Počasie na Mallorke v júli
Ahojte prosím bol niekto na Malorke začiatkom júla? Totiž malorku som považovala za teplú destináciu a pozerám predpoveď počasia na jún júl a 23 stupňov...to na Slovensku je teplejšie. Máme zaplatenú dovolenku a teraz sa bojím či tam zima nebude, studené more...
@michala11111 tam je celoročne takéto počasie. Mali ste si to zistiť dopredu aké su teploty a nie hundrať. Netreba pozerať len na to kde je in ísť ale kde vám to bude vyhovovať
Bola som tam týždeň v júni a bolo tam cez 30 každý deň. Nepozeráš to priemer za celý deň, teda že by to bola denná aj nočná teplota? Veď budúci týždeň tam už hlásia cez 30.
@michala11111 tam je celoročne takéto počasie. Mali ste si to zistiť dopredu aké su teploty a nie hundrať. Netreba pozerať len na to kde je in ísť ale kde vám to bude vyhovovať
@mullerova46 🙄celorocne?? vazne??
@michala11111 My sme boli taz aj koncom juna a bolo horuco, more bolo prijemne, urcite je v auguste vyhriatejsie, ale normalne sa ludia v pohode kupali
@michala11111 dobre bude, neboj...ono je tam ina klima...moja dcera (14r) sa chcela koncom januara kupat 🙂 ako sme boli, ak by som jej to nezakazala do tej vody vleze...fuka teply vzduch, voda je tych 20st, ale buduci tyzden sa ma oteplit, tak bude fajnovo, ziadne obavy
@michala11111 určite nebude 23 st. 🙄 Boli sme už 2x v apríli a kraťasy, tričko, kúpanie v mori.
@mullerova46 🙄celorocne?? vazne??
@dadis pardon tak nie celoročne ale je tam v podstate teplo celý rok
Tam je hlavna sezona jun, jul, august vtedy je uz horuco 30ky ale v juli, auguste straasne vela ludi..preto ideme na uvode juna teraz..tam sa naozaj nemusis bat ze ti bude zima 🙂
v juli? kazdy den 30st.
teraz pozeras predpoved na jun a jul? ufffff ty si aka carodejnica, ze toto vies predpovedat.....
boli roky , kedy som sa v maji kupala, dva roky dozadu bolo cez velku noc 28-30st.....
Bude tam cez 30, nestresuj. Boli sme viackrat
Ja chodim opakovane september - oktober, more teple, 30ky teploty
Ďakujem za odpovede, trošku ste ma ukludnili
Teplo bude,ja mam skor obavu z teploty mora. Bola som v tom,ze je tam teplejsie more. Ale co pozeram okolo 24 a to je na mna studena voda. My chceme ist zaciatkom septembra. Tento rok sa neda nejako spolahnut na pocasie. Boli sme zvyknuti z minulych rokov na horucavy a zatial nevyzera,ze by malo byt toto leto extremne,co sa tyka horucav.
Teplo bude,ja mam skor obavu z teploty mora. Bola som v tom,ze je tam teplejsie more. Ale co pozeram okolo 24 a to je na mna studena voda. My chceme ist zaciatkom septembra. Tento rok sa neda nejako spolahnut na pocasie. Boli sme zvyknuti z minulych rokov na horucavy a zatial nevyzera,ze by malo byt toto leto extremne,co sa tyka horucav.
@marca12 aj na mna… ale čo som pozerala tak dosť je plytké čiže to sa musí prehriať si myslím.
@marca12 boli sme aj v sept a bolo super vyhriate more 🙂 lepsie ako v juni urcite
Tak sme tu prelom jun-jul neskutočne horko 36 stupňov každý deň, more 28 stupňov akože úprimne som nečakala takéto horúčavy...som myslela že pochodime nejaké výlety ale v týchto teplach len pri vode

@michala11111 tam je teplo, podla mna bude viac ako 23 stupnov