icon

Pobyt v Hurghade v apartmáne s prístupom na pláž, bez stravy

11. júl 2025

Dobrý deň.Vyberám si túto cestu ,lebo chcem čo najlacnejšiu mpžnosť pobytu a dôvod pobytu sú delfinoterapie. Boli ste niekto touto cestou? Viete dať konkrétne rady, ako sa lacno a bdzpeçne prestravovať, môžeme kľudne aj variť prípadne.Budeme 2 dospelí a jedno dieťa. Radi by sme, aby sme mali aj prístup k nejakej čistej pláži, ktorý by sa nemusel platiť zvlášť.

Strana
z2
autor
11. júl 2025

Zabudla som ešte , že veľmi ďakujem za všetky Vaše skúsenosti a rady,

melanta
11. júl 2025

Pozeraj cez booking alebo airbnb apartmány s kuchyňou v nejakom komplexe alebo kondomíniu so súkromnou plážou. Vyzerá to ako hotelové komplexy, má to pláž, bazény, ale apartmány vlastnia rôzni ľudia, ktorí ich prenajímajú. A pozeraj blízko centra alebo blízko väčšieho obchodu, aby si nemala obchod na kúpu potravín 30 km. Cez airbnb pozeraj prioritne superhostiteľov.

autor
11. júl 2025
@melanta

Pozeraj cez booking alebo airbnb apartmány s kuchyňou v nejakom komplexe alebo kondomíniu so súkromnou plážou. Vyzerá to ako hotelové komplexy, má to pláž, bazény, ale apartmány vlastnia rôzni ľudia, ktorí ich prenajímajú. A pozeraj blízko centra alebo blízko väčšieho obchodu, aby si nemala obchod na kúpu potravín 30 km. Cez airbnb pozeraj prioritne superhostiteľov.

@melanta ďakujem pekne

sisa_s
11. júl 2025
autor
11. júl 2025

@sisa_s ďakujem

autor
11. júl 2025

@sisa_s skúsim aj tam

pralinka25
11. júl 2025

s tou stravou opatrne. varila by som si asi v tomto pripade sama. z balenej vody. v hoteloch stravu prisne kontroluju vzdy vidim ako odoberaju vzorky z kazdeho jedla a aj tak sa stane ze je niekomu zle.
aby ste si nepokazili vracackami a hnakami cely pobyt.

autor
11. júl 2025

Ďakujem.

maddie1711
11. júl 2025

Mne tam strava nepríde nejak drahá. Kamoš tam ma apartmán a dopláca si 140€ na osobu za týždeň AI. Samozrejme cestovka vám pribije ceny že sa hlava zamotá, ale treba si uvedomiť že Egypt je lacná krajina len ľudia platia veľa peňazí za dovolenky (väčšina peňazí ostáva cestovke) možno by som išla touto cestou cez nejakého súkromného SK/cz vlastníka.

maca1984
11. júl 2025

Ak budeš v Hurghade tak mäso napr.choď kupovať do Senzo mall obchod Spineys, alebo nák.centrum Hurghada city center.
Inak dá sa prestravovať v starom centre na Sheratone/Sherry str.je kopa reštaurácii, v bočných uličkách fast food s ich typickými jedlami "za 5 korún "
Kamarátka má apartmány v Hurghade, sice ďalej od centra.. je to rezort aj s rešt., pri pláži
Ak by bolo treba- dám ti kontakt.

autor
11. júl 2025
@maca1984

Ak budeš v Hurghade tak mäso napr.choď kupovať do Senzo mall obchod Spineys, alebo nák.centrum Hurghada city center.
Inak dá sa prestravovať v starom centre na Sheratone/Sherry str.je kopa reštaurácii, v bočných uličkách fast food s ich typickými jedlami "za 5 korún "
Kamarátka má apartmány v Hurghade, sice ďalej od centra.. je to rezort aj s rešt., pri pláži

@maca1984 ďakjjem, ten kontakt kľudne, napíšem sa?

autor
11. júl 2025
@maddie1711

Mne tam strava nepríde nejak drahá. Kamoš tam ma apartmán a dopláca si 140€ na osobu za týždeň AI. Samozrejme cestovka vám pribije ceny že sa hlava zamotá, ale treba si uvedomiť že Egypt je lacná krajina len ľudia platia veľa peňazí za dovolenky (väčšina peňazí ostáva cestovke) možno by som išla touto cestou cez nejakého súkromného SK/cz vlastníka.

