icon

Poistenie počas dovolenky

luscia1
30. aug 2018
Strana
z2
viera27
30. aug 2018

Ja mam taky tip pre tých, čo viac cestuju. Jedna nemenovana banka (nech nerobím reklamu) má zlatú debetnu mastercardku s veľmi dobrými podmienkami. A okrem iných výhod ma majiteľ aj jeho rodina ak s ním cestuje automaticky prémiové poistenie na celom svete zdarma.

hellwant
31. aug 2018

@viera27 no ja mam iba zelenu a poistenie plati aj tam, ide o vyuzivanie tej karty pocas predchadzajuceho mesiaca, ta zlata myslim ma iba rozdiel vo vratke 1 ci 2% z nakupu a trosku mozno vyssie sumy poistenia-(v tom si nie som isty, mozno to je rovnake), ale aj poplatok je za nu...ak hovorime o tej istej banke.😀

katlenad
31. aug 2018

@hellwant nam sa este osvedcilo objednat hotel priamo na stranke hotela. Pozriet na booking recenzie a potom priamo objednat. Nie vzdy, ale niekedy maju nizsiu cenu ako booking

hellwant
31. aug 2018

@katlenad 😀😀

viera27
31. aug 2018

@hellwant hej, poplatok 5e, pokial mesacne nespravis platby za 400e, vtedy je zdarma. A kedze je debetna, tak nou bucham vsetko, ja uz skoro nepouzivam hotovost. Zadarmo vybery vzdy a vsade po celom svete, vstupy do VIP kutikov na letisku, 24h/7days a week k dispozicii poradca na telefone na vsetko, vysoke premiove poistenie pre 5 osob, refundacie, poistenie nakupov atd. Ale inak asi nehovorime o tej istej banke, ja hovorim o mB....

hellwant
31. aug 2018

@viera27 nie veru nie ja o Vub. Ale s tou mastercard je to asi podobne, ale my mame 2 visa-debetne-moja a zenina na spolocny ucet, a tuto sme museli zobrat mastercard-kreditna- aby bol ucet zadarmo,1500 eur tam je a musim to tam vratit ked zena z nej minie, a je podmienka vyuzit ju minimalne tri krat do mesiaca plus poistenie v zahranici pre 5.

malena
4. aug 2022

Naposledy sme cestovali do Talianska a poistili sme sa celá rodina, vrátane straty batožiny, keď dcéra stratila mobil, tak nám odmietli akúkoľvek úhradu, v skratke, že ho nemala stratiť ! Mali sme aj potvrdenie od IT polície, kreténi. Už viac sa nepoisťujem...

sai69
25. jún 2024

@malena a v ktorej poistovni ste boli poistený?

malena
25. jún 2024

@sai69 tuším Union

Strana
z2