Pomorie a Prímorsko - rady, tipy a skúsenosti
Ahojte, viem, ze su tu diskusie na Bulharsko, no su starsieho data. Zakladam tuto temu pre ludi, ktori by sa radi podelili o svoje zazitky z tychto destinacii, pridali tip na vylet, odporucili restauracie a pripadne nechali recenzie na hotel, kde boli ubytovani. Ktore hoteliky, co ponukaju aj ranajky, su tie naj? Ake mate skusenosti s plazami, more, musle, riasy, piesok, a ktore su krajsie, severne alebo juzne? Proste, nech sa navnadime na dovolenkovu naladu 🙂
Poradíte dobrý hotel v Primorsku? Môžete aj CK.. Bola by to naša prvá dovca pri mori.
Ahojte neleti z BA nahodou niekto 30.8-6.9 pomorie? S kym sa stretneme? Sa tesime moc prvy krat BG. 🙂
@gallina my sme boli minuly rok v Queen Nelly - CK Satur, u nas spokojnost, len sme boli na 8 dni a to bolo pre nas malo, bo 2 dni sme precestovali, sli sme vecernym letom a v Primorsku sme boli o 22.30 a odchadzali sme na obed, takze 2 dni sme stratili. Tento rok ideme do North Beach - CK Alfatravel a na 12 dni....
Má niekto skúsenosť s Hotelom Sunset Beach v Pomori? A celkovo aká je to destinácia?
@zuzanka410 ahoj chcela by som sa spýtať ako je tento hotel situovaný, lebo vyzerá dosť ďaleko od centra, sú obchodíky aj blízko tohto hotela? ake je vlastne okolie tohto hotela, dakujem
ako dlho trva cesta do bg?
@maffianka004 ahoj hotel je pekný ale iba areal co je velký a k moru je to velmi blízko, čo sa týka vzdialenosť od centra to je dalej ale pri hotely su taxi . obchody su aj pri hotely ak myslíš potraviny a suveniry. Okolie mimo hotela nie je bohviečo ale dá sa. ale co a týka hotela a jeho služieb tak super moje deti to tam milujú a aj my , strava na jednotu na výber máte asi 4 reštavrácie plus jedna co ale nie je v cene ale oplati sa ist sa tam najesť.
@zuzanka410 a boli ste v 5* alebo 4* casti, dakujem
Zdravim ludia..chysta sa niekto do primorska autom okolo 5.8. alebo 6.8. z vychodu??
My sme boli dvakrát v hoteli Oasis - Primorsko, bez cestovky, do 40 €/ noc 4 osoby. Deti sa tam vyšantili v bazéne. Pekný nový hotel. Neďaleko Qeen Nelly
Zdravim.ideme v1.8 do Bulharska.2 rodiny.4 dospeli,4 deti.deti od 10-16.pozerali sme primorsko,ale potrebujeme radu aky hotel.chceli by sme aj s bazenom,klima,ranajky,a kusok na plaž.ideme autami a rozmyšlame o zastavke na noclah v polovičke cesty.Ma niekto typ,zkusenosti?dakujem.
Ahojte, chceme ist s priatelom tento rok 1x do BLH. Rozhodujeme sa kam presne prezrela som veľa odkazov,web stranok a vybrala som casti Pomorie,Primorsko,Slnečné pobrezie, viete mi odporučiť kde je naj? Uprednostnime rusnejsi nočný život,obchodiky.. ĎAKUJEM ZA KAŽDÝ PRÍSPEVOK ;)
@mishelka111 my sme boli min. prvý krát v bulharsku na slnečnom a ideme zas. Tiež som chcela ruch obchody atd. a tam to je tak. Za mna slnečné 😉

@zupupa potom napiš ake bolo more ci už bude teple