icon

Počasie na Mallorke v júli

michala11111
22. máj 2025

Ahojte prosím bol niekto na Malorke začiatkom júla? Totiž malorku som považovala za teplú destináciu a pozerám predpoveď počasia na jún júl a 23 stupňov...to na Slovensku je teplejšie. Máme zaplatenú dovolenku a teraz sa bojím či tam zima nebude, studené more...

kiki68
22. máj 2025

@michala11111 tam je teplo, podla mna bude viac ako 23 stupnov

mullerova46
22. máj 2025

@michala11111 tam je celoročne takéto počasie. Mali ste si to zistiť dopredu aké su teploty a nie hundrať. Netreba pozerať len na to kde je in ísť ale kde vám to bude vyhovovať

smajliica
22. máj 2025

Bola som tam týždeň v júni a bolo tam cez 30 každý deň. Nepozeráš to priemer za celý deň, teda že by to bola denná aj nočná teplota? Veď budúci týždeň tam už hlásia cez 30.

dadis
22. máj 2025
@mullerova46

@michala11111 tam je celoročne takéto počasie. Mali ste si to zistiť dopredu aké su teploty a nie hundrať. Netreba pozerať len na to kde je in ísť ale kde vám to bude vyhovovať

@mullerova46 🙄celorocne?? vazne??

dadis
22. máj 2025

@michala11111 My sme boli taz aj koncom juna a bolo horuco, more bolo prijemne, urcite je v auguste vyhriatejsie, ale normalne sa ludia v pohode kupali

stvura
22. máj 2025

@michala11111 dobre bude, neboj...ono je tam ina klima...moja dcera (14r) sa chcela koncom januara kupat 🙂 ako sme boli, ak by som jej to nezakazala do tej vody vleze...fuka teply vzduch, voda je tych 20st, ale buduci tyzden sa ma oteplit, tak bude fajnovo, ziadne obavy

jamimo
22. máj 2025

@michala11111 určite nebude 23 st. 🙄 Boli sme už 2x v apríli a kraťasy, tričko, kúpanie v mori.

mullerova46
22. máj 2025
@dadis

@dadis pardon tak nie celoročne ale je tam v podstate teplo celý rok

mata1988
22. máj 2025

Tam je hlavna sezona jun, jul, august vtedy je uz horuco 30ky ale v juli, auguste straasne vela ludi..preto ideme na uvode juna teraz..tam sa naozaj nemusis bat ze ti bude zima 🙂

lucik194
22. máj 2025

v juli? kazdy den 30st.

teraz pozeras predpoved na jun a jul? ufffff ty si aka carodejnica, ze toto vies predpovedat.....

boli roky , kedy som sa v maji kupala, dva roky dozadu bolo cez velku noc 28-30st.....

deedol
22. máj 2025

Bude tam cez 30, nestresuj. Boli sme viackrat

tahomi
22. máj 2025

Ja chodim opakovane september - oktober, more teple, 30ky teploty

michala11111
autor
22. máj 2025

Ďakujem za odpovede, trošku ste ma ukludnili

misana84
22. máj 2025
@dadis

@dadis myslela priemernú dennú

marca12
22. máj 2025

Teplo bude,ja mam skor obavu z teploty mora. Bola som v tom,ze je tam teplejsie more. Ale co pozeram okolo 24 a to je na mna studena voda. My chceme ist zaciatkom septembra. Tento rok sa neda nejako spolahnut na pocasie. Boli sme zvyknuti z minulych rokov na horucavy a zatial nevyzera,ze by malo byt toto leto extremne,co sa tyka horucav.

misana84
22. máj 2025
@marca12

Teplo bude,ja mam skor obavu z teploty mora. Bola som v tom,ze je tam teplejsie more. Ale co pozeram okolo 24 a to je na mna studena voda. My chceme ist zaciatkom septembra. Tento rok sa neda nejako spolahnut na pocasie. Boli sme zvyknuti z minulych rokov na horucavy a zatial nevyzera,ze by malo byt toto leto extremne,co sa tyka horucav.

@marca12 aj na mna… ale čo som pozerala tak dosť je plytké čiže to sa musí prehriať si myslím.

deedol
22. máj 2025
@marca12

@marca12 boli sme aj v sept a bolo super vyhriate more 🙂 lepsie ako v juni urcite

dadis
22. máj 2025
@misana84

@dadis myslela priemernú dennú

@misana84 🤭 nie, ani priemernu dennu nema celorocne rovnaku

misana84
23. máj 2025
@dadis

@misana84 🤭 nie, ani priemernu dennu nema celorocne rovnaku

@dadis jaj áno, teraz som to prečítala ako to myslela.

michala11111
autor
1. júl 2025

Tak sme tu prelom jun-jul neskutočne horko 36 stupňov každý deň, more 28 stupňov akože úprimne som nečakala takéto horúčavy...som myslela že pochodime nejaké výlety ale v týchto teplach len pri vode