Po dlhšom čase ideme na pobyt a má byť zlé počasie
Prosím neodsudzujte ma za to, aké malichernosti riešim. Viem, že iní ľudia majú veľmi vážne problémy v živote.
Nepatríme k párom, ktoré stále niekde cestujú a každý druhý víkend sú na chate a výletoch. Skôr trávime voľný čas doma. Po 2 rokoch od posledného predĺženého víkendu som iniciovala, že by som chcela niekde ísť. Našla som fajn ubytko, vymyslela som aktivity, ktoré bavia oboch, zarezervovala hotel, kúpila vouchery všetko... V nedeľu máme odchádzať a predpoveď počasia hlási dážď. Len dážď a dážď a dážď. V rámci ubytovania máme nejaký skromný wellness, ktorého manžel nie je veľký fanúšik, mali sme ako bonus aj lanovku na Chopok, mala som v pláne pozrieť pleso, vodopád a všetko sa to asi očividne zruší. A teraz ma to mrzí, lebo som sa veľmi tešila, že po dlhom čase niekde pôjdeme len my dvaja :( čo ak sa budeme nudiť? Čo ak budeme robiť presne to isté čo by sme robili doma? Len za pár desiatok €?
Mali ste aj vy takú skúsenosť, že vám počasie pokazilo výlet? Ako ste sa vynašli?
Ďakujem za každú radu a milé slovo.
@autorka hoď to na plochu, opíš svoju ponuku, daj foto, tiež na Fb. My sme tak v lete posunuli apartmán v Chorvátsku. Naši mali ísť aj s bratom v sobotu, mamku týždeň predtým akútne operovali na slepák a brat mal v stredu pozit.test s horúčkami. Hodili sme to na FB a v piatok sa už rodinka balila na pobyt. Vyskúšaj, môžeš len získať 😉
@nikaeli áno, idem to skúsiť..
@nikaeli napadá ti ešte nejaká iná skupinka ako cestovanie po Slovensku? 🙂
Nuz...pribalit veeela prezervativov. Nech aspon nieco z toho mate.😏

@lenka567899 10 stupňov a polooblačno.. teraz som už v stave že som bola zmierená aj vďaka komentárom vyššie že si to aj v zlom počasí užijeme.. ale to že kvôli chorobe nepôjdeme vôbec tak to som nečakala..
A volala som do hotela a nedá sa to presunúť, zálohu nám nevrátia a asi ťažko niekoho nájdeme za nás.. takže tak...