Plánovaný výlet a dážď
Ahojte už asi týždeň sme boli dohodnutí na túto sobotu že pôjdeme na výlet a ako vidím tak ma pršať pondelok utorok sa dať nebude a potom znovu dážď a ochladenie čo by ste robili by na mojom mieste išli by ste zajtra na výlet aj napriek takému počasiu ?
V ZOO chodiť v daždi nebude nič príjemné, ani sadnúť potom nikam, vonku budeš mat mokro, s dáždnikom sa obijat? Po meste tiež chodiť v daždi.. Neviem, zmenila by som lokalitu, trebárs jaskyňu, alebo zájsť do aqua parku, neviem, či ste priamo z Košíc, alebo okolie.
Alebo keď vieš, že deti by to nebavilo, prelož výlet do zoo na iný dátum.
Mne dáva aplikácia v telefóne, že v KE by zajtra - sobota malo pršať až ku večeru, tak keď vyrazíte už ráno, doobeda, resp. okolo obeda budete v KE, môže to byť pekný výlet. Aj keď počasie sa samozrejme mení a na 100% netreba veriť ani predpovediam a aplikáciam.
@katkasav vyrážame o ôsmej mali by sme tam byť cca za hodinu a pol ideme aj do Dino parku takže celé to máme obehnute minimálne za dve hodky potom ešte niekde do mesta sa najesť dáme zmrzlinu a pôjdeme domov mne ukazuje že má začať tak o 4 pršať
@viestta áno užili super bolo strašné by sme ľutovali keby že sme ostali doma počasiu sa veriť nedá
Neskutocne priblbla tema, ci otazka, sory....
@xckaret 🤷
Neviem ako u vás, u nás svieti slnko, chod na výlet, rovnaka odpoveď ako otázka...
@maciatkolulu mi sme už včera boli dnes je tu chladno a zamračené
"my".....
A inak aké jednou je, ist vtedy keď to ide, no nie🤩👏

@hettinka dakujem ❤