@maddie1711 ďakujem za tip

autor
11. júl 2025
@maca1984

@maca1984 no a to jedlo na sheratone není risk?A si treba vedieť, kdm ísť, však?

maca1984
11. júl 2025
@anonym_autor

@maca1984 no a to jedlo na sheratone není risk?A si treba vedieť, kdm ísť, však?

@anonym_autor napíš mi ip, sem to určite nebudem dávať.
Čo sa jedla na Sheratone týka, tak jedli sme tam už kade tade, aj na rybom trhu a bez problému.
A ja teda nemám azbestový žalúdok 😄

autor
11. júl 2025
@maca1984

@anonym_autor napíš mi ip, sem to určite nebudem dávať.
Čo sa jedla na Sheratone týka, tak jedli sme tam už kade tade, aj na rybom trhu a bez problému.
A ja teda nemám azbestový žalúdok 😄

@maca1984 dobre vedieť. Ale reštika asi lepšie ako stánok, či

maca1984
11. júl 2025
@anonym_autor

@maca1984 dobre vedieť. Ale reštika asi lepšie ako stánok, či

@anonym_autor nemyslím úplne stánok, ale také niečo ako u nás " bagetéria ", len tam nemajú bagety ale koshari, molokhiu, falafel,tameyu..
Ako taký " bufet "

domiklik
11. júl 2025

@anonym_autor absolútne sa to neoplatí. Letenka + apartmán + nákup potravín. Neviem, kedy presne chceš letieť, na ako dlho a v akom zloženi. Čistá pláž je tiež veľmi otázna. Varenie v egypte pre Slováka je trápenie, ešte k tomu vlacit pakle s vodou. Toto by som vážne prehodnotila.

autor
11. júl 2025
@maca1984

@anonym_autor nemyslím úplne stánok, ale také niečo ako u nás " bagetéria ", len tam nemajú bagety ale koshari, molokhiu, falafel,tameyu..
Ako taký " bufet "

@maca1984 chápem, ďakujem

autor
11. júl 2025
@domiklik

@anonym_autor absolútne sa to neoplatí. Letenka + apartmán + nákup potravín. Neviem, kedy presne chceš letieť, na ako dlho a v akom zloženi. Čistá pláž je tiež veľmi otázna. Varenie v egypte pre Slováka je trápenie, ešte k tomu vlacit pakle s vodou. Toto by som vážne prehodnotila.

@domiklik áno? Veď to, že neviem, chcem čo najnižšie náklady, no nie zas isť do hotela, ktorý by bol fakt nedostačujúci, takže preto uvažujem takto. Určite budem ešte sledovať ponuky aj hotelov,pl anujeme to na koniec októbra a zač.novembra

abbey1
11. júl 2025

@anonym_autor Boli sme tak. Za nás top.
Bývanie v apartmáne v hoteli. Prístup do všetkých bazénov, animačný program, priamo na pláži. Stravu sme mohli využívať podľa rozhodnutia. Stačilo prísť do hotelovej reštaurácii a povedať, že chceme raňajky, obed či večeru. Boli sme asi 2 krát. Inak sa chodíme stravovať do reštaurácií na promenáde, v bočných ickach, kdekoľvek. Ovocie, zelenina a pod z trhu či bežného obchodu.
K bazénu som vybuehala kupovať podľa chuti nealko, kávu cez cestu do obchodníka. Zvyčajne to bolo rýchlejšie než zbehnúť do hotelového baru. Ceny veľmi veľmi prijateľné
Plánujeme tak ísť opakovane.

