icon

Pomorie a Prímorsko - rady, tipy a skúsenosti

alexsk
3. jún 2013

Ahojte, viem, ze su tu diskusie na Bulharsko, no su starsieho data. Zakladam tuto temu pre ludi, ktori by sa radi podelili o svoje zazitky z tychto destinacii, pridali tip na vylet, odporucili restauracie a pripadne nechali recenzie na hotel, kde boli ubytovani. Ktore hoteliky, co ponukaju aj ranajky, su tie naj? Ake mate skusenosti s plazami, more, musle, riasy, piesok, a ktore su krajsie, severne alebo juzne? Proste, nech sa navnadime na dovolenkovu naladu 🙂

tritata
7. jún 2015

@zupupa potom napiš ake bolo more ci už bude teple

gallina
10. jún 2015

Poradíte dobrý hotel v Primorsku? Môžete aj CK.. Bola by to naša prvá dovca pri mori.

syja
11. jún 2015

@gallina my sme boli minuly rok v primorsku v hoteli north beach a spokojnost. Mensi cistucky hotel na tichom mieste

veronicka12
11. jún 2015

Ahojte neleti z BA nahodou niekto 30.8-6.9 pomorie? S kym sa stretneme? Sa tesime moc prvy krat BG. 🙂

susan65
11. jún 2015

@gallina my sme boli minuly rok v Queen Nelly - CK Satur, u nas spokojnost, len sme boli na 8 dni a to bolo pre nas malo, bo 2 dni sme precestovali, sli sme vecernym letom a v Primorsku sme boli o 22.30 a odchadzali sme na obed, takze 2 dni sme stratili. Tento rok ideme do North Beach - CK Alfatravel a na 12 dni....

gallina
11. jún 2015

Má niekto skúsenosť s Hotelom Sunset Beach v Pomori? A celkovo aká je to destinácia?

luanas
18. jún 2015

@gallina my tam ideme tento rok, ale čo som si písala s jednou babou z koníka, tak oni tam boli už 3x a nevedela si ho vynachváliť, tak uvidíme

gallina
18. jún 2015

@luanas a vieš aj nejaké konkrétne informácie??? vy tiež idete do toho hotela?

tritata
18. jún 2015

@luanas ahoj kedy tam idete

luanas
19. jún 2015

@gallina ja som sa jej len pýtala, že kde presne boli ubytovaný a ako boli spokojný. Tak vravela, že boli aj vo familly aj myslím v alfa a proste super, jedlo dobré, personál milý
a áno aj my ideme do toho hotela, vybrali sme si ho hlavne kvôli malému, je to pokojnejšia časť

luanas
19. jún 2015

@tritata ahoj my ideme 25.8
idete aj vy?

tritata
19. jún 2015

@luanas ano my ideme 31.7 idete letecky?

luanas
19. jún 2015

@tritata my autom kvôli malému
a počuj meníš peniaze na Slovensku alebo tam?

tritata
19. jún 2015

@luanas tam menim aj my ideme autom

luanas
19. jún 2015

@tritata ďakujem, lebo sme mali dilemu, že čo je lepšie a či hlavne na Slovensku zoženieme levy
a kde ste ubytovaný

tritata
19. jún 2015

@luanas my sme v jednom apartmane v blizkosti hotela Mainz 2

mita30
19. jún 2015

@tritata my ideme tiež 31.7. a kde idete a ako?

tritata
19. jún 2015

@mita30 ideme autom a vy ako idete? apartman Marinela

legorka
20. jún 2015

@gallina My sme boli minulý rok v Perla Plaza a veeeeľmi sme boli spokojní, mali sme AI , strava výborná, blízko pláže, nie je čo tomu hotelu vytknúť. Išli sme s CK Solvex. Bol to last minute, tak aj cena bola super.

cistko
8. júl 2015

@klauduska kedy idete? aj my ideme do belitsy🙂

maffianka004
12. júl 2015

@zuzanka410 ahoj chcela by som sa spýtať ako je tento hotel situovaný, lebo vyzerá dosť ďaleko od centra, sú obchodíky aj blízko tohto hotela? ake je vlastne okolie tohto hotela, dakujem

cistko
12. júl 2015

ako dlho trva cesta do bg?

zuzanka410
14. júl 2015

@maffianka004 ahoj hotel je pekný ale iba areal co je velký a k moru je to velmi blízko, čo sa týka vzdialenosť od centra to je dalej ale pri hotely su taxi . obchody su aj pri hotely ak myslíš potraviny a suveniry. Okolie mimo hotela nie je bohviečo ale dá sa. ale co a týka hotela a jeho služieb tak super moje deti to tam milujú a aj my , strava na jednotu na výber máte asi 4 reštavrácie plus jedna co ale nie je v cene ale oplati sa ist sa tam najesť.

maffianka004
15. júl 2015

@zuzanka410 a boli ste v 5* alebo 4* casti, dakujem

mirki84
16. júl 2015

Zdravim ludia..chysta sa niekto do primorska autom okolo 5.8. alebo 6.8. z vychodu??

kamoni1
14. aug 2015

My sme boli dvakrát v hoteli Oasis - Primorsko, bez cestovky, do 40 €/ noc 4 osoby. Deti sa tam vyšantili v bazéne. Pekný nový hotel. Neďaleko Qeen Nelly

karlito7777
28. feb 2016

Zdravim.ideme v1.8 do Bulharska.2 rodiny.4 dospeli,4 deti.deti od 10-16.pozerali sme primorsko,ale potrebujeme radu aky hotel.chceli by sme aj s bazenom,klima,ranajky,a kusok na plaž.ideme autami a rozmyšlame o zastavke na noclah v polovičke cesty.Ma niekto typ,zkusenosti?dakujem.

mishelka111
14. apr 2016

Ahojte, chceme ist s priatelom tento rok 1x do BLH. Rozhodujeme sa kam presne prezrela som veľa odkazov,web stranok a vybrala som casti Pomorie,Primorsko,Slnečné pobrezie, viete mi odporučiť kde je naj? Uprednostnime rusnejsi nočný život,obchodiky.. ĎAKUJEM ZA KAŽDÝ PRÍSPEVOK ;)

mita30
14. apr 2016

@mishelka111 my sme boli min. prvý krát v bulharsku na slnečnom a ideme zas. Tiež som chcela ruch obchody atd. a tam to je tak. Za mna slnečné 😉

zulfizar
14. apr 2016

@legorka Ahoj, nepamätáš si cca cenu na last minute? Ďakujem