Pláže s prístupovými chodníkmi k moru v Turecku, Grécku a Taliansku
Ahojte viete mi poradiť pláž kde je chodník urobený od hotela čo najbližšej k moru. Najlepšie Turecko Grécko Taliansko ale kľudne aj iné. Ďakujem vám 😇

moj boooze. 🙂 to je dopyt 🙂
@anonym_dd79b3 cestujem s priateľom čo je na vozíku takže áno žiaľ máme túto požiadavku 😇
@anonym_dd79b3 to je čo za hlúpy komentár... Predstav si, že na dovolenky k moru cestujú aj invalidi, aj starí ťažko mobilní ľudia, aj rodičia s deťmi v kočíku. Skús si zobrať kočík s dieťaťom a so všetkými vecami na pláž a choď v piesku 100 metrov... Držím palce...bože, na vracanie mi je z takýchto komentárov 🤮🤮
Skuste pozriet tento hotel v Turecku. Boli sme tam minuly rok a ide chodnik priamo az na molo a teda az k moru...
https://www.kartago.sk/turecko/turecka-riviera/...
@lenica11 My chodíme do Talianska, Lido di Jesolo. Tam na pláži je veľa takýchto vstupov do mora cez mólo až do vody. Pri niektorých sú aj erárne invalidné vozíky, s ktorými sa dá isť až k moru.
Skuste pozriet tento hotel v Turecku. Boli sme tam minuly rok a ide chodnik priamo az na molo a teda az k moru...
https://www.kartago.sk/turecko/turecka-riviera/...
@nuklia neviem to z fotiek vyzistiť ale vyzerá to že na ten chodník resp pláž sa dá dostať len po schodoch ?
@maca1984 a tlačili ich cez piesok alebo je ten chodník prepojený s asfaltom?
@lenica11 tak či je prepojený s asfaltom to naozaj netuším, to som si vôbec nevšimla. Skúsim ešte prekutrať fotky či nenájdem kde by to bolo lepšie vidieť.
Na tom chodníčku čo už je na piesku ich tlačili. Všetko boli ľudia vo vyššom veku, možno im už sily nestačili, alebo keby sa mali " viezť" sami , zle by to šlo. Neviem posúdiť.
@lenica11 tak či je prepojený s asfaltom to naozaj netuším, to som si vôbec nevšimla. Skúsim ešte prekutrať fotky či nenájdem kde by to bolo lepšie vidieť.
Na tom chodníčku čo už je na piesku ich tlačili. Všetko boli ľudia vo vyššom veku, možno im už sily nestačili, alebo keby sa mali " viezť" sami , zle by to šlo. Neviem posúdiť.
@maca1984 chápem ďakujem vám ☺️
V Turecku sú hotely aj úplne bezbariérové, my sme boli napr. Turan Prince v Side, mali tam aj taký plážový vozíček, kde sa dalo presadnúť z invalidného vozíčka a ísť s ním až do vody, hotelový personál pomáhal. A videla som to pri viacerých hoteloch. Takéto chodníčky boli pri takmer všetkých hoteloch v okolí nášho hotela.
V Turecku sú hotely aj úplne bezbariérové, my sme boli napr. Turan Prince v Side, mali tam aj taký plážový vozíček, kde sa dalo presadnúť z invalidného vozíčka a ísť s ním až do vody, hotelový personál pomáhal. A videla som to pri viacerých hoteloch. Takéto chodníčky boli pri takmer všetkých hoteloch v okolí nášho hotela.
@mimimoje ďakujem 😇
@lenica11 ja len taky postreh - ked si vyberam dovolenku, casto zajdem na google earth, tam zadam nazov hotela - mnohe sa daju pekne priblizit a pozriet okolie, budovy, cesty. Mozno to pomoze.
@katarinaba Občas to robíme ale často sú tie zábery staré. A nemôžeme sa na to spoliehať hlavne takto “ďaleko” od domova ale chápem ďakujem 😇🙈
Za nas mozem odporucit delphin diva, Turecko a Limak severny cyprus. Oba maju pristupove chodnikx. Plus mali aj specialne lehatka a dokonca aj take speci voziky na plazi
@katarinaba Občas to robíme ale často sú tie zábery staré. A nemôžeme sa na to spoliehať hlavne takto “ďaleko” od domova ale chápem ďakujem 😇🙈
@lenica11 skus pozriet aj Kamelya Selin, areal hotela je prisposobeny aj vozickarom, na plazi maju take specialne voziky. V case nasho pobytu tam bolo aj par hosti na vozickoch, takze by mali mat aj nejake bezbarierove izby.
Krásny v Turecku je Club Calimera Serra palace neďaleko Side, úplne bezbariérové, rovinka, služby na výbornú a zatiaľ som na dovolenke nikde nemala lepšie jedlo
@anonym_dd79b3 a ty korunovaný primitív 👌