abbey1
11. júl 2025
@anonym_autor

@domiklik áno? Veď to, že neviem, chcem čo najnižšie náklady, no nie zas isť do hotela, ktorý by bol fakt nedostačujúci, takže preto uvažujem takto. Určite budem ešte sledovať ponuky aj hotelov,pl anujeme to na koniec októbra a zač.novembra

@anonym_autor Nenechaj sa odradiť. Keď to dobre zorganizuješ, dobre vyberieš ubytovanie, tak určite budete spokojní.
Neviem, kedy chcete ísť. Pozri letenky aj cez nizkonakladovky.

autor
11. júl 2025
@maca1984

Ako taký " bufet "

@abbey1 ďakujem ktorý hotel to bol , kde ste mali ten apartmán? To ste boli zrejme niekde v centre, čo je asi v takomto prípade aj dobre, ako píše i
@maca1984

maca1984
11. júl 2025

Na trhu tam kúpiš ovocia a zeleniny kopu za sumu ako u nás v Lidli pakel zemiakov.
Na rybom kúpiš ryby, morské " potvory" a tiež to nestojí veľa.
V supermarketoch ktoré spomínam vieš nakupiť tiež dobre, dá sa vybrať drahšia/lacnejšia varianta.
Rešt.si vieš vybrať drahšie i lacnejšie.
Tie " poeurópštené " sú samozrejme drahšie.Ale ak ti nevadia domáci, tak také rešt.sú lacnejšie.
A tie s domácimi máme my radšej.
Kurací rezeň v Hurghade v rešt.fakt jesť nepotrebujem, dám si radšej shrimp soup, čerstvú dobrú rybu, ich chlieb..

abbey1
11. júl 2025
@anonym_autor

@abbey1 ďakujem ktorý hotel to bol , kde ste mali ten apartmán? To ste boli zrejme niekde v centre, čo je asi v takomto prípade aj dobre, ako píše i
@maca1984

@anonym_autor Nie, práveže nie v centre. Napriek tomu promenáda s reštauráciami a barmi rovno pred hotelom.

abbey1
11. júl 2025
@anonym_autor

@maca1984

@anonym_autor Nie, práveže nie v centre. Napriek tomu promenáda s reštauráciami a barmi rovno pred hotelom.

autor
11. júl 2025
@maca1984

Na trhu tam kúpiš ovocia a zeleniny kopu za sumu ako u nás v Lidli pakel zemiakov.
Na rybom kúpiš ryby, morské " potvory" a tiež to nestojí veľa.
V supermarketoch ktoré spomínam vieš nakupiť tiež dobre, dá sa vybrať drahšia/lacnejšia varianta.
Rešt.si vieš vybrať drahšie i lacnejšie.
Tie " poeurópštené " sú samozrejme drahšie.Ale ak ti nevadia domáci, tak také rešt.sú lacnejšie.
A tie s domácimi máme my radšej.
Kurací rezeň v Hurghade v rešt.fakt jesť nepotrebujem, dám si radšej shrimp soup, čerstvú dobrú rybu, ich chlieb..

@maca1984 oki. Tak som rada, že sa dá najesť aj vonku. Z toho som mala rešpekt. Hoci ani hotely nie sú úplne bez rizika, jasné, čo sa stravy týka. Tú rybiu reštiku isto navštívime. Skúsim nájsť teda nejaký apartmán v hoteli v centre. Ďakujem pekne za rady.

autor
11. júl 2025
@abbey1

@abbey1 nie v centre? Aha, v akom hoteli to bolo,prosim

domiklik
Autor odpoveď zmazal
maca1984
11. júl 2025
@anonym_autor

@maca1984 oki. Tak som rada, že sa dá najesť aj vonku. Z toho som mala rešpekt. Hoci ani hotely nie sú úplne bez rizika, jasné, čo sa stravy týka. Tú rybiu reštiku isto navštívime. Skúsim nájsť teda nejaký apartmán v hoteli v centre. Ďakujem pekne za rady.

@anonym_autor Alsheera fish, Al halaka rest., ďalšej názov mi teraz nenapadne, ale pozrem to

maca1984
11. júl 2025

Tá ďalšia je Shellfish rest.

Strana
z2