤

jaskolka
10. júl 2020

V ZOO chodiť v daždi nebude nič príjemné, ani sadnúť potom nikam, vonku budeš mat mokro, s dáždnikom sa obijat? Po meste tiež chodiť v daždi.. Neviem, zmenila by som lokalitu, trebárs jaskyňu, alebo zájsť do aqua parku, neviem, či ste priamo z Košíc, alebo okolie.
Alebo keď vieš, že deti by to nebavilo, prelož výlet do zoo na iný dátum.

katkasav
10. júl 2020

Mne dáva aplikácia v telefóne, že v KE by zajtra - sobota malo pršať až ku večeru, tak keď vyrazíte už ráno, doobeda, resp. okolo obeda budete v KE, môže to byť pekný výlet. Aj keď počasie sa samozrejme mení a na 100% netreba veriť ani predpovediam a aplikáciam.

martyzpp
10. júl 2020

@viestta áno, bola som tam a viem ako to tam vyzerá. A čo že je to v doline? Tam nebude liať či čo? A čo ak príde front skôr?...autorka chcela radu, dala som. Rozhodnutie je na nej.

autor
10. júl 2020

@katkasav vyrážame o ôsmej mali by sme tam byť cca za hodinu a pol ideme aj do Dino parku takže celé to máme obehnute minimálne za dve hodky potom ešte niekde do mesta sa najesť dáme zmrzlinu a pôjdeme domov mne ukazuje že má začať tak o 4 pršať

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
12. júl 2020

@viestta áno užili super bolo strašné by sme ľutovali keby že sme ostali doma počasiu sa veriť nedá

xckaret
12. júl 2020

Neskutocne priblbla tema, ci otazka, sory....

autor
12. júl 2020

@xckaret 🤷

maciatkolulu
12. júl 2020

Neviem ako u vás, u nás svieti slnko, chod na výlet, rovnaka odpoveď ako otázka...

autor
12. júl 2020

@maciatkolulu mi sme už včera boli dnes je tu chladno a zamračené

maciatkolulu
12. júl 2020

"my".....

maciatkolulu
12. júl 2020

A inak aké jednou je, ist vtedy keď to ide, no nie🤩👏

Strana
z2